İnstadan yazısmasını gördüm

Size karşı sorumlu olan eşiniz kadın değil. Kocanızdan hesap sorun

Eşin de kadın da çok suçlu resmen eşin seni uyutmaya çalışmış kadın da sinsi sinsi takipteymiş hayatınızı. Yuh ya..

Yuh dedim eşinizin pişkinliğine son gelişmeleri okuyunca. Adam resmen senaryo yazmış oynuyor.

Kadınla yüzde doksan dokuz ihtimalle ilişkisi var yalan söylüyor.Gerçekten kadın tehdit etse benim alnım ak git karıma ne söylüyorsan söyle derdi. Hatta kadınların böylesi durumlarda işi daha zordur. Eşiniz de onu kendi başına musallat olduğunu kocasına söylemekle tehdit edebilirdi. Ama yakalanınca tutuşmuş yalan söylüyor size. Kadından dinlemeye falan kalkmayın evet ben asıldım zorladım kocanı diyecek hali yok. Öyle dese bile inandırıcılığı yok, kendisi kocan tarafından tehdit edilmiş olabilir. Kocan da ona karıma dediklerimi söyle yoksa senin evliliğini de ben bitiririm demiş olabilir. Eğer kendine güveniyorsa kocan bütün yazışmaları çıkarttırıp sana okutmayı kabul etsin yoksa davayı açıyorum dersiniz. Gerçekten kendine güveniyorsa hat dökümünü size gösterir.

Suçsuz olan hemen hat değiştirip senaryo kurmaz. Tam tersine benim suçum yok al bak diye konuşmaları size verirdi. Daha kadınla ilişkisi bile yokken kadın onu tehdit edebiliyorsa ilişki kurduğunda o kadının neler yapabileceğini düşünemeyecek kadar aptal olamaz herhalde. Gerçi sizi kandırabilicek kadar zeki olduğunu sanan bir aciz kendisi burdan bakınca. İşiniz zor, kadınla muhattap olmayın kocanızdan delil isteyin derim. Kadın güvenilir biri değil zaten yaptıklarına bakınca. O da gelip kocan bana asıldı derse hepten sinirleriniz bozulabilir , gerek yok hiç bunlara.

Ne yaptınız bi gelişme var mı

İlk önce eşiniz haketmiş benzetmeyi
sonuçta koynunuzda beslediğiniz yılan eşinizdir ilk onun hakkından gelinde

Konu sahibi nasilsin?

Konuya yazdigim mesaja hala begenmedim bildirimi geliyor. Bir kez daha yazayim onlara ithafen.

Kocan sana sadakat sozu verdi, kadin degil . Kadina dokunmacilar...

Kocasina seni seviyorumlar yazan karsi komşudur efendim. Cocuklari arkadas yapmaya calisan, kadinla samimiyet kuran, ikisini yan yana gorunca yanlarına gelen....

El insaf be kardesim toplumsal, ahlaki yasalari gectim komsuluk hakki vardir. Kadin da sorumludur bu ahlaksızlıktan. Kadini dov demiyorum ama neden yaptin de. Ikiniz de aşağılıksiniz de.

Once kocani bosa hesabini sor ama o kadina karsi da sessiz kalma.

Son düzenleme:
Ben anlamadım, profesyonel dövüş sporcusu musunuz? Öyle olunca, biriyle dövüşürseniz dava açılmıyor mu?

Ayrılıcam aceleye geldiği için alamadım ekran görüntüsü en kısa zamanda alıp haddini bildiricem sonrada kadının onu halmetmeaen gidedsem canım çok yanar madem o bku yiyor katlansın artık
Hırsınızı çıkarmaya çalışırken yarattığınız her gerginliğin ve bu insanlarla geçireceğiniz ger dakikanın sizde de psikolojik tahribat ve kötü anılar bıracağını unutmayın. Mutlaka elinizde bir kanıt olsun. Bence imkanınız varsa ekran görüntüsünü eşinize gönderin sonra da çıkın gidin. Kararınızı vermişsiniz zaten, davanızı açarsınız sonra bırakın o sizin peşinizde koşsun anlatmaya açıklamaya. Onunla olan gerginliği atlattıktan sonra karşı tarafın da eşini de bilgilendirseniz kimsenin kimseyi kullanmasına izin vermemek bakımından içiniz rahatlar. Ama sizin derdiniz kadınla değil. Onlar kendi sorunlarını aile içi çözsünler. Kadına saldırılmasını garipsiyorum ben bu durumda. Şeyma Subaşının saçını başını yolmaya gitmek gibi birşey bu. Bütün evli erkeklerle ilgilenen kadınları siz cezalandıramayacağınıza göre bu kadınla olan gerginliği de siz kaldırmak zorunda değilsiniz.

Aldım kadını ivinden bizim bodruma indirdim hiç bende hata yök benim evliligim mutl udeğil ben düsmedim pesine diyor yalancı yemin et çocugnunun üzerine dedim edemedi defalarca engellemis benimki ama kadın is yerine gitmis pesimde bu adam ben evliyim der seni rezil ederim engelleri kaldırmazsan demis benim mal da sıkınılı bi zamanımızda içini açmis sornularımızı anlatmıs gece pusuya yattım tlf nu alıp baktım msjları silmis kalkmıs beni arıyordu tokatlamaya baslarım gecenin 2sinde olay çıktı hısladım bi güzel sonra kadını bodruma indirip önce konustruup sonra dövdüm yüzüne bakamıyorum diyor dedim sen çocugunun ekmeğini yediğin kocanın yüzüne nasıl bakıyorsn...

Kocasına da söyleseydin pisliğin, kocanı da atsaydın evden

İlk önce eşiniz haketmiş benzetmeyi
sonuçta koynunuzda beslediğiniz yılan eşinizdir ilk onun hakkından gelinde
İkisini de iyi benzettim yorumlarda bi arkaasa yazdm okuyunuz ikiside htalı ama bi erkegin pesine bukadar düsüp zayıf bi anında ağzından laf alıp sonra karına söylerim diye tehdit edip kendine mecbur bırakmak hangi komsuluga sıgar esim olacak mal zaten benim için öldü bosanma asamasındayız ama ayaklarımın altını öpüyor çocuklar için bidaha deneyelim diyor baska bi sehirde ailem çocuklarım bölünsün istemiyormu napıcam bilmilorum bana bu kazığı atmıs bi adamla nasıl yasanır ki ... Onunla konsuurken benim yemeğimi yedi zehir zıkkım olsun... Fiziki bi temasları olmamıs sadee gönül bağıymıs öyle dedi kadın benim malda defalarca bulusma teklif etti ama ben asla gitmedim diyor karmakarısığım ve sevgim bitti

Asla affetme çocuklarımın hatrına deme affedersen kendine ihanet etmiş olursun

Anlatmışsınız
Üzgünüm gerçekten. Kadınla görüştüğünüzde de gelişmeleri yazın
Aldım evinden kadını bodrummuuza indirdim tir tir titriyor yüzüme bakamadığını söylüyor yalanseyler söyledi çocuguna yemin et dedim edemedi fiziki bi temas olmamıs sadece gönül bagıydı bizimki dedim seni alıp evine sokucakmı sandın seningibi kocasını defalarca boynuzlamıs birine mi güvenecek dedim utanmdan çocuklarrımla çocugnuu kaynastırmaya alktın yılan gibi evime girdin yüzsüz kltk dedim ses kaydını alıp sonrada dövdüm tekmelemekten bacaklarım morarmıs sonra o orda otrumus ağlıyorken yiyorsa git sikayet et kocan ailen duysun dedim bidaha camda seni görürsem gelir assağı atarım dedim ocağına ates düssün güzün gülmesin bize musallat oldn falan.... İçim soğudu elime sağlık

Asla affetme çocuklarımın hatrına deme affedersen kendine ihanet etmiş olursun
Napıcam bilmilorum ölsem affedemem askını sevgisini hiçe sayıp bi kahpye sattı bizi ev arkadası olalım çocuklar büyüyene kdar diyor is bulucam ilk is ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…