Allah kolaylık versin cnm ,çocukların ve sen en az üzüntü ve stres ile atlatırsınız ins.Ayrılıcam aceleye geldiği için alamadım ekran görüntüsü en kısa zamanda alıp haddini bildiricem sonrada kadının onu halmetmeaen gidedsem canım çok yanar madem o bku yiyor katlansın artık
vallahi benim umrumda olmaz gebertsin şerefsizi
bunu yapan adamın hayatını düşünüyo musunuz gerçekten
Kimse kadının suçsuz olduğunu iddia etmedi ki. Ben öyle bir yorum görmedim, alıntılayabilir misiniz?Evli adamla beraber olan kadın cinsiyeti olmasa kimle aldatacak erkekler ?
Şişme kadınla.mi?
Kadın suçlü değilmiş miş..koca sadakat sözü vermişmiş !
Bak senn...
Eğer boşanmaya niyetliysen konuşmaların ekran resmini al delil olarak kullanırsın. Rabbim sabır versin size de gerçekten çok zor bi durumMerhabalar şuan şok içerisindeyim elim ayağım titriyor esim 1 yıldır tlf şifre koymustu karsı binamdaki bi kadını ise yollu diyor asla görüsmemi istemiyordu o kadın da bizi ne zaman görse yanımıza geliyordu her neyse izledim ve tlf şifresi çözdüm vatsap a parmak izi koyustu ama instagramını açtım e o kadınla konsumalarını okudum şok oldum güvendiğim dağlra kar yağdı resmen 2çocuğum var ve ne yapacağımı sasırdım hiç bisey söylemedim eş kısısıne. İlk isim o kdını elime alıp bi gzel benzetmek takipteyim kocasına da sölicem sizin fikirlerinizi merak edeyorum çünkü sağlam kafayla düstnemiyorum
Valla yapan adamın değil de o suçu işleyp boş yere ceza alacak olan adamın hayatını düşünebilirim.. Bir pislik için hayatını karartmasına gerek yok..vallahi benim umrumda olmaz gebertsin şerefsizi
bunu yapan adamın hayatını düşünüyo musunuz gerçekten
olmaz olsun öle babaKendi kinimiz yüzünden çocuklar neden babasız kalsın ?
Tamam aldatmak adilik,ahlaksızlık da cevabı ölüm olmamalı,ama maalesef oluyor.Ondan sonra çocuklarım babasız kaldı diye yine bu kadın üzülecek,biraz mantıklı düşünmek lazım.
Çok üzüldüm. Sizin üstünüze niye gitmişler anlamadım ben. Siz kadın suçlu kocam suçsuz demiyorsunuz ki. Evet önce kocanız suçlu ama kadın da suçlu tabi ki. Kadın diye pozitif ayrımcılık yapmamızı beklemesin kimse.Sporcuyum dövüs sporu ve ünv mezunuyum kadının benim yanıma yanasmasını arkadas olma çabasına kozıyorum esim olacak iti de benzeteceğim ve de kadını suç benimkinde tabiki niye bu lanet evliliği devam edeyim ki kendi ayaklarımın üstünde dururm ben ama benim yuvamı yıkanın da yuvası yıkolsın ki ikiside layığını bulsun. Sabah baktım seni seviyorum demisler bildiğiniz iliski iste resimler tmıs kadın vs... Boşayacağım arkadaslar ben bu adi için ailemi karsıma aldım memleketimden vazgeçtim saçımı süpürge ettim 2 tane pırlanta gibi evlat verdim
Ben bazı insanları anlamıyorum karşı kadını benzetmeyi düşünüyorsunuz ,eşinize tık yok..Merhabalar şuan şok içerisindeyim elim ayağım titriyor esim 1 yıldır tlf şifre koymustu karsı binamdaki bi kadını ise yollu diyor asla görüsmemi istemiyordu o kadın da bizi ne zaman görse yanımıza geliyordu her neyse izledim ve tlf şifresi çözdüm vatsap a parmak izi koyustu ama instagramını açtım e o kadınla konsumalarını okudum şok oldum güvendiğim dağlra kar yağdı resmen 2çocuğum var ve ne yapacağımı sasırdım hiç bisey söylemedim eş kısısıne. İlk isim o kdını elime alıp bi gzel benzetmek takipteyim kocasına da sölicem sizin fikirlerinizi merak edeyorum çünkü sağlam kafayla düstnemiyorum
Konu sahibi " eşime tık yok " demedi kiBen bazı insanları anlamıyorum karşı kadını benzetmeyi düşünüyorsunuz ,eşinize tık yok..
Öylemi yani...tamam hallolacakmı sizce..
İyi bari gerçekten...suçlu olan adam çünkü...Konu sahibi " eşime tık yok " demedi ki
Herkes bunu söyledi kocani savunma diyor.ama kadın hiç kocasini savunmadi msjlarinda
Kadını benzetip kocasına söyleyene kadar kendi eşinizi benzetin önce. Sizi aldatan kadın değil eşiniz.Merhabalar şuan şok içerisindeyim elim ayağım titriyor esim 1 yıldır tlf şifre koymustu karsı binamdaki bi kadını ise yollu diyor asla görüsmemi istemiyordu o kadın da bizi ne zaman görse yanımıza geliyordu her neyse izledim ve tlf şifresi çözdüm vatsap a parmak izi koyustu ama instagramını açtım e o kadınla konsumalarını okudum şok oldum güvendiğim dağlra kar yağdı resmen 2çocuğum var ve ne yapacağımı sasırdım hiç bisey söylemedim eş kısısıne. İlk isim o kdını elime alıp bi gzel benzetmek takipteyim kocasına da sölicem sizin fikirlerinizi merak edeyorum çünkü sağlam kafayla düstnemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?