İnstadan yazısmasını gördüm

Evlerinde bulusmazki keske bulussa

Ben her zaman her iki tarafında rezil olmasından yanayım kocayı rezil edip boşamalı ama kadında muhakkak rezil olmalı öyle sessiz sessiz kabuğuna çekilip evliliğinde yaşamamalı. Bu haltlari yiyebildigine göre kocasını yuvasını kaybetmekten korkmuyor o zaman bilsin onun kocasıda. Delilleri topladınız inşallah çünkü çok gerekli olacak onlar size .kocanızla konuştunuz mu ?

Kadın evliymiş mutlaka eşine söyleyin ki o kadın da ' sadakat sözü ' verdiği eşine hesap versin . Belki ' sana sadakat sözünü kadın mı verdi , kocan verdi kocann ' cı ablaların içi rahatlar . Kötü şeyler olabilir demişler, demirden korkan trene binmeyecekti o zaman. Böyle bir durumda en normal şey diğer kadına da tepki göstermek, ortada kandırma falan da yok bile göre yaşanıyor her sey . Sanki burdaki herkes basina boyle bir sey gelse diğer kadına sarılıp pışpışlayacak sen de suç yok suç kocamda diye . Kaldiki siz kocanızın yediği halti da inkar etmiyorsunuz. Bi sizi suçlu çıkarmadıkları kaldı

Yapılacak şey cok basit topluyorsunuz delilleri tutuyorsunuz avukat boşanıyorsunuz. Hic olay falan çıkarmayın bir ise yaramayacak. Ayrıca kenar mahalle kadını mısınız siz, benzeticem falan nasıl laflar ? Siz boşanacaksınız cırlayacaksanız eşinize cırlayın kadının eşine söylerseniz belki adamın gözü dönüp şiddet uygular,öldürür bunun sebebi siz olmayın belki bir yerden çıkar. Kadına da Allahından bulsun diyeceksiniz olay bitecek.

Telefonuna gizli saklı şifreler koyduğunda şüphelenmemişmiydin
Eşine bişy söylemeyip kadını niye benzetiyosun ?
Önce eşini benzet sonra kadının kocasıyla konuş kadınla değil
İnşallah almışsındır mesaj ss lerini

Sessiz kalıp tüm mesajların resmini çekip, diğer yerleden yazışmaları kaydedip bir gün işe gittiğinde siz kamyona doldurup eşyaları başka yere taşınıp dava açın. Kadının kocasına dava açarken veya süresince ulaşmak isterseniz yaparsınız ama gerek var mı?

Kocam olacak iti de benzeteceğim tabi kadının benemle arkadas olmaya çalısması peki esim ısrarla yollu o kadın görüsmeni istemiyorm diyodu hep
Nasıl yollu neyini gördün? deseydiniz diyeceğim ama... göreceğini görmüş ordan biliyormuş, tipsiz biçimsiz !

Wp mesajları maile aktarılabilir whatsappınıza girip o mesajları mailinize aktarın sonra kendi telefonunuzdan da video çekimini açıp eşinizin telefonunu çekin ana ekrandan whatsappa girip tek tek mesajları videolayın, resim de değil video, bu şeytanlar ona da shop diyebilir çünkü. Kadından önce de kadının kocasını bulup bunları ona bir güzel aktarın. Sonra da eşinizin ailesine. En son eşinize.
Zaten telefona kilit koymak nedir yani hem de wpa kadar parmak izi koymak? Benim sevgilim yapmıyor bunu. İstediğim zaman telefonuyla oynuyorum yani. Balık baştan kokar demişler bu adamın zaten telefonu saklamasından belli iyi bir halt olmadığı. Sabırlar diliyorum sana umarım bu pisliklerin içinden gururla çıkarsın ve kendine çok mutlu bi hayat kurarsın güvenebileceğin bir çevrede....

İlk önce eşinin bişeylere sifre koyması sizi aldatacaginın belirtisiymiş zaten bence ayrılma imkanınız varsa boşanın bikere yapan birdaha yapar

Eşiniz ilişkisini o kadar ilerletmiş ki size bu kadın yollu diyerek asla görüşmemenizi bu yüzden istemiş. Eşiniz terbiyesizin teki. Bir de kadına böyle çirkin bir şey söylemiş. Bence bu kelimeyi kendi için kullanmalıydı. Yerinizde olsam delilleri alır, dava açar yollu dediği sevgilisiyle mutluluklar dilerim.
bu arada çocuklar kocanızın çocuğu, sizi aldattığı kadınım değil. O yüzden kocanızı paralayın bence.

o kdını elime alıp bi gzel benzetmek
Evet bütün suç kadında çünkü.
Kocanda hiç suç yok.
Kadın kocanı ayartmış.
Bir insan bir insanı durup dururken kötülüyorsa altında birşey vardır. Eşinde o kadına yollu diyormuş, demek ki sevgilisiymiş. Sen şüphelenme diye yapmış.
Kadını döveceğinize terbiyesiz kocişinizle ilgilenin.

Her ikiside rezil olmalı, hayir anlamıyorum kadin sadakat yemini mi verdi diyenlere , aldatılmış kadin herşeyi yakip yikmak istiyor her ikiside suclu neden tek tarafa kesilsin ceza. Onunda kocasina var sozu adamon haberi olsun ikisde reziller korkuyorsa yapmasaymis

Kadın sadakat yemini mi verdi diyenler bana sanki kendileri de aynı haltı yiyormuş gibi geliyor

Sizin kocanız da az "yollu" değil yalnız, belki daha kaç tane yolu vardır. Yani kocalarınızdan çıkaracağınıza hıncınızı, gidip kadınlara sataşıyorsunuz ya kocalrınız kıs kıs gülüyor, buna emin olun, çünkü kendilerine sıra gelene kadar pek bişey kalmıyo, affediyorsunuz, onlara da küçük bi heyecan yaşatmış oluyorsunuz sadece. Ha bu arada acaba hayat kadınlarıyla ilişkisi olsa meselâ, gidip onları mı benzeteceksiniz yine?

kadınlara bir ders olsun işte.

erkek milleti bir kadına hakaret edip, laf söylüyorsa ya uzanamadığı ciğere pis diyen kedi durumu vardır ya da ona olan ilgisinden şüphelenmeyin diye yapmaktadır.
o yüzden erkek milletine güvenmeyin, başka kadınlara laf edince de dersini verin aaa bak ben o kadınlar gibi değilim o yüzden beni önemser gibi saçma tutumlara girmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…