Instagram hesabi..anlayanlar bakabilir mi..

Yalan arkadaşım, oyun kendi kendine o nickle hesap falan açtırmaz. Çocuk kandırır gibi yalan atmış bir de. Kullanıcı adını hatırlıyorsan aç sen de fake bir hesap gizliden takip et, bir şeyler çeviriyor herhalde.

Hafi baskasinin no.suni verdiyse..yada kafadan no attiysa falan da olabilir mi uye peki..

Tamam bebek uyurken aciyim bari bi hesap

Tamam bebek uyurken aciyim bari bi hesap

Fake güzel bir hatun profiliyle aç, reddedecek mi yoksa kabul mü edecek ona göre ne amaçla kullandığını anlarsın. Birkaç abaza erkeğe de istek gönder ki geri takip etsinler, takipçi sayın olsun biraz. Daraldım bu erkeklerden bee öff.

Instagramda oynamiyo zaten oyunu guya online bi oyun,reklamlar cikinca yukle demis olabilirim oyundaki nickim de orda yazmistir falan.diyoo...

Bu ne ya benim de icim skldı

Bu ne ya benim de icim skldı

Fake hesap açıyorsan olduğunu belli etmeyeceksin, gerçek gibi görünecek. Ünlülerin fotoğraflarının altına da yazan oluyor "Sevgilimi takip edicem lütfen beni takip eder misiniz" diye fakeler hayrına birbirini takip ediyor ksjdjfj. Öyle bir sürü ünlünün fotoğraflarının altına yaz. Seninki de hesabını kapamamıştır bu arada korkusundan nickname değiştirmiştir, mail adresi ya da telefon numarasıyla aratırsan çıkar.

Eşiniz oyun kısmında doğru diyor olabilir. Çünkü bende bi oyun oynuyordum altınlarım bittiği zaman seçeneklerde uygulama yükle bu kadar altın alacaksın yada uygulama yükle uygulamaya giriş yap bu kadar altın alacaksın. Sonra siliyordum uygulamaları tekrar biriken altınlarla oynumu oynuyordum :))
Ama instagramı bilemem tabi eşinizle.

Aa evet haklisiniz gercekci gorunmesini saglarim.
Ya benim bildigim mailleriyle ve 2telefon no.suyla bakiyoruz arkadasla yok bisey gorunurde..sacma sapan uydurmasyon maille yada telefon no.ile actiysa...bilemiyorum ki

Hah ben de diyorum noluyor diye,beyfendi kendisi acmama taraftari oldugu icin sinirlendm ben de zaten... yoksa acsin hepsini bana sorun degil de,beni acsam mi ki diyince engelleyip diller dokup de..bu olayla karsilasinca sinirlendim.
muhtemelen sen açayım dediğinde de o hesap varmış. açarsan onu görürsün vs diye açmanı istememiş.

Iste aynisini diyor esim de.. :/
Yani o konu dogru olabilir diyosunuz hiimmmm.. peki uygulamayi yuklediginizde kullanici ismi kisminda o oyindaki nickiniz mi cikiyo.?

muhtemelen sen açayım dediğinde de o hesap varmış. açarsan onu görürsün vs diye açmanı istememiş.
Bana da oyle geldi... bi de facemiz ortak,beyfendi oyle istedi..actik ama girmiyor bile ben kullaniyorum.. valla kendi hesaplarimi acicam bu ne ya, onun sacma akrabalari ve arkadaslari var bi de facemizde tanimam etmem ..

Yani o konu dogru olabilir diyosunuz hiimmmm.. peki uygulamayi yuklediginizde kullanici ismi kisminda o oyindaki nickiniz mi cikiyo.?
Öyle bir şey instagramda olamaz. Telefon numarası da uyduramaz çünkü telefona bir kod geliyor ve o kodu giriyorsunuz. Kendi kendine açılacak bir şey değil. Bilerek açmış büyük ihtimalle arkadaşınızı, akrabalarınızı falan da engellemiştir. Olabilir.

İnstagramım öncelerden vardı zaten o yüzden altın için yüklemedim onu bilmiyorum.

Aa evet haklisiniz gercekci gorunmesini saglarim.
Ya benim bildigim mailleriyle ve 2telefon no.suyla bakiyoruz arkadasla yok bisey gorunurde..sacma sapan uydurmasyon maille yada telefon no.ile actiysa...bilemiyorum ki

Telefonunu tekrar kapma şansın varsa tekrar bak nicknameine ama söyleme tabi bu sefer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…