- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Asıl kokan ne biliyor musunuz; kocasından önce hiç tanımadığı kadını bir numaralı suçlu ilan edip, ona saldırmayı düşünme tripleri. Bu kafalar genelde kocasının "affet, bir hata işledim" diye döktükleri timsah göz yaşlarına kanmaya meyillidir. Hatta öyle bir hale geliyor ki, koca alçak bir kadın tarafından kandırılmış, tamamen hormonlarının esiri olmuş bir mağdur haline geliyor ve yaptıklarından bir güzel yırtıyor. Şu forumda görmedik mi bu tür olayları? O yüzden önce sorunun asıl kaynağı olan kocayla hesaplaşılmalı. Kimse kadın suçsuz, bu işten sıyrılsın demiyor aslında. Ama neden öncelik kocanın dünyasını tersine çevirmek değil de, kadına saldırmak? Bunu bir düşünmek lazım.Sana sadakat sozu veren kocan. Asdkgkejfjrjejks.... koktu bu ayaklar.
Oncelikle kocani benzet elbet ama o kadinin da kocasının haberi olmasını sağla. Ihanetin bir bedeli var ve o kadin da bunu odemeli.
Bende bunu algilayamiyorum,kredi kardi,hesap karti sifresini saklayanlar,telefon sifresini saklayanlar var. Arastirsak wifi sifresini bilen gizli tutan esler cikabilir durum o kadar ciddi,bir o kadar da garip.Telefon sifresi niye saklanirki esten aklim almiyorValla burda yok özel alan bilmem ne diyenler var ama eşler birbirinden telefon saklayamaz birde üstüne özel parmak izi? Mümkün değil yani. Yapacağınız şey belli kendinize bir yol çizmek yada affetmek
Farkli bir sey demedim ki adami en agir sartlarla boşayacaksin. Evet ilk hamle bu ilk hedef bu. Amaaaa ahlaksizligin diger ortagi hicbir sey olmadan isin icinden siyrilmamali. Silah zoruyla mi adamla birlikte oldu? Onun da bir iradesi var. O da yanlis ve dogruyu bilip dogrudan yana tavir alabilecek kadar mükellef. Eylemlerinin sonucuna katlanmali. Dersini almali. Eger evliyse karsi taraf bu ihaneti bilip salak yerine konulmamali.Asıl kokan ne biliyor musunuz; kocasından önce hiç tanımadığı kadını bir numaralı suçlu ilan edip, ona saldırmayı düşünme tripleri. Bu kafalar genelde kocasının "affet, bir hata işledim" diye döktükleri timsah göz yaşlarına kanmaya meyillidir. Hatta öyle bir hale geliyor ki, koca alçak bir kadın tarafından kandırılmış, tamamen hormonlarının esiri olmuş bir mağdur haline geliyor ve yaptıklarından bir güzel yırtıyor. Şu forumda görmedik mi bu tür olayları? O yüzden önce sorunun asıl kaynağı olan kocayla hesaplaşılmalı. Kimse kadın suçsuz, bu işten sıyrılsın demiyor aslında. Ama neden öncelik kocanın dünyasını tersine çevirmek değil de, kadına saldırmak? Bunu bir düşünmek lazım.
Evet, benzer şeyler söylüyoruz. Ama koca ve sadakat söylemleri kokamaz. =)) Bu sadakat teranesiyle anlatılmak istenen, hesabın önce kocaya sorulması gerektiği, evliliği korumanın eşlerin yükümlülüğü olduğu, neden üçüncü bir kişiyi buna dahil ettiğinin hesabını vermesi gerektiği aslında. Yoksa karşıdaki kadın da ahlaksızın önde gideni tabi ki. Kocasını aklamak için kırk takla atan aldatılan kadınlar görünce, hedef tahtasına önce doğru insanın yerleştirildiğinden emin olmak istiyorum şahsen. =)Farkli bir sey demedim ki adami en agir sartlarla boşayacaksin. Evet ilk hamle bu ilk hedef bu. Amaaaa ahlaksizligin diger ortagi hicbir sey olmadan isin icinden siyrilmamali. Silah zoruyla mi adamla birlikte oldu? Onun da bir iradesi var. O da yanlis ve dogruyu bilip dogrudan yana tavir alabilecek kadar mükellef. Eylemlerinin sonucuna katlanmali. Dersini almali. Eger evliyse karsi taraf bu ihaneti bilip salak yerine konulmamali.
Son zamanlarda goruyorum ki kocan sana sadakat sozu verdi soylemi diger kadini aklama zeminine varacak kadar hadsizlesiyor.
O kadin da hatali ve hatta zavalli. Eger ki kocasinin ahlaksizligini ortmek icin diger kadina %100 sucu yukleyip yoluna devam ederse en buyuk kotulugu kendine yapar. Vee aslinda içindeki o ses hep ama hep gercegi ona fisildar kocan seni aldatti. Susturamadigi bu sesle omrunu heba eder.Evet, benzer şeyler söylüyoruz. Ama koca ve sadakat söylemleri kokamaz. =)) Bu sadakat teranesiyle anlatılmak istenen, hesabın önce kocaya sorulması gerektiği, evliliği korumanın eşlerin yükümlülüğü olduğu, neden üçüncü bir kişiyi buna dahil ettiğinin hesabını vermesi gerektiği aslında. Yoksa karşıdaki kadın da ahlaksızın önde gideni tabi ki. Kocasını aklamak için kırk takla atan aldatılan kadınlar görünce, hedef tahtasına önce doğru insanın yerleştirildiğinden emin olmak istiyorum şahsen. =)
Kocam olacak iti de benzeteceğim tabi kadının benemle arkadas olmaya çalısması peki esim ısrarla yollu o kadın görüsmeni istemiyorm diyodu hepEşine birşey söylemeyip kadını bir güzel benzetmek ne demek?Gücünüz kadına mı yetecek?Size kadın değil eşiniz sadakat sözü veren ve eşiniz aldatan
Pislik ikisi de kesinlikle kadının kocasına soyleyin..Sporcuyum dövüs sporu ve ünv mezunuyum kadının benim yanıma yanasmasını arkadas olma çabasına kozıyorum esim olacak iti de benzeteceğim ve de kadını suç benimkinde tabiki niye bu lanet evliliği devam edeyim ki kendi ayaklarımın üstünde dururm ben ama benim yuvamı yıkanın da yuvası yıkolsın ki ikiside layığını bulsun. Sabah baktım seni seviyorum demisler bildiğiniz iliski iste resimler tmıs kadın vs... Boşayacağım arkadaslar ben bu adi için ailemi karsıma aldım memleketimden vazgeçtim saçımı süpürge ettim 2 tane pırlanta gibi evlat verdim
Sporcuyum dövüs sporu ve ünv mezunuyum kadının benim yanıma yanasmasını arkadas olma çabasına kozıyorum esim olacak iti de benzeteceğim ve de kadını suç benimkinde tabiki niye bu lanet evliliği devam edeyim ki kendi ayaklarımın üstünde dururm ben ama benim yuvamı yıkanın da yuvası yıkolsın ki ikiside layığını bulsun. Sabah baktım seni seviyorum demisler bildiğiniz iliski iste resimler tmıs kadın vs... Boşayacağım arkadaslar ben bu adi için ailemi karsıma aldım memleketimden vazgeçtim saçımı süpürge ettim 2 tane pırlanta gibi evlat verdim
Hanım efendi ben bosanmayı kafaya koymasam ikisinide benzeticem bi güzel demem sineye çekerim bitek bunu yapmaz diyordum genel olrak anlasamıyoruz zaten ayrılmaya bahane olur da kadının komsu olması benimle muatap olması evime gelip kahve içmesi... Gelde dövme koca olaçak itide aleme rezil edip onu da döveceğim yuvamı yıkanı da keyfinize bakın diyemem onunda yuvası yıkılsın ki benim itin basına kalsın layığını bulsunAsıl kokan ne biliyor musunuz; kocasından önce hiç tanımadığı kadını bir numaralı suçlu ilan edip, ona saldırmayı düşünme tripleri. Bu kafalar genelde kocasının "affet, bir hata işledim" diye döktükleri timsah göz yaşlarına kanmaya meyillidir. Hatta öyle bir hale geliyor ki, koca alçak bir kadın tarafından kandırılmış, tamamen hormonlarının esiri olmuş bir mağdur haline geliyor ve yaptıklarından bir güzel yırtıyor. Şu forumda görmedik mi bu tür olayları? O yüzden önce sorunun asıl kaynağı olan kocayla hesaplaşılmalı. Kimse kadın suçsuz, bu işten sıyrılsın demiyor aslında. Ama neden öncelik kocanın dünyasını tersine çevirmek değil de, kadına saldırmak? Bunu bir düşünmek lazım.
Boşanmayacağımı nerdan biliyorsunuz o it yapıs ikiside suçlu yuvamı yıkanların yanına kalmayacak güven olmdan hiç bisey olmaz aldatma haricinde herseyi affedebilirdim ama bunu hııı oldu canımKadın niye ss alsın, niye kanıt toplasın ki? Sanki boşanacak mı? Gidecek kadınla kavga edecek kocaya bir iki söylenecek sonra yeni bir kadın ortaya çıkana kadar mutlu evliliğine devam edecek. Yeni bir kadın ortaya çıkınca süreç başa saracak. Ama kocişler yapmaz, kocişler masum. Hep kötü kadınlar çeliyor akıllarını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?