Merhaba kizlar. Instagramdan anlayanlar bi bakabilir mi.. benim hesabim olmadigi icin bilmiyorum..
Acsam mi acmasam mi herkesin var mevzusu gecmisti esimle,o da napcaksin herkesin varsa var bana bak hic bi sosyal medyam yok,bi face var ortak ve sen giriyosun benim alakam yok,vaktim yok falan demisti..Benim de zaten 5aylik bi bebegim var. Hic biseye vaktim olmuyo acmamistim o ara..
Soyle ki dun esim telefonundan bi mesaj atiyim diye bana verdi telefonunu kendi musait degildi. O ara uygulamalar arasinda instagram yuklu oldgunu gordum. Tikladim,bi isim vardi kullanici adi yazan yerde mesela AAAA diyelim.. cok sinir oldum ..
Sonra dayanamadm agzimda bakla islanmaz gece bi ara dedm beni cok üzdun demek instagram actin ama demedin diye,nasil yani yok benim askim sacmalama o dedigin isim evet benim bi oyundaki nickim dee instagramla alakam yok,hep oyunda reklamlar cikiyodu su bu insin mi indirirsen oyunda altin birikiyodu belki.indir demisimdir falan dedi..
Sizce bu inanilasi bisey mi..
Bu arada o AAAA ismini arattim arkadasima,oyle bi hesap yok bisey cikmadi dondurmustur belki dedi..
Dogru mu soyluyo yalan mi kizlar bu yaaa?