• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Instagram hesabi..anlayanlar bakabilir mi..

Bende aynı sorun var arkadaşlar eşim tivitır Face Twinger msncır hepsi var ama tel ortada bende şüpheleniyorum gizli hesaptan nasıl bula bilirim mesela Face de xc tivitır da xd ismini kullanmış başta kendi adı var ama yanına ek yapmış bunu kazara gördüm çocuklarım babam başka hesap açmak istemiş ama yapamamış diyor eşim elektronik le ilgileniyor işgeregi gizli hesabı nasıl bulabilirim yardim edin banada
Amanin bi de twinger mi varmis o ney bende hic duymadim..ben de cahilim. Instagrami bile bilmiyorum. Bi faceden anliyorum tweeterdan da anlamam.

Merhaba kizlar. Instagramdan anlayanlar bi bakabilir mi.. benim hesabim olmadigi icin bilmiyorum..
Acsam mi acmasam mi herkesin var mevzusu gecmisti esimle,o da napcaksin herkesin varsa var bana bak hic bi sosyal medyam yok,bi face var ortak ve sen giriyosun benim alakam yok,vaktim yok falan demisti..Benim de zaten 5aylik bi bebegim var. Hic biseye vaktim olmuyo acmamistim o ara..
Soyle ki dun esim telefonundan bi mesaj atiyim diye bana verdi telefonunu kendi musait degildi. O ara uygulamalar arasinda instagram yuklu oldgunu gordum. Tikladim,bi isim vardi kullanici adi yazan yerde mesela AAAA diyelim.. cok sinir oldum ..
Sonra dayanamadm agzimda bakla islanmaz gece bi ara dedm beni cok üzdun demek instagram actin ama demedin diye,nasil yani yok benim askim sacmalama o dedigin isim evet benim bi oyundaki nickim dee instagramla alakam yok,hep oyunda reklamlar cikiyodu su bu insin mi indirirsen oyunda altin birikiyodu belki.indir demisimdir falan dedi..
Sizce bu inanilasi bisey mi..
Bu arada o AAAA ismini arattim arkadasima,oyle bi hesap yok bisey cikmadi dondurmustur belki dedi..
Dogru mu soyluyo yalan mi kizlar bu yaaa? :KK43:
Eşiniz nasıl da atıp tutmuş orda oyun ne gezer !!!
Fotoğraf video paylaşıyorsun
Kullanıcı adını değiştirmiş !
Size tavsiyem en kısa zamanda sizde bi hesap açın zaten tanıyor olabileceğin kişilerden illaki bi yerden çıkar karşınıza
Hemen takip edin ve İşte o anda ,o yalanı için tükürün suratına !

Eşimde var baktım açamadım yükledim olmadı mail demişsin one mesincırmı tel e sırf bakmak için Face istigram yükledim kullanmasını bilemiyorum yanlış yerlere girerim diye sadece burda aktifim sagolsun kızım yardımcı oldu onlardan yardım almaya utanıyorum babalarını gözden düşürmek istemiyorum

Arkadaşların da dediği gibi o isim, instagram hesabı. İnstagram kendi kendine yüklenmez, yüklersen yüklenir.
Belli ki hesap açmış ama ismi aramada çıkmıyorsa ya ismini değiştirdi ya da aktif kullanıcı değildir, dondurmuştur muhtemelen.

Eşiniz nasıl da atıp tutmuş orda oyun ne gezer !!!
Fotoğraf video paylaşıyorsun
Kullanıcı adını değiştirmiş !
Size tavsiyem en kısa zamanda sizde bi hesap açın zaten tanıyor olabileceğin kişilerden illaki bi yerden çıkar karşınıza
Hemen takip edin ve İşte o anda ,o yalanı için tükürün suratına !
Esim orda oyun oynadigini soylemiyor..online oynadigi bi oyunda sanal puan altin vesaire icin bazi uygulamalar ciktgini soyluyor reklam olarak. Mesela instagram indr 40para kazan gibi...imis guya.. ordan inmistir,nickim de direkt cikmstr orda diyo kendisi..

Arkadaşların da dediği gibi o isim, instagram hesabı. İnstagram kendi kendine yüklenmez, yüklersen yüklenir.
Belli ki hesap açmış ama ismi aramada çıkmıyorsa ya ismini değiştirdi ya da aktif kullanıcı değildir, dondurmuştur muhtemelen.
Of yaa dondurduysa bulamam heralde... baska isimle kullaniyo olsa hadi telefonunu gene kurcalasam bulsam diycem de. Donduysa zor heralde offf

Öyle tesadüf eseri instagram kurulmaz, pat diye de kendi kendine inmez canım.
E mail, numara,kullanıcı adı,şifre belirlersiniz, bir dizi işlemden geçirildikten sonra hesabınız aktifleşir.
Yalanın bata deseydiniz.

Öyle tesadüf eseri instagram kurulmaz, pat diye de kendi kendine inmez canım.
E mail, numara,kullanıcı adı,şifre belirlersiniz, bir dizi işlemden geçirildikten sonra hesabınız aktifleşir.
Yalanın bata deseydiniz.
Belirledi mi.acti miii ona emin olamoyorum.
Kendisi zaten acildi demiyo,acmadim kullanici ismi yerinde gordugun sey benim oyun nickim diyooo..oraya direkt gecmstr falan dedi yani.

Belirledi mi.acti miii ona emin olamoyorum.
Kendisi zaten acildi demiyo,acmadim kullanici ismi yerinde gordugun sey benim oyun nickim diyooo..oraya direkt gecmstr falan dedi yani.
Yalan söylüyor,orda sadece instagram kullanıcı adı görünür.
Baya saf bulmuş sizi sallamış boyna.

bence çok karıştırmayın şimdilik
olabilir yani oyunlarda böyle şeyler çıkıyor

Ya bi de hesap acip acmadigindan emin degilim. Acaba hic sifre falan belirlememis olabilir mi ki diye dusunuyorum. Ordaki kullanici isminde yazan sey,bi oyundaki nickiymis cunku. Direkt yuklenip orda o isim belirmis olablir mi? Zaten baktigimzda hesap yoktu da,e tabi dondurulmus da olabilir.

Yok açamaz isim belirmez. Bazı sitelerde olur face adresinle direk uye olunur da instagramda sanmıyorum.

Back
X