- 15 Ekim 2018
- 2.189
- 4.417
- 133
AhahahahSoruyu anlamadım.
Sevgilimle ayrıldık konuşmuyoruz
Mavi tik alan biri neden böyle bir şey yapar
Yani mavi tik alanlar ayrılamıyor mu sevgilisinden ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AhahahahSoruyu anlamadım.
Sevgilimle ayrıldık konuşmuyoruz
Mavi tik alan biri neden böyle bir şey yapar
Yani mavi tik alanlar ayrılamıyor mu sevgilisinden ?
Ayrıldigin sevgilinin ne yapmaya çalıştığını anlamak için harcama güzel zamanlarını. Sen onu sürekli takip ederken o hayatını yaşıyor gerek yok.sevgilimle ayrıldık bir haftadır konuşmuyoruz. instagramına mavi tik satın almış bir erkek neden böyle bişey yapar? aşırı saçma geliyor bana hesabı g AAizli hesap. mavi tikin ne özellikleri var bilen var mı?
O sırada instadaki kızlar : -Ooo mavi tiki var gidem de hemen veremMavi tik artık öyle parayla satılıyor. Herkes alabilir. Bir özelliği yok, bunu google'dan da bakabilirsin. Orda sadece mavi tik olacak. Bunun kızları etkilemekle ne alakası olacak?mavi tiki görünce hangi kız bundan etkilenebilir?
E fikrimizi sormak için konu açtın ya gülüm?sizi neden ilgilendiriyor diyenleri, benim sorum ne ilgilendiriyor? neden ters kırıcı kötü yorum yapmak istiyorsunuz?
Ayrılmış erkekler alıyor genelde. Hani boştayım hayatımda kimse yok bakın bu da ispatı anlamındasevgilimle ayrıldık bir haftadır konuşmuyoruz. instagramına mavi tik satın almış bir erkek neden böyle bişey yapar? aşırı saçma geliyor bana hesabı gizli hesap. mavi tikin ne özellikleri var bilen var mı?
teşekkür ederimGaliba Threads’ten sonra geldi 1-2 hafta oldu yeni yani. Önceden paralı değildi ancak alması zordu epey.
çok haklısınAyrıldigin sevgilinin ne yapmaya çalıştığını anlamak için harcama güzel zamanlarını. Sen onu sürekli takip ederken o hayatını yaşıyor gerek yok.
Bi nevi taksilerin tepesindeki sarı ışık gibi.Ayrılmış erkekler alıyor genelde. Hani boştayım hayatımda kimse yok bakın bu da ispatı anlamında
tabi efendim : dBi nevi taksilerin tepesindeki sarı ışık gibi.
Işığı yanıksa müsait oluyor.
Baya uzunmuş alışkanlık olmuş o yüzden öyle hissediyorsunbes sene
Yani erkek olmakla mavi tikin ne alakası var ki ? Niye almasin ? Ne özelliği var bilmiyorum ama sadece kadınlara verilen bir şey mi ki bilmiyorumsevgilimle ayrıldık bir haftadır konuşmuyoruz. instagramına mavi tik satın almış bir erkek neden böyle bişey yapar? aşırı saçma geliyor bana hesabı gizli hesap. mavi tikin ne özellikleri var bilen var mı?
Mavi tik ünlülere veriliyo diye biliyorumsevgilimle ayrıldık bir haftadır konuşmuyoruz. instagramına mavi tik satın almış bir erkek neden böyle bişey yapar? aşırı saçma geliyor bana hesabı gizli hesap. mavi tikin ne özellikleri var bilen var mı?
Dikkat çekmeye çalışan Arizona kertenkelesi.
Kafayı yemiş herkes.
Alsın bırak ünlü olmaya çalışıyor kendince
Kocan mı?sevgilimle ayrıldık bir haftadır konuşmuyoruz. instagramına mavi tik satın almış bir erkek neden böyle bişey yapar? aşırı saçma geliyor bana hesabı gizli hesap. mavi tikin ne özellikleri var bilen var mı?
Benim sevgilim değil konu sahibi başka.Kocan mı?
Alır sanane?
Mavi tik ile ünlü olmanın ne alakası var ? Mavi tik salt bunla ilintili değil hesap güvenliğin cok artıyor, hesabın kapatılamıyor, mavi tikli hesaplar mahkeme kararı ile dahi kapatılamıyor, ayrıca mesaj ayarları kapalı kullanıcılara dahi mesaj atabiliyorsun, eklediğin video resim vs kısaca etkilesiminde artıyor
Yok o cevabı konu sahibine verdim alttaki mesajı size yazdımBenim sevgilim değil konu sahibi başka.
Sana ne oluyor ya .
Blogger vs degilsen bu işten para kazanmiyorsan fazla takipçin yoksa zaten senin Instagram hesabıni kim sallar çalar
Mavi tık alıp takipçi satın alıp blogger olmaya çalışıyor herkes zavallıca
Bolca ruh hastası var. Bi lafından tetiklenip herşeyini stalklayabiliyorlar, sırf keyfine uğraşan var. Sana acımıyor tamam ama kendi vaktine enerjisine de acımıyor bunlar. Herkes siz ben değil.Benim sevgilim değil konu sahibi başka.
Sana ne oluyor ya .
Blogger vs degilsen bu işten para kazanmiyorsan fazla takipçin yoksa zaten senin Instagram hesabıni kim sallar çalar
Mavi tık alıp takipçi satın alıp blogger olmaya çalışıyor herkes zavallıca
Ayrıldıysan sanane?sevgilimle ayrıldık bir haftadır konuşmuyoruz. instagramına mavi tik satın almış bir erkek neden böyle bişey yapar? aşırı saçma geliyor bana hesabı gizli hesap. mavi tikin ne özellikleri var bilen var mı?
Herkes ayrıldığı gün bıçak gibi kesip atıyor hiç umursamıyor maşallah.Sadece ben olsam sorunluyum derim ama etrafımda insanlar var onlarda ayrıldıktan sonra takip ediyor ufak şeylerden anlam çıkarmaya çalışıyor.Diyeceksiniz ki senin çevren sorunlu 17 yıldır çalışıyorum ya zlerce insan tanıdım.Hepsi sorunlu olamaz.Neyin havasını atıyoruz birbirimize anlamıyorum.Ayrıldıysan sanane?
Ayrılmışsın taktığın şey instadaki mavı tıkmı
Ünlülere verilen birşey normalde.
Egosunu tatmin etmek istemiş.
canım teşekkür ederim. gerçekten bu tipleri ben anlayamadım burda her konuya bir atar bir gider yapıyolar. düşene bir tekme de bunlar vuruyor bu şekilde tatmin oluyolar galiba. “ayrıldıysan bakma” gibi tavsiye ayrı bişey “ayrıldıysan sanane” gibi pasif-agresif cümleler ayrı bişey. anlayamadım. en son bittiğinde anneme söyledim kız bulcak evlenicem dedi ama instagram takip - takipçiside sürekli değişiyo üzüntüden hasta oldum bana evlenelim diyen adam duygusuz bir taşa döndüHerkes ayrıldığı gün bıçak gibi kesip atıyor hiç umursamıyor maşallah.Sadece ben olsam sorunluyum derim ama etrafımda insanlar var onlarda ayrıldıktan sonra takip ediyor ufak şeylerden anlam çıkarmaya çalışıyor.Diyeceksiniz ki senin çevren sorunlu 17 yıldır çalışıyorum ya zlerce insan tanıdım.Hepsi sorunlu olamaz.Neyin havasını atıyoruz birbirimize anlamıyorum.
Konuya gelecek olursak uzun ilişki sonrası insan boşlukta kalıyor saracak bir şey arıyor.Bazı erkeklerde çivi çiviyi söker mantığı oluyor.Netten aranıyor olabilir.Sakin kal bence.