İnstadan yazısmasını gördüm

Ayrılıcam aceleye geldiği için alamadım ekran görüntüsü en kısa zamanda alıp haddini bildiricem sonrada kadının onu halmetmeaen gidedsem canım çok yanar madem o bku yiyor katlansın artık
Allah kolaylık versin cnm ,çocukların ve sen en az üzüntü ve stres ile atlatırsınız ins.

Öncelikle çok üzüldüm Allah yardımcın olsun. Burda konu sahibine laf çarpmak için koca meraklısıymış imasında yazanlar var. Ya mesajları okumamışlar ya okuduklarını anlamıyorlar. Konu sahibi bu adamdan boşanıcam önce o şerefsizi benzeticem sonra da o yolluyu demiş. Hatta yollu demesinden rahatsız olan bile çıkmış. Pardon hem kendi evli olup hem evli çocuklu adamla görüşene ne deniyor?

Adama yapacağını yazmış en doğrusu helal olsun. İki çocuğu olup gözü dışarda olan bugün affetsen yarın yine yapar. Böyleleri sürünsün inşallah. Ayrıca kadının kocasına da mutlaka söyle. Hiç utanmadan senle arkadaş olmaya çalışmış bi de. Kocasının duymasından çekiniyorsa yapmayacaktı. Yuva yıkan insanlar yaptıklarının sonucuna katlanacak. Allah yardımcın olsun tekrar.

vallahi benim umrumda olmaz gebertsin şerefsizi
bunu yapan adamın hayatını düşünüyo musunuz gerçekten

Kendi kinimiz yüzünden çocuklar neden babasız kalsın ?
Tamam aldatmak adilik,ahlaksızlık da cevabı ölüm olmamalı,ama maalesef oluyor.Ondan sonra çocuklarım babasız kaldı diye yine bu kadın üzülecek,biraz mantıklı düşünmek lazım.

Evli adamla beraber olan kadın cinsiyeti olmasa kimle aldatacak erkekler ?
Şişme kadınla.mi?

Kadın suçlü değilmiş miş..koca sadakat sözü vermişmiş !
Bak senn...
Kimse kadının suçsuz olduğunu iddia etmedi ki. Ben öyle bir yorum görmedim, alıntılayabilir misiniz?
Neden insanları alıntılamak yerine ortaya laf atıyorsunuz anlamıyorum gerçekten.

Eğer boşanmaya niyetliysen konuşmaların ekran resmini al delil olarak kullanırsın. Rabbim sabır versin size de gerçekten çok zor bi durum

vallahi benim umrumda olmaz gebertsin şerefsizi
bunu yapan adamın hayatını düşünüyo musunuz gerçekten
Valla yapan adamın değil de o suçu işleyp boş yere ceza alacak olan adamın hayatını düşünebilirim.. Bir pislik için hayatını karartmasına gerek yok..

olmaz olsun öle baba
her çocuğun babası mı var
bu tıynetteki adam zaten çocuklarına babalık da yapmaz
görmüyor muyuz burda çocuğundan üç kuruşu esirgeyenleri
erkekler sevdikleri kadının çocuğunu sever gerisi boş

Ya siz kadını dövmeyi mi planlıyorsunuz yapmayın ya, dovseniz de soğumaz içiniz.

Şu kadın kadın diye kendini yırtanlar var ya. Üzülüyorum onlara. Demek ki kocaları abaza, boynundan bir köşeye bağlanması gereken gözü dönmüş bir sapık. Herhangi bir kadın şöyle bir baksa ipini koparacak kadar çıldırmış. Sıkı bağlayın o zaman zapt etmeye çalışın ne diyelim. Benim kocam sapık bir kadın görünce kendinden geçiyor o yüzden kadının eşime dur demesi lazım demek değilde nedir bu

Hiç kıskanç bir kadın değilim. Eşimin asistanlarının çoğu kadın. Hiç rahatsız değilim. Adama güveniyorum çünkü. Ha aldatırsa da sevmiyor demek ki. Beni aldatmasın diye bir insanı sıkamam ben. Bana değer veren zaten hangi şartlarda olursa olsun ihanet etmez bana.

Şimdi bu iradesiz kocalarınız bir kadının peşinden koşsa kadında yüz vermese bu adam sizi aldatamamış mı olacak? Eşinizin sizi aldatıp aldatmaması bir kadının kararına mı bağlı olacak? Pes diyorum

Konu sahibi arkadaşım lafım size değil kesinlikle. İkisini de benzetin. İnsan içine çıkamasınlar. Allah yardımcınız olsun.

Ben olsam önce kocama boşanma davası açar, sonra da kadının kocasına durumu bildirirdim.

Çok üzüldüm. Sizin üstünüze niye gitmişler anlamadım ben. Siz kadın suçlu kocam suçsuz demiyorsunuz ki. Evet önce kocanız suçlu ama kadın da suçlu tabi ki. Kadın diye pozitif ayrımcılık yapmamızı beklemesin kimse.

Ben bazı insanları anlamıyorum karşı kadını benzetmeyi düşünüyorsunuz ,eşinize tık yok..
Öylemi yani...tamam hallolacakmı sizce..

Ben bazı insanları anlamıyorum karşı kadını benzetmeyi düşünüyorsunuz ,eşinize tık yok..
Öylemi yani...tamam hallolacakmı sizce..
Konu sahibi " eşime tık yok " demedi ki
Herkes bunu söyledi kocani savunma diyor.ama kadın hiç kocasini savunmadi msjlarinda

Kadını benzetip kocasına söyleyene kadar kendi eşinizi benzetin önce. Sizi aldatan kadın değil eşiniz.

Ne ara muhabbetleri olmuş da eklemişler kocası da varmış kadının ayrıca ınstagramdan arkadaşlarına takip edenlere bakmadınız mı görmediniz mi aynı mahallede nasıl dikkat çekmez hem niye eşinize laf etmezken kadın ve kocasına çemkireceksiniz? Haa tabii kadın yollu kuyruk salladı eşinizi kandırdı aklına girdi dimi yazık eşinize teselli de edin bari kocacığınızı sütten çıkma ak kaşık hala o evde oturup kadıjı yolmayı düşünmek genişlikte nirvana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…