İnstagram görgüsüzlüğü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bi arkadaşım ne yerse ne içerse ne yaparsa herşeyi paylaşıyor..kendi hayatı istediğini paylaşabilir ben paylaşmam herşeyi..gittiğim yerlerde çok güzel bir manzara varsa onu çeker koyarım bitti gitti..
Onun hayatı ne isterse paylaşır bu görgüsüzlükle adlandırılamaz sessize alırsınız olur biter..onun yaşadığı hayata mı özeniyorsunuz diye aklımdan geçirmedim değil

Ya sanane, yorum yazarken senin görüşüne göre mi 40 düşünüp bir yazıcam.
Öğretmen maaşıyla evet o kafelere gidip o avmlerde alışveriş yapacak.
Benim yorumum bu???
Öğretmen maaşı ek derslerlw o hayat olmaz.

Sen her yorum yazarken kisileri taniyip yazıyorsun.
Kenanın kenarı…..

Üf şu klişeden de gına geldi artık. Motsozloğonı çokormoyo çoloşoyor.

Velev ki yalan sahte. Sizi neden bu kadar rahatsız etti ki. Buraya konu açacak kadar? Ay yalancı ya ben böyle birini hayatımda istemem der silerdiniz derdiniz yalan olsaydı. Buram buram kıskançlık başka bir sey değil.

Aman yaptığınız bir iyiliği de ifşa etmez insan. Şimdi muhtaç değil diye mi bu kasıntınız. Hayatı size yanlış geliyorsa geçmişi ile vuramazsınız.
Senin yaran mı var, yoksa ruhun mu hasta????

Sanamı yazdım da defter tutar gibi hesap vericem.
İyiliği gelip hic tanımadığım platforma ifşa ettim öyle mi???

Nereye kime ne vurmusum.

Sen bence antidepresan al, belli ki bi konu da bo yaran var.

He heee zengin yaşayan her kadın metresss biraz kendinizi geliştirin yaa girişimci kadınları kendi ayaklari üzerinde duranları izleyin biraz sana ne demekle sıyrılmıyorsunuz alıntı alırım istediğim gibi peki buna da siz karışamazsınız.
Sıfırdan kendi kendine ünlü olan insanlara bakın sosyal medya da ayrıca evet ek işler yapabilir bende yapıyorum e ticaret kendi işimin yanında kazanıyoruz metres miyiz utanın yaa az biraz. Görüyorum ki NATO kafa NATO mermer.....

Bana bile iftiraaa ah ah yaramız yok hasta da değilim ama kimseyi de ezdirmeyiz. Gülüyorum sizeee gıybetsiz hayat dilerim o arkadaşlarınızı bile yerden yere vurdunuz geçmişi ile çok toksik birisiniz. Siz alın antidepresan ben insanları seviyorum. Sizin gibi kadın düşmanlığım yok. Sizle daha muhattap olmam zihniyet çok vasat.

Bizim millet her boka burnunu sokmaya bayılır ata sporumuz bir nevi. Sizin herşeyinize karışmazlarsa kendi hayatlarına bakmaları gerekir napacaklar sıkıcı sıkıcı Ben özellikle yorum yapmam, sormam sınırı geçmeyim diye bana da soğuk nevale derler

Evet şirketteki asistan metres olarak sınıf atladı.
Hayrola yarrraan mı var da gocunup yok o öyle bu böyle diye deli gibi tutunup yorum yağdırıyorsun.
Ben yorumlara bakar gecerim.

Sana benim yorumumum neresi hayatına dokundu da saldıray gibi saldırıyorsun.

Türkçeye tikel bak nato’yu büyük yazmış.
Kafam …….

Kaç bin kişilik yere yazıyor, yoruma açık yazıyor bir de diyor ki sana ne hayret bir şey ya konuyu açan şahıs çok sinir bozucu.
Ay valla böyle bomboş kafalı insanlar vatana millete zarar. Nasıl kıskanç nasıl haset Allah korusun böyle insanlardan hepimizi.

Seni hatırladım. Milletin şortuna laf ediyordun. Bu kafadan bu yorum beklenir zaten. Gama Capella salla.

Ne diyorsun sen ya yorumları oku ilk önce sanane diyen ben değilim saçma sapan yorum yapma bilmeden

Ne diyorsun sen ya yorumları oku ilk önce sanane diyen ben değilim saçma sapan yorum yapma bilmeden
O kadar çok kişi sizin saçma konunuza yorum yazdı ki beni de karıştırdınız. Haksızlık yapmayın terbiyesizlik yapmayın kıskanç kadin.
Siz yazdınız bende sizin için yorum yazana katıldım.

Bu kadar halka açık bir yere saçma sapan konu açıp kıskançlığınızı yazdığınız için yorum yaptık okkkeeeyyy

Ne çirkin bir yorum!

Saçmalıyorsunuz gerçekten boş boş konuşmak için yukarda alıntıladığınız kişi o yorumu bana söylemiyor hadi yallah başka yere boş yapmaya

Siz de saçma sapan konular açıp gerginliğinizi burdan çıkarıyosunuz sanırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…