- 7 Haziran 2017
- 2.849
- 3.164
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Hayır hayır şunu demek istemiştim. Misal veriyorum bir arkadaşınız var x olsun. Bu x storylerde en üstte çıkıyorsa sizin Instagram profilinize sık sık giriyor anlamına geliyor storye değil.Herşey olabilir belkide instadaki tüm storylere bakıyordur normal yani. Sosyal medya bu fazla anlam yüklememek lazım.
Şimdi en ust sırada çok fazla konuştuğum saygı duyduğum bir ablam var. Ondan sonra bu çocuk geliyor, sonra sınıftakiler geliyor. Çocukla hiç konuşmadık bile. Dm falan.Hayir o siralamanin algoritmasi belirli degil. Karsilikli etkilesime gore oldugu soyleniyordu yani birbirinizin fotograflarini begeniyorsaniz, dmlesiyorsaniz uste cikiyormus diye ama onun da dogru olmadigi ortaya cikti. Neye gore siralandigi belirli degil.
Ya iyi birine benziyor. Arkadas olunabilecek kafa biri gibi. Zaten benim sevgilim var ilgi çekmek derken anca arkadaş olunur. Buraya geldiğimde bende garip bir yalnızlık hissi başladı ya çok ihtiyacım var böyle arkadaş kişilere.Eğer çocuk ilgini çektiyse baktığını gördüğünde sen selam ver. Öyle öyle bir arkadaşlığınız oluşur.
Gorulmuyormus saat canim. Sanirim Whatsapp ile karistirdim ya da daha onceleri gorunuyordu sanirim. Ama yine de siralama bakma sirasina gore oluyor. Dedigim gibi instagramdan cikmayan birisi muhtemelen. Yeni dusen hikayeleri hemen izliyor demek ki..Nasıl görüyoruz peki saati ? Ben baktığımda göremiyorum sadece isimler çıkıyor ve ne zaman story atsam hep aynı sıralama. Hep bu kişi ve sonra başka kişiler. Birisi sonradan gördüğü zaman da hep bu kişinin altında çıkıyor
Storylerin neye göre sıralandığı meçhul. Biz denedik arkadaşlarla; öyle ilk bakanlar üstte, çok bakanlar üstte diye bi kriter yok. Benim kendi düşüncem; hikaye sıralamaları etkileşime sık girdiğin profilleri üste alıyor.
Hayir o siralamanin algoritmasi belirli degil. Karsilikli etkilesime gore oldugu soyleniyordu yani birbirinizin fotograflarini begeniyorsaniz, dmlesiyorsaniz uste cikiyormus diye ama onun da dogru olmadigi ortaya cikti. Neye gore siralandigi belirli degil.
Hahahahahaha ablacım cok yasa emi :)Kkda hackerı, dedektifi derken bir de reverse engineering yapan sizleri gördüm ya bir yaşıma daha girdimOturup algoritmayı mi çözümlediniz kız
Bu KKdan 1 CIA, 1 MOSSAD çıkar yeminle
E o zaman neden bu konu bu araştırma?Zaten benim sevgilim var
Hoşlanma anlamında bir ilgim yok da insan merak ediyor, sınıf ortamında konuşmadığım bir insan neden en uste çıksın. Onunla ve diğer kişilerle arkadaş olabilmeyi isterim ama ışte fazla utangacim insanlarla pek konuşamam haliyle bayram değil bişey değil niye böyle oldu modundayim. Neyse artık ya zaten yanlış anlaşıldım normal olarakBu kadar merak etmeniz sizin o kişiye karşı ilgi duyduğunuz izlenimini yarattı bende. Varsa bir ilginiz bence ilk adımı siz atın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?