kocasına dersen kavga cikar esine bsy yapar ,erkekler arasında bu konular kotu bitiyor, yazışmaları ne boyutta sevgili boyutunda mi ,eşine de bilsin bildiğini eğer ayrılacaksan ayrıl eşinden ama o mahallede durma artik olmaz orasi ,eger ayrilacaksan diyorum cunku ben kimseye sunu bunu yap diyemem benim hayatima karisilmasini istemem ben de başkasına direk şunu yap demem,iyice dusun ,bence ailesine de soyle eşinin babasina ,annesine bilsinler ,once onlara de sonra hemen eşine soyle evdeykenMerhabalar şuan şok içerisindeyim elim ayağım titriyor esim 1 yıldır tlf şifre koymustu karsı binamdaki bi kadını ise yollu diyor asla görüsmemi istemiyordu o kadın da bizi ne zaman görse yanımıza geliyordu her neyse izledim ve tlf şifresi çözdüm vatsap a parmak izi koyustu ama instagramını açtım e o kadınla konsumalarını okudum şok oldum güvendiğim dağlra kar yağdı resmen 2çocuğum var ve ne yapacağımı sasırdım hiç bisey söylemedim eş kısısıne. İlk isim o kdını elime alıp bi gzel benzetmek takipteyim kocasına da sölicem sizin fikirlerinizi merak edeyorum çünkü sağlam kafayla düstnemiyorum
Konuşmaların fotosunu çektin mi .. ?? .Merhabalar şuan şok içerisindeyim elim ayağım titriyor esim 1 yıldır tlf şifre koymustu karsı binamdaki bi kadını ise yollu diyor asla görüsmemi istemiyordu o kadın da bizi ne zaman görse yanımıza geliyordu her neyse izledim ve tlf şifresi çözdüm vatsap a parmak izi koyustu ama instagramını açtım e o kadınla konsumalarını okudum şok oldum güvendiğim dağlra kar yağdı resmen 2çocuğum var ve ne yapacağımı sasırdım hiç bisey söylemedim eş kısısıne. İlk isim o kdını elime alıp bi gzel benzetmek takipteyim kocasına da sölicem sizin fikirlerinizi merak edeyorum çünkü sağlam kafayla düstnemiyorum
Önce konuşmaların görüntülerini kaydedin.Merhabalar şuan şok içerisindeyim elim ayağım titriyor esim 1 yıldır tlf şifre koymustu karsı binamdaki bi kadını ise yollu diyor asla görüsmemi istemiyordu o kadın da bizi ne zaman görse yanımıza geliyordu her neyse izledim ve tlf şifresi çözdüm vatsap a parmak izi koyustu ama instagramını açtım e o kadınla konsumalarını okudum şok oldum güvendiğim dağlra kar yağdı resmen 2çocuğum var ve ne yapacağımı sasırdım hiç bisey söylemedim eş kısısıne. İlk isim o kdını elime alıp bi gzel benzetmek takipteyim kocasına da sölicem sizin fikirlerinizi merak edeyorum çünkü sağlam kafayla düstnemiyorum
Eşinizle ilgili ne düşünüyorsunuzMerhabalar şuan şok içerisindeyim elim ayağım titriyor esim 1 yıldır tlf şifre koymustu karsı binamdaki bi kadını ise yollu diyor asla görüsmemi istemiyordu o kadın da bizi ne zaman görse yanımıza geliyordu her neyse izledim ve tlf şifresi çözdüm vatsap a parmak izi koyustu ama instagramını açtım e o kadınla konsumalarını okudum şok oldum güvendiğim dağlra kar yağdı resmen 2çocuğum var ve ne yapacağımı sasırdım hiç bisey söylemedim eş kısısıne. İlk isim o kdını elime alıp bi gzel benzetmek takipteyim kocasına da sölicem sizin fikirlerinizi merak edeyorum çünkü sağlam kafayla düstnemiyorum
Eşine birşey söylemeyip kadını bir güzel benzetmek ne demek?Gücünüz kadına mı yetecek?Size kadın değil eşiniz sadakat sözü veren ve eşiniz aldatanMerhabalar şuan şok içerisindeyim elim ayağım titriyor esim 1 yıldır tlf şifre koymustu karsı binamdaki bi kadını ise yollu diyor asla görüsmemi istemiyordu o kadın da bizi ne zaman görse yanımıza geliyordu her neyse izledim ve tlf şifresi çözdüm vatsap a parmak izi koyustu ama instagramını açtım e o kadınla konsumalarını okudum şok oldum güvendiğim dağlra kar yağdı resmen 2çocuğum var ve ne yapacağımı sasırdım hiç bisey söylemedim eş kısısıne. İlk isim o kdını elime alıp bi gzel benzetmek takipteyim kocasına da sölicem sizin fikirlerinizi merak edeyorum çünkü sağlam kafayla düstnemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?