İnstadan yazısmasını gördüm

Buraya dert acmaktan daha zoru derdini anlatmak. Anlayabildigiyle gelene aciklama yapmak. Ne yaparsan yap anlattiklarin karsindakinin anladığı kadar bu olsa gerek.

Tutturmussunuz bir kocam yapmaz yok sadakat sozunu o kadin mi verdi sana, ondan sanane...

Kadin sanki demis ki kocam masum koylu kadin pis kaka.

Kocami benzetecegim diyor kocam ve o kadin hem ahlaksızlık yapti hem de bana sinsice yanasti arkadas olmaya calisti. Kocam ona yollu diyerek pisliğini ortmeye calisti.

Biz de diyoruz ki evet kocan kadar kadin da suclu. Sana sadakat sözü vermemis olabilir ama insanlari bir arada tutan toplumsal sozlesmeler vardir. Kadin da buna uymadi. Hem adam hem kadin ikisi de guvenilmez ve cirkin.

Konuu sahibi kadini dovmeye kalkma . Hak ve hukuk su anda senden yana. Hakkini hukuki kurallara uyarak ara. Zaten dava acinca kadinin da bu olaydaki rolu duyulur. Mizrak cuvala sigmaz. Yasalar ceza vermese bile toplumda kinanir.

Kadın yollu evet zira eşiniz pürüpak ,adeta bir sütten çıkmış ak kaşık!
Yahu adam gözünüzün içine baka baka ne haltlar karıştırmış,siz hala kadını benzeteceğim diyorsunuz. Önce evdekini benzetin,sonra kadina dönün

Biz de diyoruz ki evet kocan kadar kadin da suclu. Sana sadakat sözü vermemis olabilir ama insanlari bir arada tutan toplumsal sozlesmeler vardir. Kadin da buna uymadi. Hem adam hem kadin ikisi de guvenilmez ve cirkin.
Evet ya bunu anlatmaya çalışıyoruz
Bu tip kadınlara şu kozu vermeyin.. Benim sadakat sözüm yok adamın eşine sadakat sözü var. Adam da gelmeseydi bana. Eşi kadınlık yapsaydı vs..
Ee çocukları var sen nasıl başka gözle bakarsın diye sormuyo kimse

Aynen katiliyorum. Ben o yataktan bu yataga atlayan karisini aldatan adamlara iyi bakmam. Evli bir adamla bile bile birlikte olan kadina da iyi bakmam. Boyle bir ortaklik mide bulandirici. Biyolojimiz de buna uygun degil zaten. Ona hicbir seyimi emanet etmem, arkadas olmam, kOmsu olmam vs.

Sizin kocanızdan hiç kıskanmadığınız bi kadın, evinize giren çıkan bi kadın alenen eşinize yürüse siz bunu fark etseniz bu karaktersiz kadınla görüşmeye devam eder misinz . Eşiniz sapık değil neticede, kadının üzerine de atlamıcak sorun yok ozaman.

Sapıklık erkeğe has bişey değildir. Evli kocası dururken evli başka bi adama fotograf gönderen kadın da aşağılık bi sapıktır..

Ve evet siz kıskanmayabilirsiniz bu da iyi bi özelliktir, böyle bi durumla karşılaşmazsınız umarım. Karşılaşırsanız medeni bi şekilde davranın çay kahve ikram ettiğiniz kadına o sizin sorununuz. Ama bizim sapık diye nitelendirdiğiniz eşlerimizden biri size yan gözle baksa senin eşin ben karıma güveniyorum sorun yok mu diyecek elin adamına acaba????

Siz ne düşünürseniz düşünün ama burada kadını eleştirenlere bu hakaretvari söylemleriniz de hiç normal değil.

Hiç aynı pencereden bakmıuoruz olaya. Ben genelde bu tip konularda kadın kuyruk sallamasa erkek peşinden gitmez tarzı söylemleri olan bu tarz düşünen insanlar için yazdım. Konu sahibine de ikisini de rezil edin dedim zaten. Çok heyecanlanmayın

Kadın kuyruk sallamasa erkek peşinden gitmez zihniyetindekiler kör cahil zaten onu demeye bile gerek yok. Ama sırf pozitif ayrımcılık yapacağım diye kadınların her hatasını örtbas etmek çok yanlış. Ahlaksızlık sadece erkeğe ait değil. Ahlaksız erkek var da ahlaksız kadın yok mu? O zaman kadınlar her türlü ahlaksızlığı yapsın biz de sırf kadın diye ses çıkarmayalım oh ne iyi valla. Size değil bu yorumum bu arada. Genel olarak yazdım.

Allah korusun böyle bir olay yaşasam yapacağım tek şey sessizce bitirmek olur rezil insanlar için seviyemi düşürmem söylemesi kolay diyenler olacaktır ama hayatımda hep böyle yaptım.
Bence bir kadına yakışan en güzel şey gururdur.
Çünkü geriye bakarak ileri gitmek mümkün değildir.
Ve bir kız çocuğum olduğunda ona söyleyeceğim en önemli şey mutsuz olduğu yerde durmaması olacak.
Aldatılmak çok kötü bir duygu sizi de anlıyorum ama sakin düşünün bırakın eşiniz sizi kaybettiği için pişman olsun döverek yolarak birşey elinize geçmeyecek.

Yok canım benim niye heyecanlanayım :) Alıntıladığım ilk mesajınızı bi okuyun kim atarlanmış heyecanlanmış bakın

İkisini de rezil edin dediyseniz çok güzel
Bu demektir ki kadını da suçlu gördünüz:)

Kesinlikle katılıyorum. Kadında suçlu ama siz de biliyorsunuz kadınlar asıl suçluyu bırakıp hemen karşı tarafa yürüyorlar. Benim söylemim erkeğin baştan çıkarıldığını düşünen kadınlara. Kadınların yüz vermemesi gerektiğini söyleyenlere. Şimdi eşim beni bir hayat kadınıyla aldatsa kadını mı suçlayacağım. O kadın olmaz öbürü olur önemli değil ki. Ve ben söylediğim zihniyette ki kadınları unutmuyorum laflarım onlara

Kesinlikle suçlu. Suçsuz demedim ki. Ama erkeği bu konularda nötr görenlere benim sözüm. Onları da yine bu tür konularda ki düşüncelerinden tanıyorum.Konu sahibi sonuna kadar haklı.

İşte bu cümlelerinizle çok güzel ifade ettiniz. Aynı şeyleri düşünüyoruz.

Aynen çok tesekkür ederim hemen savunmaya geçtiler bu kadın evime geldi bile arkadaslık kurmaya çalıstı utanmaz

Çok haklısınız benzettim benemkini delil almak için tlf yürütüp baktım kalkıp beni ararken çıktım gecenin 2 sinde arsıma sabahki yazısmalar nerde dedim yürüdüm üstüne gerekeni yaptım ins kapattı msj geri getir deyince ve tlf dökümü icin sifre vereceksin ne sıklıkla görüstünüz görücem dedim aksamına hattı değistirdi hadı suçsuz de amaaa gel gelelim olay gecesi herseyi anlattı musallat oldugunu takıntı yaptığını sevgi falan yok sadece insanların evliliğini kıskanıyor dedi is le ilgili nosuyayğın oldugu için tlf iste kullanıyor , aramıs defalarca hepsinde terslemis ama bu israrla aramıs enson yakamdan düssün diye ikna amaçlı konsutum buda bu sebfer tehdide basladı esine söylerim diye hatta is yerine gidip engeli kaldormazsan bana tc etti derim millete beni kim tanıyor burda demis ve insta engelini kaldırmak zorunda kalmıs .... İkna oldmumu hayır evliliğim bitti artık anlıyacağınız güven tek kullanımlıktır amaaaa gel gelelim bunların detayını o kadındanda dinlicem yarın bakalım çıkabilecekmi karsıma bu arada hersey tlf üzerinden olmus bulusma görüsme yokmus aldatmamıs mış

Yapmayın sunu nolur 2 üstü okuyun açıkladom dövdüm adamı bosuyormu tlf sifre koymustu son 1 senedir ve bu problem yapıyordum en son çözdüm ve döküldü hersey ben kadının sinsice evime gelmesine arkadas olma çabasına kızıyorum siz olsanız napardınız bir kadın erkeğin aklına giremezmi esseğin aklına karpuz kabuğu iste ha benimkide yapmadım h)r engellememde is yerinde yada yanında evimde bitti diyor

Kadına da aynısını anlatıp ağız birligi yapmislardir bile

ay biraz folik asit tüketsin de belki daha iyi senaryo yazmayı öğrenir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…