- 10 Haziran 2012
- 1.388
- 3.259
- 333
- Konu Sahibi Sekerportakaliii
-
Ya sanane, yorum yazarken senin görüşüne göre mi 40 düşünüp bir yazıcam.Ben konu da ki kadını diyorum konuyu takip etmiyorsunuz sanırım öğretmenlik yapıyor ya haniSaçma sapan neye ne diye cevap verdiğiniz de belli değil ancak atıp tutun milletin arkasından. Evet evet belli oluyor herkes zihniyetinizi anladı. Tanımadığınız kadın hakkında bile metres olabilir de sonra ne alaka de.
Üf şu klişeden de gına geldi artık. Motsozloğonı çokormoyo çoloşoyor.Ben yukarda da söyledim kız yalan paylaşımlar yapıyor belkide fotoğrafları ordan burdan buluyor çok belli herkes orasından burasından anlayıp saçma sapan yorumlar yapıyor kıskandığım falan yok neden yalan paylaşımlar yapıyor onun için yazdım buraya millet saldırıp mutsuzluğunu çıkarmaya yer arıyor
Senin yaran mı var, yoksa ruhun mu hasta????Aman yaptığınız bir iyiliği de ifşa etmez insan. Şimdi muhtaç değil diye mi bu kasıntınız. Hayatı size yanlış geliyorsa geçmişi ile vuramazsınız.
Ya sanane, yorum yazarken senin görüşüne göre mi 40 düşünüp bir yazıcam.
Öğretmen maaşıyla evet o kafelere gidip o avmlerde alışveriş yapacak.
Benim yorumum bu???
Öğretmen maaşı ek derslerlw o hayat olmaz.
Sen her yorum yazarken kisileri taniyip yazıyorsun.
Kenanın kenarı…..
Yine zenginin malı zugurdun çenesini yordu desenize.Canım istedi yazdım
Senin yaran mı var, yoksa ruhun mu hasta????
Sanamı yazdım da defter tutar gibi hesap vericem.
İyiliği gelip hic tanımadığım platforma ifşa ettim öyle mi???
Nereye kime ne vurmusum.
Sen bence antidepresan al, belli ki bi konu da bo yaran var.
Bizim millet her boka burnunu sokmaya bayılır ata sporumuz bir nevi. Sizin herşeyinize karışmazlarsa kendi hayatlarına bakmaları gerekir napacaklar sıkıcı sıkıcıYa bu başkalarının paralarını harcama biçimi üstünden yorum yapma durumu size de çok anormal gelmiyor mu? Kız başka yerden kısıp giyime kusama, iki güzel yerde foto çekmeye harcıyor demek ki. Kadın harcamayıp ev bark alsa, sürekli memur ortamında olsa çevresi de öyle olacak, şimdi çevresinde zenginler var, bir yerde geleceğe de yatırım yapıyor
Ben de mesela uçak bileti alırken hep en ucuzunu alırım, sadece kabin bagaji olan, Türkiyede tanıdıklar sipariş verirse de söylerim yerim yok diye, aa euro kazanıyorsun neden valiz hakkı almıyorsun diyor. Ya sen benle mi kazandın parayı da üstünde hakkın olsun istiyorsun? Ya da her şey dahil otele gidip malak gibi dinlenmek istiyorum ben ya, benim her gün mesaim, mesai sonrası dil okulum, ödevlerim, egitimlerim var dinlenmek istiyorum. Hemen yorumlar geliyor ay öyle tatil mi olur, illa bakir koylarda gezip s.kimsonik yerel şeyler deneyip perperisan olacağım o zaman tatil olacakbence herkes kendi parasına baksın, siz de bir an önce memur bir eş bulup ev kredisine girin ohh en iyisini biz yaptık diye birbirinizi sisirin belki geçer bu kıskançlık.
Evet şirketteki asistan metres olarak sınıf atladı.He heee zengin yaşayan her kadın metresss biraz kendinizi geliştirin yaa girişimci kadınları kendi ayaklari üzerinde duranları izleyin biraz sana ne demekle sıyrılmıyorsunuz alıntı alırım istediğim gibi peki buna da siz karışamazsınız.
Sıfırdan kendi kendine ünlü olan insanlara bakın sosyal medya da ayrıca evet ek işler yapabilir bende yapıyorum e ticaret kendi işimin yanında kazanıyoruz metres miyiz utanın yaa az biraz. Görüyorum ki NATO kafa NATO mermer.....
Kaç bin kişilik yere yazıyor, yoruma açık yazıyor bir de diyor ki sana ne hayret bir şey ya konuyu açan şahıs çok sinir bozucu.He heee zengin yaşayan her kadın metresss biraz kendinizi geliştirin yaa girişimci kadınları kendi ayaklari üzerinde duranları izleyin biraz sana ne demekle sıyrılmıyorsunuz alıntı alırım istediğim gibi peki buna da siz karışamazsınız.
Sıfırdan kendi kendine ünlü olan insanlara bakın sosyal medya da ayrıca evet ek işler yapabilir bende yapıyorum e ticaret kendi işimin yanında kazanıyoruz metres miyiz utanın yaa az biraz. Görüyorum ki NATO kafa NATO mermer.....
Seni hatırladım. Milletin şortuna laf ediyordun. Bu kafadan bu yorum beklenir zaten.Evet şirketteki asistan metres olarak sınıf atladı.
Hayrola yarrraan mı var da gocunup yok o öyle bu böyle diye deli gibi tutunup yorum yağdırıyorsun.
Ben yorumlara bakar gecerim.
Sana benim yorumumum neresi hayatına dokundu da saldıray gibi saldırıyorsun.
Türkçeye tikel bak nato’yu büyük yazmış.
Kafam …….
Ne diyorsun sen ya yorumları oku ilk önce sanane diyen ben değilim saçma sapan yorum yapma bilmedenKaç bin kişilik yere yazıyor, yoruma açık yazıyor bir de diyor ki sana ne hayret bir şey ya konuyu açan şahıs çok sinir bozucu.
Ay valla böyle bomboş kafalı insanlar vatana millete zarar. Nasıl kıskanç nasıl haset Allah korusun böyle insanlardan hepimizi.
Bende seni leopar taytından tanıdım.Seni hatırladım. Milletin şortuna laf ediyordun. Bu kafadan bu yorum beklenir zaten.Gama Capella salla.
O kadar çok kişi sizin saçma konunuza yorum yazdı ki beni de karıştırdınız. Haksızlık yapmayın terbiyesizlik yapmayın kıskanç kadin.Ne diyorsun sen ya yorumları oku ilk önce sanane diyen ben değilim saçma sapan yorum yapma bilmeden
Ne çirkin bir yorum!Metresi olmuştur belki kodamanın birinin.
Benim çalıştığım çoooooook bilinen bi firmada, asistanın açlıktan nefesi kokuyordu. Patronun metresi olunca aman neler neler, şimdi de takipçi satın alıp inf olmaya çalışıyor….
Saçmalıyorsunuz gerçekten boş boş konuşmak için yukarda alıntıladığınız kişi o yorumu bana söylemiyor hadi yallah başka yere boş yapmayaO kadar çok kişi sizin saçma konunuza yorum yazdı ki beni de karıştırdınız. Haksızlık yapmayın terbiyesizlik yapmayın kıskanç kadin.
Siz yazdınız bende sizin için yorum yazana katıldım.
Bu kadar halka açık bir yere saçma sapan konu açıp kıskançlığınızı yazdığınız için yorum yaptık okkkeeeyyy
Siz de saçma sapan konular açıp gerginliğinizi burdan çıkarıyosunuz sanırım.Ben yukarda da söyledim kız yalan paylaşımlar yapıyor belkide fotoğrafları ordan burdan buluyor çok belli herkes orasından burasından anlayıp saçma sapan yorumlar yapıyor kıskandığım falan yok neden yalan paylaşımlar yapıyor onun için yazdım buraya millet saldırıp mutsuzluğunu çıkarmaya yer arıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?