Instagram hk.

Sevgilimin kesfetinde bir-kac kez ekranı yenilediğimde hep en üstte çıkan video çok iddialı videolar çeken kadın videolarıydı. Geneli bikinili veya bir doğa manzarasını çektiren bi kadının bikinili hali gibi diyeyim. 4 5 kez yenilememe rağmen hep aynı tarz videolar cıktı. Bu onun hep bu tarz videolar baktığı anlamına mı gelir ? Bu durumu görmezden gelmeli miyim yoksa kafama takmalı mıyım
Yani kısıtlasanda başka yerlerden bakar emin olamazsınki hicbir zaman yinede gözlemle daha baska falsosu var mı diye

Bende baya random çıkıyo. Belki takip ettiğim sayfalara göre çıkıyodur bilemiyorum ama hep karışık çıkıyo illa şu tarz çıkıyo diyemem

Sevgilimin kesfetinde bir-kac kez ekranı yenilediğimde hep en üstte çıkan video çok iddialı videolar çeken kadın videolarıydı. Geneli bikinili veya bir doğa manzarasını çektiren bi kadının bikinili hali gibi diyeyim. 4 5 kez yenilememe rağmen hep aynı tarz videolar cıktı. Bu onun hep bu tarz videolar baktığı anlamına mı gelir ?
Aynen bu sekilde. İnstagram otomatik olarak çıkarmıyor maalesef. İlgi alanlar ve izledikleri, baktığı fotoğraflardan yola cıkarak keşfete düşürüyor.
Benim erkek arkadaşım full spor-futbol izler bakar keşfeti hep bunlarla dolu mesela.
Kardesimin sevgilisi keşfeti pavyon videoları izlemekten dolmuş. Yani alanlara göre çıkıyor.

Aynen bu sekilde. İnstagram otomatik olarak çıkarmıyor maalesef. İlgi alanlar ve izledikleri, baktığı fotoğraflardan yola cıkarak keşfete düşürüyor.
Benim erkek arkadaşım full spor-futbol izler bakar keşfeti hep bunlarla dolu mesela.
Kardesimin sevgilisi keşfeti pavyon videoları izlemekten dolmuş. Yani alanlara göre çıkıyor.
Kafaya takmalı mıyım bilmiyorum

Ben kullanmıyorum ama ben hariç tüm sülalem kullanıyor ve hepsi aynı şeyi soruyor. Mesela annem doğru düzgün kullanmaz ama ne zaman açsa instagramını sürekli bikinili kızlar koca totolu falan. Hatta diyor sırf bunlar çıkıyor diye kullanmıyorum diyor. Bence öyle gelişi güzel çıkıyor.

Herkese selam
Instagram hakkında kafama takılan bir durum var bu nedenle sizlere sormak istedim. Keşfet kısmında artık en üstte Reels videolar çıkıyor. Bu reels videolar izlediğimiz videolara göre mi çıkıyor yoksa random olarak mı ? Sayfayı her yenilediğimizde aynı tarz videolar çıkıyor. Bu izlenilen videolara istinaden sistemin otomatik olarak çıkardığı videolar mıdır ?
Şimdiden teşekkür ederim
Ek : Sevgilimin kesfetinde bir-kac kez ekranı yenilediğimde hep en üstte çıkan video çok iddialı videolar çeken kadın videolarıydı. Geneli bikinili veya bir doğa manzarasını çektiren bi kadının bikinili hali gibi diyeyim. 4 5 kez yenilememe rağmen hep aynı tarz videolar cıktı. Bu onun hep bu tarz videolar baktığı anlamına mı gelir ?
Bu durumu görmezden mi gelmeliyim yoksa kafama takmalı mıyım ?

Ay tabi ki izlediğin videolara göre çıkıyor.Kusura bakmayın ama demek ki sevgiliniz öyle şeylere bakıyor ona göre çıkıyor ona...

Herkese selam
Instagram hakkında kafama takılan bir durum var bu nedenle sizlere sormak istedim. Keşfet kısmında artık en üstte Reels videolar çıkıyor. Bu reels videolar izlediğimiz videolara göre mi çıkıyor yoksa random olarak mı ? Sayfayı her yenilediğimizde aynı tarz videolar çıkıyor. Bu izlenilen videolara istinaden sistemin otomatik olarak çıkardığı videolar mıdır ?
Şimdiden teşekkür ederim
Ek : Sevgilimin kesfetinde bir-kac kez ekranı yenilediğimde hep en üstte çıkan video çok iddialı videolar çeken kadın videolarıydı. Geneli bikinili veya bir doğa manzarasını çektiren bi kadının bikinili hali gibi diyeyim. 4 5 kez yenilememe rağmen hep aynı tarz videolar cıktı. Bu onun hep bu tarz videolar baktığı anlamına mı gelir ?
Bu durumu görmezden mi gelmeliyim yoksa kafama takmalı mıyım ?
Bence rastgele çıkıyor. Bende çıkan videolar asla ilgimi çekmeyen şeyler çünkü

5 senedir ilk kez denk geliyorum desem..
Keşfetin mantığı garip biraz tam net değil aslında arkadaşlarının çok beğendikleri yada izledikleride düşüyor sevgilini sen daha iyi tanırsın bu sebepten arıza çıkarılır mı bilmiyorum ama kadınlara cinselliğe bakış açısı vs daha önemli

Canım eğer insta çok kullanan biriyse senin bakındıkların ağırlıklı çıkıyor benim eşimin hareket dökümü günlük en fazla 10dk oda benim dm attıklarımdır ondada saçma sapan şeyler çıkıyor mesela arkadaşlarının baktıklarıda düşüyor keşfete

Alttaki diğer şeyler değilde o reels yazan kisimda bir kere baktiysam bin defa ayni sey cikiyor gizle diyorum mesela hala daha ayni tarzda videolar cikiyor

Ben de keşfet takip ettiklerime veya daha önce baktığım gönderilere göre şekilleniyor. Ama Reels hep random çıktı. İzlemiyorum da zaten. Takip ettiklerimle alakası olmayan saçma sapan videolar geliyor.

O yüzden bir şey diyemiyorum.

Back
X