asla canım yanlıs düsünüyorsun güven olmazsa hiç bisey olmaz birkez yapan hep yapar
Asıl kokan ne biliyor musunuz; kocasından önce hiç tanımadığı kadını bir numaralı suçlu ilan edip, ona saldırmayı düşünme tripleri. Bu kafalar genelde kocasının "affet, bir hata işledim" diye döktükleri timsah göz yaşlarına kanmaya meyillidir. Hatta öyle bir hale geliyor ki, koca alçak bir kadın tarafından kandırılmış, tamamen hormonlarının esiri olmuş bir mağdur haline geliyor ve yaptıklarından bir güzel yırtıyor. Şu forumda görmedik mi bu tür olayları? O yüzden önce sorunun asıl kaynağı olan kocayla hesaplaşılmalı. Kimse kadın suçsuz, bu işten sıyrılsın demiyor aslında. Ama neden öncelik kocanın dünyasını tersine çevirmek değil de, kadına saldırmak? Bunu bir düşünmek lazım.
Evlerinde bulusmazki keske bulussaOnce bir zahmet esini benzet,cunku seninle evli olan,cocuklarinin babasi olan o.Hani dedigi gibi yollu da olsa kadin yuz vermemesi gereken esiniz degil mi?Sonrasin da kadininda sacinimi yolarsin,kocasina soylersin onu bilemem ama yerinde olsam esime hic birsey soylemeden pesime takar bir bahaneyle evlerine gider kocasi evdeyken ikisinin de foyasini cikarirdim.Kavgami cikar,baska birsey mi olur bilemem ariolup beni sokmaya calisani yilan olur ben sokarim mantelitesindeyim
Telefonuna gizli saklı şifreler koyduğunda şüphelenmemişmiydinMerhabalar şuan şok içerisindeyim elim ayağım titriyor esim 1 yıldır tlf şifre koymustu karsı binamdaki bi kadını ise yollu diyor asla görüsmemi istemiyordu o kadın da bizi ne zaman görse yanımıza geliyordu her neyse izledim ve tlf şifresi çözdüm vatsap a parmak izi koyustu ama instagramını açtım e o kadınla konsumalarını okudum şok oldum güvendiğim dağlra kar yağdı resmen 2çocuğum var ve ne yapacağımı sasırdım hiç bisey söylemedim eş kısısıne. İlk isim o kdını elime alıp bi gzel benzetmek takipteyim kocasına da sölicem sizin fikirlerinizi merak edeyorum çünkü sağlam kafayla düstnemiyorum
Nasıl yollu neyini gördün? deseydiniz diyeceğim ama... göreceğini görmüş ordan biliyormuş, tipsiz biçimsiz !Kocam olacak iti de benzeteceğim tabi kadının benemle arkadas olmaya çalısması peki esim ısrarla yollu o kadın görüsmeni istemiyorm diyodu hep
Evet bütün suç kadında çünkü.o kdını elime alıp bi gzel benzetmek
Her ikiside rezil olmalı, hayir anlamıyorum kadin sadakat yemini mi verdi diyenlere , aldatılmış kadin herşeyi yakip yikmak istiyor her ikiside suclu neden tek tarafa kesilsin ceza. Onunda kocasina var sozu adamon haberi olsun ikisde reziller korkuyorsa yapmasaymis
Canım soyle okkalı bir tazmınatı dava ac kocana kurtul itten. Kadınında kocasına aynen soyle.Konuşmaların fotosunu çektin mi .. ?? .
Merhabalar şuan şok içerisindeyim elim ayağım titriyor esim 1 yıldır tlf şifre koymustu karsı binamdaki bi kadını ise yollu diyor asla görüsmemi istemiyordu o kadın da bizi ne zaman görse yanımıza geliyordu her neyse izledim ve tlf şifresi çözdüm vatsap a parmak izi koyustu ama instagramını açtım e o kadınla konsumalarını okudum şok oldum güvendiğim dağlra kar yağdı resmen 2çocuğum var ve ne yapacağımı sasırdım hiç bisey söylemedim eş kısısıne. İlk isim o kdını elime alıp bi gzel benzetmek takipteyim kocasına da sölicem sizin fikirlerinizi merak edeyorum çünkü sağlam kafayla düstnemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?