• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Instagram hesabi..anlayanlar bakabilir mi..

Tamam valla takipte kalicam. Ya su hesap acma isini de beceremedim bi. Bilgisayardan acilabiliyomu. Telefkn rehberimi garantye alsam no vermeden uye olsam falan

Ben numara vermeden üye olmuştum ama güncellemelerle istiyor olabilir bilemiyorum. Ama vardır bir yolu, bir sürü fake hesap var. Olmadı arkadaşlarının varsa fake hesapları onlardan rica et kullanmak için.

Eşin yalan söylüyor malesef. Ve gizlidigine göre biseyler ceviriyor olabilir. Al eline esinin telefonunu ne var ne yok karıştır. Maillerine felan bak instigram hesabı varsa mail felan gelmiştir. Ah bu erkekler
Baktiim. Hatta iki mail adresi var sifrelerini de bliyorum. Evdeki tablette de mail oturumu acik ayrica. Ama bisey bulamadim. Hic bi iz yok.

O şekilde inse bile hesap kendiliginden açılmaz ki. Bir telefon numarasından aratın bir de ortak kullandığınız facenin e-mail adresi ile aratın tekrar. Iki türlü de çıkmıyorsa, şöyle bir ihtimal daha var; sizin bilmediğiniz bir e-mail hesabı açıp, onunla face açıp, ordan instagrama bağlanmış olabilir.

instagramı belki oyun oyun oynarken indirme ihtimali belki doğru olabiilir ama hesabı oluşturmuşsa bu bilinçli yapılan birsey demektir.yanlış yönlendirmek istemem ama bence bu işin peşini bırakma çünkü ortada bir yalan var.

O şekilde inse bile hesap kendiliginden açılmaz ki. Bir telefon numarasından aratın bir de ortak kullandığınız facenin e-mail adresi ile aratın tekrar. Iki türlü de çıkmıyorsa, şöyle bir ihtimal daha var; sizin bilmediğiniz bir e-mail hesabı açıp, onunla face açıp, ordan instagrama bağlanmış olabilir.
Simdiii soyle bisey sorucam. O instagram ikonuna tikladigimda giris yap diye sayfa cikti. Kullanici isminde AAAA yaziyodu mesela,Sifre kismi bostu. Yani giremedim goremedm hesap var mi yokmu dolayisiyla da.. Acaba hic hesap acilmadan da oyle bi isim yazmasi mumkunmu,ki esim bunu soyluyor bana,nickim direkt yazmistir orda diye.. yada illa ki hesap acmis girmis cikms mi olmak gerekiyor.

Simdiii soyle bisey sorucam. O instagram ikonuna tikladigimda giris yap diye sayfa cikti. Kullanici isminde AAAA yaziyodu mesela,Sifre kismi bostu. Yani giremedim goremedm hesap var mi yokmu dolayisiyla da.. Acaba hic hesap acilmadan da oyle bi isim yazmasi mumkunmu,ki esim bunu soyluyor bana,nickim direkt yazmistir orda diye.. yada illa ki hesap acmis girmis cikms mi olmak gerekiyor.
Giriş yapılıp çıktıktan sonra hesap ismi yazılı kalıyor.

İnstagram hesabı olan arkadaşlardan birine telefon numarasını kaydettirin. Onlar rehberden arama yapsın. Sizin hesap açmanıza gerek yok

Ben her yeni kaydettiğim numaradan sonra merak edip bakarım instgramı var mı diye. Yanılmıyorsam oğlumun oynadığı oyunlardan birinde de facebook yükleyip kullanıcı adına nicki yazmıştı. Ama üye olun diyordu, giriş yapın demiyordu

Ben her yeni kaydettiğim numaradan sonra merak edip bakarım instgramı var mı diye. Yanılmıyorsam oğlumun oynadığı oyunlardan birinde de facebook yükleyip kullanıcı adına nicki yazmıştı. Ama üye olun diyordu, giriş yapın demiyordu
Yok ya bunda direkt giris yap yaziyodu,altta da iste sifreni mi.unuttun falan fisman..

Yok mümkün değil, yalan söylemiş. Bana senden gizli bir e-mail ve face hesabı var ve ordan instagrama bağlanmış gibi geldi. Zaten kimsenin ekli olmadığı bir face hesabından girdiği için kimseye de bildirim gitmez, kendisi ne haltlar yiyorsa sen de aynısını yaparsın diye korkup, açmanı istememiş sanki. Ne de olsa kişi kendinden bilirmiş işi.

Yok mümkün değil, yalan söylemiş. Bana senden gizli bir e-mail ve face hesabı var ve ordan instagrama bağlanmış gibi geldi. Zaten kimsenin ekli olmadığı bir face hesabından girdiği için kimseye de bildirim gitmez, kendisi ne haltlar yiyorsa sen de aynısını yaparsın diye korkup, açmanı istememiş sanki. Ne de olsa kişi kendinden bilirmiş işi.
Facebook ile giris yap yazan bi kisim da vardi oraya bastim ,karsima bi hesap cikabilecegini dusunerek ama.. hic bisey cikmadi karsima. Telefonunda face de yuklu degil. Tabi baglanip silmis de olabilir ..
Yani dediginiz gibi olabilir genede. Ben bilmedigim icin ne nasil olur blemiyorum.

Facebook ile giris yap yazan bi kisim da vardi oraya bastim ,karsima bi hesap cikabilecegini dusunerek ama.. hic bisey cikmadi karsima. Telefonunda face de yuklu degil. Tabi baglanip silmis de olabilir ..
Yani dediginiz gibi olabilir genede. Ben bilmedigim icin ne nasil olur blemiyorum.
Face yüklü değilse bir hesap tabiki çıkmaz, onunla açar sonra faceyi kaldırır. Kullanıcı adı ve şifre ile girip, çıkar. Her seferinde face ile bağlan demek zorunda değil ki. Ilk başta açarken ya tel no ile ya da e-posta ile veya da facebook ile bağlan diyip kayıt olunabilir; ama sonrasında illa bunlarla gireceksin diye bir şey yok ki, kullanıcı adı ve şifre yeter. Kocanız bence kullanıcı adını değiştirmiş, ne silme ne kapatma var.

Sizi saf bulmuş
Kullanıcı adını değiştirme hakkınız var instagramda. Değiştirmiştir yakalandığı an
Keşke hemen söylemeseydin.
bu arada oyun falan olmaz instagramda. Aktif kullanıyorum.
Eşiniz yalan konuşuyor.
Aktif kullanıyorum diyorsun peki bende şunu sorsam Twinger ne ne amaçla kullanılır ben bulamadım tivitır cıkıyor ama Twinger cıkıyor bende eşimde gördüm indirdim ama anlamadım

Bende aynı sorun var arkadaşlar eşim tivitır Face Twinger msncır hepsi var ama tel ortada bende şüpheleniyorum gizli hesaptan nasıl bula bilirim mesela Face de xc tivitır da xd ismini kullanmış başta kendi adı var ama yanına ek yapmış bunu kazara gördüm çocuklarım babam başka hesap açmak istemiş ama yapamamış diyor eşim elektronik le ilgileniyor işgeregi gizli hesabı nasıl bulabilirim yardim edin banada

Hesaplardaki mail adresinizi kendini yonlendirseniz. O hesapla ilgili neler yaptıgını ögrenirsiniz.

Back
X