İnstagram da profiline baktığınız kişiye bildirim gider mi?

Nkrcklr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
1.707
528
123
arkadaşlar instagramda birinin profiline bakınca o kişiye bildirim gider mi? Mesela face ten biriyle arkadaş oldum yakın zamanda. İnstagramdam bakmıştım. Bana facebook arkadaşın x kişi instagramda diye bildirim geldi. Ama baktıktan bir kaç gün sonra. Tam anlayamadım olayı.

Bileniniz var mı? Hep böyle konular açıyorum staller sanıcaksınız beni biliyorum :p

arkadaşlar instagramda birinin profiline bakınca o kişiye bildirim gider mi? Mesela face ten biriyle arkadaş oldum yakın zamanda. İnstagramdam bakmıştım. Bana facebook arkadaşın x kişi instagramda diye bildirim geldi. Ama baktıktan bir kaç gün sonra. Tam anlayamadım olayı.

Bileniniz var mı? Hep böyle konular açıyorum staller sanıcaksınız beni biliyorum :p

Gitmez.
Facebook ve instagram birbirine bağlantılı, facede arkadaş olduğunuz için bildirim gelmiştir.

bildirim gitmez. o kişinin instgram hesabı olduğunu haber veriyor x kişi instagramda diyerek.

Eski konularınıza baktım da,
siz gerçekten 28 yaşında mısınız? Bir de araştırma görevlisi yazıyor:110:

Zırt pırt konu açmışsınız.
Bu nedir ya.
Liseli ergenler gibi.

Valla BDV nin de suyu çıktı. :işsiz:

Eski konularınıza baktım da,
siz gerçekten 28 yaşında mısınız? Bir de araştırma görevlisi yazıyor:110:

Zırt pırt konu açmışsınız.
Bu nedir ya.
Liseli ergenler gibi.

Valla BDV nin de suyu çıktı. :işsiz: