- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.810
- 83
- Konu Sahibi lightpinklady
-
Hesap acilmiyor isteee. Sadece kullanici ismi var sifre bilmedigim icin gremiyorum yani.İntagramda telefonda yüklüyse kendi indirmistir hesapta açılıyor diyorsunuz... telefonda face nasil kendimiz yukluyorsak onuda kendi yüklemistir
Sen de instagram aç ve üye ol o üye olurken kendi telefon numarasını vermiştir sen de vereceksin rehberlerden tanıyor olabileceğin kişilerde çıkacak , bu arada instagramı kendi adına açma tabi sıradan böyle şeker pasta yemek gibi aç dikkat çekmesin
Tamam bebek uyurken aciyim bari bi hesapYalan arkadaşım, oyun kendi kendine o nickle hesap falan açtırmaz. Çocuk kandırır gibi yalan atmış bir de. Kullanıcı adını hatırlıyorsan aç sen de fake bir hesap gizliden takip et, bir şeyler çeviriyor herhalde.
Tamam bebek uyurken aciyim bari bi hesap
Instagramda oynamiyo zaten oyunu guya online bi oyun,reklamlar cikinca yukle demis olabilirim oyundaki nickim de orda yazmistir falan.diyoo...Sizi saf bulmuş
Kullanıcı adını değiştirme hakkınız var instagramda. Değiştirmiştir yakalandığı an
Keşke hemen söylemeseydin.
bu arada oyun falan olmaz instagramda. Aktif kullanıyorum.
Eşiniz yalan konuşuyor.
Bu ne ya benim de icim skldıFake güzel bir hatun profiliyle aç, reddedecek mi yoksa kabul mü edecek ona göre ne amaçla kullandığını anlarsın. Birkaç abaza erkeğe de istek gönder ki geri takip etsinler, takipçi sayın olsun biraz. Daraldım bu erkeklerden bee öff.
Belki çıkış yaptı yani kendi indirmeden uygula tele gelmiyor kiHesap acilmiyor isteee. Sadece kullanici ismi var sifre bilmedigim icin gremiyorum yani.
Bu ne ya benim de icim skldı
Aa evet haklisiniz gercekci gorunmesini saglarim.Fake hesap açıyorsan olduğunu belli etmeyeceksin, gerçek gibi görünecek. Ünlülerin fotoğraflarının altına da yazan oluyor "Sevgilimi takip edicem lütfen beni takip eder misiniz" diye fakeler hayrına birbirini takip ediyor ksjdjfj. Öyle bir sürü ünlünün fotoğraflarının altına yaz. Seninki de hesabını kapamamıştır bu arada korkusundan nickname değiştirmiştir, mail adresi ya da telefon numarasıyla aratırsan çıkar.
muhtemelen sen açayım dediğinde de o hesap varmış. açarsan onu görürsün vs diye açmanı istememiş.Hah ben de diyorum noluyor diye,beyfendi kendisi acmama taraftari oldugu icin sinirlendm ben de zaten... yoksa acsin hepsini bana sorun degil de,beni acsam mi ki diyince engelleyip diller dokup de..bu olayla karsilasinca sinirlendim.
Iste aynisini diyor esim de.. :/Eşiniz oyun kısmında doğru diyor olabilir. Çünkü bende bi oyun oynuyordum altınlarım bittiği zaman seçeneklerde uygulama yükle bu kadar altın alacaksın yada uygulama yükle uygulamaya giriş yap bu kadar altın alacaksın. Sonra siliyordum uygulamaları tekrar biriken altınlarla oynumu oynuyordum :))
Ama instagramı bilemem tabi eşinizle.
Bana da oyle geldi... bi de facemiz ortak,beyfendi oyle istedi..actik ama girmiyor bile ben kullaniyorum.. valla kendi hesaplarimi acicam bu ne ya, onun sacma akrabalari ve arkadaslari var bi de facemizde tanimam etmem ..muhtemelen sen açayım dediğinde de o hesap varmış. açarsan onu görürsün vs diye açmanı istememiş.
Öyle bir şey instagramda olamaz. Telefon numarası da uyduramaz çünkü telefona bir kod geliyor ve o kodu giriyorsunuz. Kendi kendine açılacak bir şey değil. Bilerek açmış büyük ihtimalle arkadaşınızı, akrabalarınızı falan da engellemiştir. Olabilir.Iste aynisini diyor esim de.. :/
Yani o konu dogru olabilir diyosunuz hiimmmm.. peki uygulamayi yuklediginizde kullanici ismi kisminda o oyindaki nickiniz mi cikiyo.?
Tamam oncelikle sacma bi mail adresi aliyim..Yalnız lütfen hesap açacaksanız mail adresinize falan dikkat edin. Sonra fb arkadaşın Ayşe "Osman" adıyla Instagram' da gibi bir bilgilendirme geliyor ortaya çıkıyor :)
İnstagramım öncelerden vardı zaten o yüzden altın için yüklemedim onu bilmiyorum.Iste aynisini diyor esim de.. :/
Yani o konu dogru olabilir diyosunuz hiimmmm.. peki uygulamayi yuklediginizde kullanici ismi kisminda o oyindaki nickiniz mi cikiyo.?
Olmaz bence tam hatırlamıyorum ama onay mesajı istiyodu sanırım , benim 2 hesabım var birinden numaramı silmeye çalışıyorum olmuyo meselaHafi baskasinin no.suni verdiyse..yada kafadan no attiysa falan da olabilir mi uye peki..
Aa evet haklisiniz gercekci gorunmesini saglarim.
Ya benim bildigim mailleriyle ve 2telefon no.suyla bakiyoruz arkadasla yok bisey gorunurde..sacma sapan uydurmasyon maille yada telefon no.ile actiysa...bilemiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?