Instablogger olmak :)

Evet bu daha iyi olur bence.
Cilde zararsız dedikleri ürün bile bir şekilde zarar veriyor buna rağmen kaç kat makyaj yapıyorlar yüzlerine.Çok sağlıksız,üstelik buna özenen insanlar var.

Daha da kötüsü buna özenen çocuklar var. Daha 10 yaşında falan bir minik kıza denk geldim geçenlerde makyaj önerileri veriyor, makyaj çantasında neler olduğunu falan gösteriyor, devasa whatsons gratis alışverişleri yapıyor. Yazık günah...

Makyajdan guzellik urunlerinden anlamam da bu makyaj vbloggerlari cok saglam ti ye aliniyor.Ona cok guluyorum :D

Daha da kötüsü buna özenen çocuklar var. Daha 10 yaşında falan bir minik kıza denk geldim geçenlerde makyaj önerileri veriyor, makyaj çantasında neler olduğunu falan gösteriyor, devasa whatsons gratis alışverişleri yapıyor. Yazık günah...

Artık herşeye kolayca alışabiliyorlar nette fink attıyorlar yer bildirimleri ile popüler oluyorlar adres sor ama bilmezler. Çocukların gidişatı iyi değil maalesef...

Artık herşeye kolayca alışabiliyorlar nette fink attıyorlar yer bildirimleri ile popüler oluyorlar adres sor ama bilmezler. Çocukların gidişatı iyi değil maalesef...

Ailelerle alakalı biraz da. Çocukları farklı, daha faydalı alanlara yönlendirmek yerine bu tip saçma sapan şeylere destek veriyorlar.

Sabah YouTubeda denk gelip baktım bir tanesine. Kadın dudağına ruj sürmeden önce peeling yaptı, göz altına sürülen bir ürünü dudağına bocaladı, ruju sürdükten sonra kusurları yine göz altı ürünü ile kapattı.

Bu kafalar normal kafalar değil yav yapmayın kendinize böyle şeyler. :KK70:
Merve ozkaynak di mi? Bende izlerken dedim ne abartti:KK53: alti ustu bir ruj yani.

Konu sahibi yeterli malzemen var mi peki? Bu da onemli bir nokta. 2 fondoten 3 allikla olmaz bu is.

Ailelerle alakalı biraz da. Çocukları farklı, daha faydalı alanlara yönlendirmek yerine bu tip saçma sapan şeylere destek veriyorlar.

Biraz değil bayağı aile ile alakalı çünki eğitim ailede başlıyor. Sosyoekonomik ve sosyokültürel yapımız belli aile iş güç fatura kira derdinde anne baba da çalışıyor yoğun ve yorgunlar. çocuklar da kısmen kendi başlarınalar kafasına buyruklar yada yanlış arkadaş seçimi yapıyorlar. Sosyal medya da gördklerine de özeniyorlar maalesef

Biraz değil bayağı aile ile alakalı çünki eğitim ailede başlıyor. Sosyoekonomik ve sosyokültürel yapımız belli aile iş güç fatura kira derdinde anne baba da çalışıyor yoğun ve yorgunlar. çocuklar da kısmen kendi başlarınalar kafasına buyruklar yada yanlış arkadaş seçimi yapıyorlar. Sosyal medya da gördklerine de özeniyorlar maalesef

Çocuk bu özenir, özenmese anormal olur. Ama anne babanın bir şekilde kontrol altında tutması gerekiyor. Her özendiklerine izin verilmez, saldım çayıra mevlam kayıra mantığıyla da çocuk büyütülmez.

Sadece ondan da değil.Şu sıralar çok görüyorum.Bazı anne-babalar çocuğa 54544 kat makyaj yapıp,çok büyük iş başarmış gibi bir de fotoğraf/video falan çekiyorlar.
Yazık hadi insan kendisine yapar anlarım da minicik çocuğun suratında o boyaların ne işi var ?

Sadece ondan da değil.Şu sıralar çok görüyorum.Bazı anne-babalar çocuğa 54544 kat makyaj yapıp,çok büyük iş başarmış gibi bir de fotoğraf/video falan çekiyorlar.
Yazık hadi insan kendisine yapar anlarım da minicik çocuğun suratında o boyaların ne işi var ?

Sen gel Antalya'daki kızları gör bir makyaj bir kıyafet o halden nasıl evden çıkabiliyorlar şaşırıyorum.

Kız bi heyecanla konu açmış, kusura bakmayın hanimlar amma heves kirmissiniz ya.
Alakasız konulara girilmiş filan.
İstiyorsan yap arkadaşım. Seni mutlu edecekse hevesin kırılmasın hiç.

Doğal cilt, saç bakımları vs üzerine de durabilirsin salt makyajdansa.
Benim daha çok ilgimi çekiyor en azından.

Çocuk bu özenir, özenmese anormal olur. Ama anne babanın bir şekilde kontrol altında tutması gerekiyor. Her özendiklerine izin verilmez, saldım çayıra mevlam kayıra mantığıyla da çocuk büyütülmez.

maalesef öyle büyütülüyor halbuki denge kurulmalı

sadece rimelim var 20 yaşındayım yaşıtlarımı bu kadar bakımlı görunce kendımi tuaf hissediyorum,tırnaklar felan ojeli bakımlı ben hiç anlamıyorum :) gratis bile 2 defamı ne gırmısımdır bakmak için .watsons mudur nedır onuda bu yıl ogrenıyorum o kadar uzagım bu boya işlerine .youtubeden baya takıp edıyorum zevklı geliyor izlemesi fakat kendimde denemedm hiç :) insanlar fazlasıyla özenıyor malesef.çok masraflı resmen kozmetık urunu ve insanlara olumlu katkısı oldugunu dusunmuyorum bu yuzden başka alana yönel zaten arkdaşların dedıgı gıbı cok var bu tarz vıdeolar yapar.spor la ilgili alakan varsa o tarz paylaşımlar yapabilirsn hem bizlerde faydalarnız yani insanlara daha faydalı bır konu olsun .

Back
X