- 30 Ocak 2013
- 29.426
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi castleinthesnow
çok sıktı açıkası bloggerlar instada. elini sallıyorsun blogger a denk geliyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bu daha iyi olur bence.
Cilde zararsız dedikleri ürün bile bir şekilde zarar veriyor buna rağmen kaç kat makyaj yapıyorlar yüzlerine.Çok sağlıksız,üstelik buna özenen insanlar var.
Daha da kötüsü buna özenen çocuklar var. Daha 10 yaşında falan bir minik kıza denk geldim geçenlerde makyaj önerileri veriyor, makyaj çantasında neler olduğunu falan gösteriyor, devasa whatsons gratis alışverişleri yapıyor. Yazık günah...
Artık herşeye kolayca alışabiliyorlar nette fink attıyorlar yer bildirimleri ile popüler oluyorlar adres sor ama bilmezler. Çocukların gidişatı iyi değil maalesef...
Merve ozkaynak di mi? Bende izlerken dedim ne abarttiSabah YouTubeda denk gelip baktım bir tanesine. Kadın dudağına ruj sürmeden önce peeling yaptı, göz altına sürülen bir ürünü dudağına bocaladı, ruju sürdükten sonra kusurları yine göz altı ürünü ile kapattı.
Bu kafalar normal kafalar değil yav yapmayın kendinize böyle şeyler.![]()
Ailelerle alakalı biraz da. Çocukları farklı, daha faydalı alanlara yönlendirmek yerine bu tip saçma sapan şeylere destek veriyorlar.
Biraz değil bayağı aile ile alakalı çünki eğitim ailede başlıyor. Sosyoekonomik ve sosyokültürel yapımız belli aile iş güç fatura kira derdinde anne baba da çalışıyor yoğun ve yorgunlar. çocuklar da kısmen kendi başlarınalar kafasına buyruklar yada yanlış arkadaş seçimi yapıyorlar. Sosyal medya da gördklerine de özeniyorlar maalesef
Biraz değil bayağı aile ile alakalı çünki eğitim ailede başlıyor. Sosyoekonomik ve sosyokültürel yapımız belli aile iş güç fatura kira derdinde anne baba da çalışıyor yoğun ve yorgunlar. çocuklar da kısmen kendi başlarınalar kafasına buyruklar yada yanlış arkadaş seçimi yapıyorlar. Sosyal medya da gördklerine de özeniyorlar maalesef
Sadece ondan da değil.Şu sıralar çok görüyorum.Bazı anne-babalar çocuğa 54544 kat makyaj yapıp,çok büyük iş başarmış gibi bir de fotoğraf/video falan çekiyorlar.
Yazık hadi insan kendisine yapar anlarım da minicik çocuğun suratında o boyaların ne işi var ?
Çocuk bu özenir, özenmese anormal olur. Ama anne babanın bir şekilde kontrol altında tutması gerekiyor. Her özendiklerine izin verilmez, saldım çayıra mevlam kayıra mantığıyla da çocuk büyütülmez.
Evet oydu.Merve ozkaynak di mi? Bende izlerken dedim ne abarttialti ustu bir ruj yani.
Konu sahibi yeterli malzemen var mi peki? Bu da onemli bir nokta. 2 fondoten 3 allikla olmaz bu is.
Insanı aptal yerine koyuyorlar.neymis rujun sivri tarafıyla dudağina çerçeve yapıyormuş.bunu duyunca hemen begenmeme tuşuna basıp kapattım videoyu.Evet oydu.![]()
Merve ozkaynak di mi? Bende izlerken dedim ne abarttialti ustu bir ruj yani.
Konu sahibi yeterli malzemen var mi peki? Bu da onemli bir nokta. 2 fondoten 3 allikla olmaz bu is.