Instagram hesabi..anlayanlar bakabilir mi..

Amanin bi de twinger mi varmis o ney bende hic duymadim..ben de cahilim. Instagrami bile bilmiyorum. Bi faceden anliyorum tweeterdan da anlamam.

Eşiniz nasıl da atıp tutmuş orda oyun ne gezer !!!
Fotoğraf video paylaşıyorsun
Kullanıcı adını değiştirmiş !
Size tavsiyem en kısa zamanda sizde bi hesap açın zaten tanıyor olabileceğin kişilerden illaki bi yerden çıkar karşınıza
Hemen takip edin ve İşte o anda ,o yalanı için tükürün suratına !

Eşimde var baktım açamadım yükledim olmadı mail demişsin one mesincırmı tel e sırf bakmak için Face istigram yükledim kullanmasını bilemiyorum yanlış yerlere girerim diye sadece burda aktifim sagolsun kızım yardımcı oldu onlardan yardım almaya utanıyorum babalarını gözden düşürmek istemiyorum

Arkadaşların da dediği gibi o isim, instagram hesabı. İnstagram kendi kendine yüklenmez, yüklersen yüklenir.
Belli ki hesap açmış ama ismi aramada çıkmıyorsa ya ismini değiştirdi ya da aktif kullanıcı değildir, dondurmuştur muhtemelen.

Esim orda oyun oynadigini soylemiyor..online oynadigi bi oyunda sanal puan altin vesaire icin bazi uygulamalar ciktgini soyluyor reklam olarak. Mesela instagram indr 40para kazan gibi...imis guya.. ordan inmistir,nickim de direkt cikmstr orda diyo kendisi..

Of yaa dondurduysa bulamam heralde... baska isimle kullaniyo olsa hadi telefonunu gene kurcalasam bulsam diycem de. Donduysa zor heralde offf

Öyle tesadüf eseri instagram kurulmaz, pat diye de kendi kendine inmez canım.
E mail, numara,kullanıcı adı,şifre belirlersiniz, bir dizi işlemden geçirildikten sonra hesabınız aktifleşir.
Yalanın bata deseydiniz.

Belirledi mi.acti miii ona emin olamoyorum.
Kendisi zaten acildi demiyo,acmadim kullanici ismi yerinde gordugun sey benim oyun nickim diyooo..oraya direkt gecmstr falan dedi yani.

Belirledi mi.acti miii ona emin olamoyorum.
Kendisi zaten acildi demiyo,acmadim kullanici ismi yerinde gordugun sey benim oyun nickim diyooo..oraya direkt gecmstr falan dedi yani.
Yalan söylüyor,orda sadece instagram kullanıcı adı görünür.
Baya saf bulmuş sizi sallamış boyna.

bence çok karıştırmayın şimdilik
olabilir yani oyunlarda böyle şeyler çıkıyor

Yok açamaz isim belirmez. Bazı sitelerde olur face adresinle direk uye olunur da instagramda sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…