instagram mavi tik satın alan erkek

lifely

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Mart 2019
688
-119
103
31
sevgilimle ayrıldık bir haftadır konuşmuyoruz. instagramına mavi tik satın almış bir erkek neden böyle bişey yapar? aşırı saçma geliyor bana hesabı gizli hesap. mavi tikin ne özellikleri var bilen var mı?

sevgilimle ayrıldık bir haftadır konuşmuyoruz. instagramına mavi tik satın almış bir erkek neden böyle bişey yapar? aşırı saçma geliyor bana hesabı gizli hesap. mavi tikin ne özellikleri var bilen var mı?

Mavi tik artık öyle parayla satılıyor. Herkes alabilir. Bir özelliği yok, bunu google'dan da bakabilirsin. Orda sadece mavi tik olacak. Bunun kızları etkilemekle ne alakası olacak? 😄 mavi tiki görünce hangi kız bundan etkilenebilir?

hesabı da gizli hesap yani amacı ne anlamadımki gerçekten kafayı yemiş kızlara yürüyo sanırım pislik
Bu seni neden alakadar ediyor halen. Dikkat çekmek için almış olabilir, Instagram'dan para kazanmak için de almış olabilir. Sal adamı ya salll

Şu işaretlediğim yerden sonra söylediğiniz her şey değerli vaktinizin boşa harcanması.

Soruyu anlamadım.
Sevgilimle ayrıldık konuşmuyoruz
Mavi tik alan biri neden böyle bir şey yapar
Yani mavi tik alanlar ayrılamıyor mu sevgilisinden ?
yanlış okumuşsunuz. biz ayrıldık bikaç gün sonra mavi tik almış. satın almış. normal sıradan birisi niye mavi tik alır ben anlamadım fikri olan var mı diye sormak istedim

Belki sosyal medyayi para kazanmak icin kullanacaktir.valla aklima baska bisey gelmiyor, millette karsi cinse yuruyecek hal mi kaldi🤧

Mavi tik artık öyle parayla satılıyor. Herkes alabilir. Bir özelliği yok, bunu google'dan da bakabilirsin. Orda sadece mavi tik olacak. Bunun kızları etkilemekle ne alakası olacak? 😄 mavi tiki görünce hangi kız bundan etkilenebilir?
evet parayla alınıyormuş şaşırdım böyle bişeye insan niye para verir amaç ne yani diye kızlara yürümek dışında bişey gelmedi aklıma. zaten kafayı yedirtti bana

Önceden sadece ünlülerde görüyordum mavi tiki şimdi önüne gelen alıyor. Bir havası olsun istemiştir.

Belki sosyal medyayi para kazanmak icin kullanacaktir.valla aklima baska bisey gelmiyor, millette karsi cinse yuruyecek hal mi kaldi🤧
yok canım hesabı gizli hesap ve iş hesabı falan da değil. deli beni de deli etti

yanlış okumuşsunuz. biz ayrıldık bikaç gün sonra mavi tik almış. satın almış. normal sıradan birisi niye mavi tik alır ben anlamadım fikri olan var mı diye sormak istedim
Yok siz yanlış yazmışsınız virgül koymadığınız için anlam değişmiş.
O zaman sorumu değiştiriyorum bir erkek sevgilisinden ayrıldıktan sonra mavi tik alamaz mi 😅
Canı mavi tik almak istemiştir bunun sizi ilgilendiren bir tarafı yok ki. Ooo hayırlı olsun tiklenmişsin bensizlik yaramış diye mesaj atın isterseniz😅

Önceden sadece ünlülerde görüyordum mavi tiki şimdi önüne gelen alıyor. Bir havası olsun istemiştir.
haklısın.. o havayı da kızlara yapmak istedi muhtemelen. yoksa niye alsın durduk yere. :(

evet parayla alınıyormuş şaşırdım böyle bişeye insan niye para verir amaç ne yani diye kızlara yürümek dışında bişey gelmedi aklıma. zaten kafayı yedirtti bana

Kızlara yürümekle alakası yok. Ne etkisi olacak kızlara? 😄 Akıl var mantık var. Benim arkadaş listemden 3-4 kişi almışlar. 250 liraymış. Ekstra özelliği yok.

Hangi kız "aa mavi tiki var çok hoş bey" diyecek? 😄

Kızlara yürümekle alakası yok. Ne etkisi olacak kızlara? 😄 Akıl var mantık var. Benim arkadaş listemden 3-4 kişi almışlar. 250 liraymış. Ekstra özelliği yok.

Hangi kız "aa mavi tiki var çok hoş bey" diyecek? 😄
bilmiyorumki :( takip ve takipçi sayısıda sürekli değişiyor her gün :( bir artıyo bi azalıyo :(

Back
X