İnstadan yazısmasını gördüm

Sen önce o kocanı eline al şeker verip kandırmadı da resmen durumu çakma diye de seni kadından uzaklaştırmış yollu şu bu diye benim eşim şu kadın yollu konuşma dese kimin altında gördün peçetesini mi tuttun derim bu kadar kör olmayın erkekler durduk yere bir kadını kötülüyorsa arkasını araştırın

Kadın sadakat yemini mi verdi diyenler bana sanki kendileri de aynı haltı yiyormuş gibi geliyor

Sunu da eklemek istedim mesajiniza musadenizle.

Ortada karsilikli yapilan bir ahlaksızlık varsa iki kisi de sucludur. Bu kadar net. Aldatılanin hesap soracagi adres kocadır ama dolayli yoldan diger suc ortagi da yanlis bir eylemin kabahatin yaptirimini gormeli. Hicbir zarara ugramadan yoluna devam etmemeli. Onun kocası yani "sadakat sozu" verdigi adam onursuzca yasamamali.

Bile isteye iki evli insan ihanete ortak olmus. Ayni derecede cirkinler. Ayni derecede baska insanlarin onurunu, gururunu ayaklar altina aliyorlar.

Ne diyelim sayin mesajima begenmedim diyen uyeler? Aferin mi diyelim? Aman ha dikkat et bir daha adamin karisina yakalanmayin. Kocana caktirma mi diyelim?

Kemalim yapmaz. Hep o şeytan karılar akıllarına giriyor kocişlerimizin

Ah o fettan kadın yok mu o fettan kadın.. Hep o yaptı, yoksa benim kocişim yapacak adam değil.

Kocasinada haddini bildirecektir konu sahibi ama diğer kadinin hic suçu yok gibi davranilmiyor mu? Kadın bosanma yazmış zaten icinin nasil yangin yeri olduğu ortada ama diğer kadinin huzuru bozulmasın o kaldığı yerden devam etsin değil mi?

Siz demek istediğimi anlamamışsınız ki?
Ben diğer kadında suç yok mu dedim?
Kadını savunduğuna dair herhangi bir ibare var mı?
Konu sahibi "eşim kadına yollu diyordu, kadını bir güzel benzeticem" dediği için öyle yazdım. Yani konu sahibinin kendisi konusunu yazarken kocasına değil kadını kötülemiş, kadını benzetecekmiş, kadın bilmem neymiş, kocasını yoldan çıkarmış gibi yazmış. E bende ona tepki gösterdim haliyle.
Sizce burada tek suçlu kadın mı? Gidip kadının saçını başını mı yolmalı yoksa evdekinn mi hakkından gelmeli?
İkisinin yaptığı da ahlaksızlık ancak bana sadakat sözü veren kocam, bir başkası değil. Diğeri elin kadını. Bana bunu yapmaması gereken kişi kocamdır, kadın değil. Ben böyle bir olay yaşasam önce kocamı sonra kadını suçlarım.

Biz öyle bir sey demiyoruz ki. Ama simdi düşünün kadinin eşi öğrense bunu kadını sadece boşamaz öyle olacak olsa söylesin tabi. Ama adam döver-söver hatta öldürür. Konu sahibi ici soğuyunca ben sebep oldum diye vicdan yapar. Ne olursa ne olsun bunu istemeyiz.

Ee geldi konu sahibinin kocasını vurdu öldürdü,o zaman ne olacak o 2 çocuk,hiç düşündünüz mü ? Böyle bir şey pat diye söylenmez,ortada 2 çocuk var.

Ayrılıcam aceleye geldiği için alamadım ekran görüntüsü en kısa zamanda alıp haddini bildiricem sonrada kadının onu halmetmeaen gidedsem canım çok yanar madem o bku yiyor katlansın artık

Tamam onu anlıyorum esi suclu orasi belli ama herkes kadina o söz vermedi , söz vermediyse bile isteye evli adamla birlikte. Bekar olsa aldatilsa bunu demem ama insanlar evleniyor cocuk yapiyor inanıp boyle iki gerizekalı bütün inandıklarını yerle bir ediyor. Tabiki gidip dövmesin ama bunu saklayamazda eninde sonunda o kadinin eşide duyacak

Pardon?
Kocanin potansiyel ihanet katili olabilecegi durumda kadinin yaptigi ne oluyor?
Kocamda aynı o da aynı bk kadın bide beni nezaman görse yanıma gelip sohbet etmeler tanısmalar konusmalar ... O çok zoruma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…