• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnstadan silen ama numara silmeyen erkek

Ay son cümleye otomatik kahkaham cinladi sessiz evde, dikilicek simdi millet ayaga jxhxhxh
Yaa zaten ayakları sevmem yani ayak sonuçta sabahtan akşama kadar ya çorap içinde ya ayakkabı ya terlik ama peynirli cheetos, peynirli doritos ve fıstık ezmesini çok severdim yazık oldu 🥺

Yaa zaten ayakları sevmem yani ayak sonuçta sabahtan akşama kadar ya çorap içinde ya ayakkabı ya terlik ama peynirli cheetos, peynirli doritos ve fıstık ezmesini çok severdim yazık oldu 🥺
Cheetos gene yerim de bu fıstık ezmesini bikac ay unutamam ben 😥

O değilde kum buz kalem ucu tarzı şey yiyen insanlarda demir eksikliği falan oluyor 😂 Ayaktaki kiri çamuru pisliği teri istemek ne eksikliği acaba ? Bunuda aydınlatın Kk size güveniyorum

Fuckboddyleri varmış Kızlar geliyormuş açıyormuş bi yerlerini yalatıyormuş içime gir diyormuş sonra sırtını çiziyorlarmış çıkarıp yüzlerine fışkırtıyormuş çok değişik bi herifti ya ondan etki yaptı sanırım
Adam şimdi açmıştır internetten o ayağı mı yalayam bu ayağı mı yalayam diye fantazi yapıyordur olan bizim fıstık ezmesine oldu 🥺

O değilde kum buz kalem ucu tarzı şey yiyen insanlarda demir eksikliği falan oluyor 😂 Ayaktaki kiri çamuru pisliği teri istemek ne eksikliği acaba ? Bunuda aydınlatın Kk size güveniyorum
Hamile olabilir, benim eski kaynanam hamileyken toprak mi yiyomus, kömür mü yiyomus, hamileler aseriyo böyle abuk subuk şeylere

Fuckboddyleri varmış Kızlar geliyormuş açıyormuş bi yerlerini yalatıyormuş içime gir diyormuş sonra sırtını çiziyorlarmış çıkarıp yüzlerine fışkırtıyormuş çok değişik bi herifti ya ondan etki yaptı sanırım
Daha fazla detay verme bana bu kadarı çok geldi. Umarım bu kişi sen değilsindir. Güldük eğlendik ama yuhh.

Bakireye beyin dumuru gecirtmis adam, etkilenmen normal annem

Siz gerçekten 30 yaşında mısınız

Bunları sizle bu kadar rahat konuşmasına nasıl izin veriyorsunuz

Bence konu saçmaladı, konu sahibi 35 yasinda ama bakire, adamla ettigi muhabbete bak, biri bana bunlari anlatsa sacini yolar eline veririm. Dipnot:2 koca, bi dünya sevgilisi olmuş insanim
Ondan sonra bütün çöpler beni buluyor diyor. Ya bizim de karşımıza böyle adamlar çıkmıştır ama niyetini açık edemeden çekip gitmiştir. Çünkü cesaret edemediler. Pembeyle edilen muhabbetlerin suçlusu %85 kendisi.
yüz verirsen ayıya, gelir pisler halıya

Bence konu saçmaladı, konu sahibi 35 yasinda ama bakire, adamla ettigi muhabbete bak, biri bana bunlari anlatsa sacini yolar eline veririm. Dipnot:2 koca, bi dünya sevgilisi olmuş insanim
Benim öyle çok ilişkim olmadı ama yazan bu tarz yazan çok olmuştu ilk mesajda engeli basmistim daha sonra o beni sildi mi silmedi mi diye sorgulayacak kadar düşünmemistim bile . Bana da bir yerde saçma geldi bu konu

Ondan sonra bütün çöpler beni buluyor diyor. Ya bizim de karşımıza böyle adamlar çıkmıştır ama niyetini açık edemeden çekip gitmiştir. Çünkü cesaret edemediler. Pembeyle edilen muhabbetlerin suçlusu %85 kendisi.
yüz verirsen ayıya, gelir pisler halıya
Ben anlamadım ki bu nasi bakire, bizi mi yiyo kiz bu😐

Ben anlamadım ki bu nasi bakire, bizi mi yiyo kiz bu😐
Ben inandım

1677971602789.webp

Back
X