Instablogger olmak :)

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
83
Merhaba kızlar :KK200:

Ben instagram'da makyaj ve güzellik üzerine bir hesap açmak istiyorum bu hesapta da ürün tanıtımı gibi içerikler paylaşmak istiyorum :) Benim için de hem eğlence hem de uğraş olur diye düşündüm. Siz neler görmek isterdiniz? :) Neler önerirsiniz bana :KK200:

farkli bi alan mi secsen..
o kadar cok var ki makyaj guzellik vs..
yinede illa yapacagim dersen farkli biseyler bulmalisin mesela dermo kozmetik urunlerini tanitanilirsin..
gratisten yada watsonstan alinmis urunlerle tanitacaksan cok zor..

Makyaj videolarında çirkin kadın görmek istemiyorum.
Kendim de çirkinim.
Ne kadar boyanırsam boyanayım hiç güzel olmayacakmışım gibi geliyor onları görünce, moralim bozuluyor.

O yüzden güzel değilsen hiç bulaşma diyeyim.
Bunun dışında ben kontür falan için çok bakıyorum.
Senelerdir öğrenemedim de.

farkli bi alan mi secsen..
o kadar cok var ki makyaj guzellik vs..
yinede illa yapacagim dersen farkli biseyler bulmalisin mesela dermo kozmetik urunlerini tanitanilirsin..
gratisten yada watsonstan alinmis urunlerle tanitacaksan cok zor..
Evet çok fazla var farkındayım.
Ama amacım zaten yüz binlerce takipçi edinmek değil hani bana da farklı bi eğlence olur okul temposundan biraz olsun uzaklaşırım kafa dağıtırım diye :)

Merhaba kızlar :KK200:

Ben instagram'da makyaj ve güzellik üzerine bir hesap açmak istiyorum bu hesapta da ürün tanıtımı gibi içerikler paylaşmak istiyorum :) Benim için de hem eğlence hem de uğraş olur diye düşündüm. Siz neler görmek isterdiniz? :) Neler önerirsiniz bana :KK200:
Sabah YouTubeda denk gelip baktım bir tanesine. Kadın dudağına ruj sürmeden önce peeling yaptı, göz altına sürülen bir ürünü dudağına bocaladı, ruju sürdükten sonra kusurları yine göz altı ürünü ile kapattı.

Bu kafalar normal kafalar değil yav yapmayın kendinize böyle şeyler. :D

Ürün tanıtımlarına pek itibar etmiyorum ben birde. Çoğu firmalardan reklam aldığı için tanıtıyor o ürünleri. O yüzden ürünler hakkında söylenenleri pek güvenilir bulmuyorum.

Birine denk geldim geçenlerde bir fondöten tanıtıyor. Duyan da o fondötenin dünyanın en güzel ürünü olduğunu sanar o kadar ballandırıyor. Tanıttığı şey de benim alıp iki kez kullanıp kenara attığım nefret ettiğim bir ürün.

Sabah YouTubeda denk gelip baktım bir tanesine. Kadın dudağına ruj sürmeden önce peeling yaptı, göz altına sürülen bir ürünü dudağına bocaladı, ruju sürdükten sonra kusurları yine göz altı ürünü ile kapattı.

Bu kafalar normal kafalar değil yav yapmayın kendinize böyle şeyler. :KK70:

bir ruj sürmek için mi bu kadar eziyete katlandı :KK70:

Makyaj vs uzak durun farklı bir alana yöneli oradan yol alın malum herkes makyajcı artık

Ya az urunle sıvılce sıyah nokta nasıl kapatılır falanda olur gecwn gun bır kız gordum lıse makyajı kız onu surdu bunu surdu o nasıl lıse makyajı anlamadım.

Seni asla takip etmem bıktım gerçekten sürekli makyaj videosu falan ..

Bundan dolayı kesfete bakmıyorum cnm .

Genelleme yaptım ..

Makyaj değil de saç bakım, cilt bakım vs olsa neyse. Bir kg ruju sürüp dolgunlaştırıcı diye gezinenlerden instagramda komedi sayfası bile takip edemez olduk

Makyajsiz, dogal urunlerle guzellesmenin tarifleri olabilir. Cok makyaj urunu kullanmak iyi degil cilde zarar veriyor bir, cildi yaslandiriyor iki.

Evet bu daha iyi olur bence.
Cilde zararsız dedikleri ürün bile bir şekilde zarar veriyor buna rağmen kaç kat makyaj yapıyorlar yüzlerine.Çok sağlıksız,üstelik buna özenen insanlar var.

Back
X