Merhabalar şuan şok içerisindeyim elim ayağım titriyor esim 1 yıldır tlf şifre koymustu karsı binamdaki bi kadını ise yollu diyor asla görüsmemi istemiyordu o kadın da bizi ne zaman görse yanımıza geliyordu her neyse izledim ve tlf şifresi çözdüm vatsap a parmak izi koyustu ama instagramını açtım e o kadınla konsumalarını okudum şok oldum güvendiğim dağlra kar yağdı resmen 2çocuğum var ve ne yapacağımı sasırdım hiç bisey söylemedim eş kısısıne. İlk isim o kdını elime alıp bi gzel benzetmek takipteyim kocasına da sölicem sizin fikirlerinizi merak edeyorum çünkü sağlam kafayla düstnemiyorum
Hırsınızı çıkarmaya çalışırken yarattığınız her gerginliğin ve bu insanlarla geçireceğiniz ger dakikanın sizde de psikolojik tahribat ve kötü anılar bıracağını unutmayın. Mutlaka elinizde bir kanıt olsun. Bence imkanınız varsa ekran görüntüsünü eşinize gönderin sonra da çıkın gidin. Kararınızı vermişsiniz zaten, davanızı açarsınız sonra bırakın o sizin peşinizde koşsun anlatmaya açıklamaya. Onunla olan gerginliği atlattıktan sonra karşı tarafın da eşini de bilgilendirseniz kimsenin kimseyi kullanmasına izin vermemek bakımından içiniz rahatlar. Ama sizin derdiniz kadınla değil. Onlar kendi sorunlarını aile içi çözsünler. Kadına saldırılmasını garipsiyorum ben bu durumda. Şeyma Subaşının saçını başını yolmaya gitmek gibi birşey bu. Bütün evli erkeklerle ilgilenen kadınları siz cezalandıramayacağınıza göre bu kadınla olan gerginliği de siz kaldırmak zorunda değilsiniz.Ayrılıcam aceleye geldiği için alamadım ekran görüntüsü en kısa zamanda alıp haddini bildiricem sonrada kadının onu halmetmeaen gidedsem canım çok yanar madem o bku yiyor katlansın artık
Umrumda mı zaten suçlular ikisinide hallettim içim rahatladıBen anlamadım, profesyonel dövüş sporcusu musunuz? Öyle olunca, biriyle dövüşürseniz dava açılmıyor mu?
Aldım kadını ivinden bizim bodruma indirdim hiç bende hata yök benim evliligim mutl udeğil ben düsmedim pesine diyor yalancı yemin et çocugnunun üzerine dedim edemedi defalarca engellemis benimki ama kadın is yerine gitmis pesimde bu adam ben evliyim der seni rezil ederim engelleri kaldırmazsan demis benim mal da sıkınılı bi zamanımızda içini açmis sornularımızı anlatmıs gece pusuya yattım tlf nu alıp baktım msjları silmis kalkmıs beni arıyordu tokatlamaya baslarım gecenin 2sinde olay çıktı hısladım bi güzel sonra kadını bodruma indirip önce konustruup sonra dövdüm yüzüne bakamıyorum diyor dedim sen çocugunun ekmeğini yediğin kocanın yüzüne nasıl bakıyorsn...Konu sahibi nasilsin?
Konuya yazdigim mesaja hala begenmedim bildirimi geliyor. Bir kez daha yazayim onlara ithafen.
Kocan sana sadakat sozu verdi, kadin degil . Kadina dokunmacilar...
Kocasina seni seviyorumlar yazan karsi komşudur efendim. Cocuklari arkadas yapmaya calisan, kadinla samimiyet kuran, ikisini yan yana gorunca yanlarına gelen....
El insaf be kardesim toplumsal, ahlaki yasalari gectim komsuluk hakki vardir. Kadin da sorumludur bu ahlaksızlıktan. Kadini dov demiyorum ama neden yaptin de. Ikiniz de aşağılıksiniz de.
Once kocani bosa hesabini sor ama o kadina karsi da sessiz kalma.
Kocasına da söyleseydin pisliğin, kocanı da atsaydın evdenAldım kadını ivinden bizim bodruma indirdim hiç bende hata yök benim evliligim mutl udeğil ben düsmedim pesine diyor yalancı yemin et çocugnunun üzerine dedim edemedi defalarca engellemis benimki ama kadın is yerine gitmis pesimde bu adam ben evliyim der seni rezil ederim engelleri kaldırmazsan demis benim mal da sıkınılı bi zamanımızda içini açmis sornularımızı anlatmıs gece pusuya yattım tlf nu alıp baktım msjları silmis kalkmıs beni arıyordu tokatlamaya baslarım gecenin 2sinde olay çıktı hısladım bi güzel sonra kadını bodruma indirip önce konustruup sonra dövdüm yüzüne bakamıyorum diyor dedim sen çocugunun ekmeğini yediğin kocanın yüzüne nasıl bakıyorsn...
İkisini de iyi benzettim yorumlarda bi arkaasa yazdm okuyunuz ikiside htalı ama bi erkegin pesine bukadar düsüp zayıf bi anında ağzından laf alıp sonra karına söylerim diye tehdit edip kendine mecbur bırakmak hangi komsuluga sıgar esim olacak mal zaten benim için öldü bosanma asamasındayız ama ayaklarımın altını öpüyor çocuklar için bidaha deneyelim diyor baska bi sehirde ailem çocuklarım bölünsün istemiyormu napıcam bilmilorum bana bu kazığı atmıs bi adamla nasıl yasanır ki ... Onunla konsuurken benim yemeğimi yedi zehir zıkkım olsun... Fiziki bi temasları olmamıs sadee gönül bağıymıs öyle dedi kadın benim malda defalarca bulusma teklif etti ama ben asla gitmedim diyor karmakarısığım ve sevgim bittiİlk önce eşiniz haketmiş benzetmeyi
sonuçta koynunuzda beslediğiniz yılan eşinizdir ilk onun hakkından gelinde
Gitmedi serefsiz esimin ailesine söyledim rezil olmusmus zaten rezilsin kocasına söylicem deyince ortalık karıstı çocuklarımın babasını öldürürlermisKocasına da söyleseydin pisliğin, kocanı da atsaydın evden
Asla affetme çocuklarımın hatrına deme affedersen kendine ihanet etmiş olursunİkisini de iyi benzettim yorumlarda bi arkaasa yazdm okuyunuz ikiside htalı ama bi erkegin pesine bukadar düsüp zayıf bi anında ağzından laf alıp sonra karına söylerim diye tehdit edip kendine mecbur bırakmak hangi komsuluga sıgar esim olacak mal zaten benim için öldü bosanma asamasındayız ama ayaklarımın altını öpüyor çocuklar için bidaha deneyelim diyor baska bi sehirde ailem çocuklarım bölünsün istemiyormu napıcam bilmilorum bana bu kazığı atmıs bi adamla nasıl yasanır ki ... Onunla konsuurken benim yemeğimi yedi zehir zıkkım olsun... Fiziki bi temasları olmamıs sadee gönül bağıymıs öyle dedi kadın benim malda defalarca bulusma teklif etti ama ben asla gitmedim diyor karmakarısığım ve sevgim bitti
Aldım evinden kadını bodrummuuza indirdim tir tir titriyor yüzüme bakamadığını söylüyor yalanseyler söyledi çocuguna yemin et dedim edemedi fiziki bi temas olmamıs sadece gönül bagıydı bizimki dedim seni alıp evine sokucakmı sandın seningibi kocasını defalarca boynuzlamıs birine mi güvenecek dedim utanmdan çocuklarrımla çocugnuu kaynastırmaya alktın yılan gibi evime girdin yüzsüz kltk dedim ses kaydını alıp sonrada dövdüm tekmelemekten bacaklarım morarmısAnlatmışsınız
Üzgünüm gerçekten. Kadınla görüştüğünüzde de gelişmeleri yazın
Napıcam bilmilorum ölsem affedemem askını sevgisini hiçe sayıp bi kahpye sattı bizi ev arkadası olalım çocuklar büyüyene kdar diyor is bulucam ilk is ...Asla affetme çocuklarımın hatrına deme affedersen kendine ihanet etmiş olursun
Yok hemen numarasını değistirdi dökümünü istedim aya bi 2dk yı geçmemis basımdan savdım diyor ama nefretimi kazandı sağolsunKadına da aynısını anlatıp ağız birligi yapmislardir bile
Hasladım elime sağlıkO koca kişisi sütten çıkmış ak kaşık mi ?
Önce kocani bence hasla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?