instagram mavi tik satın alan erkek

canım teşekkür ederim. gerçekten bu tipleri ben anlayamadım burda her konuya bir atar bir gider yapıyolar. düşene bir tekme de bunlar vuruyor bu şekilde tatmin oluyolar galiba. “ayrıldıysan bakma” gibi tavsiye ayrı bişey “ayrıldıysan sanane” gibi pasif-agresif cümleler ayrı bişey. anlayamadım. en son bittiğinde anneme söyledim kız bulcak evlenicem dedi ama instagram takip - takipçiside sürekli değişiyo üzüntüden hasta oldum bana evlenelim diyen adam duygusuz bir taşa döndü
Adam keyfinde aleminde, siz niye hasta oluyorsunuz yahu, bu kadar mı geçtiniz kendinizden? Bu kadar mı canınızın kıymeti yok?

Adam keyfinde aleminde, siz niye hasta oluyorsunuz yahu, bu kadar mı geçtiniz kendinizden? Bu kadar mı canınızın kıymeti yok?
çok haklısınız güçlü olmam lazım kendimi zorlasamda bakıyorum midemde sorun çıkıyor kadın hastalığı ara kanamam oluyor hem o şekil doktorlara gidiyorum stresli dönemden mi geçtin diyolar aynı zamanda terapide alıyorum ama anlattıklarım burdan anlaşılamıyor bununda farkındayım. çok istiyorum geçsin bitsin ama mahvetti beni yaşattıklarıyla uğraşıyorum geride kalması için her şeyin

çok haklısınız güçlü olmam lazım kendimi zorlasamda bakıyorum midemde sorun çıkıyor kadın hastalığı ara kanamam oluyor hem o şekil doktorlara gidiyorum stresli dönemden mi geçtin diyolar aynı zamanda terapide alıyorum ama anlattıklarım burdan anlaşılamıyor bununda farkındayım. çok istiyorum geçsin bitsin ama mahvetti beni yaşattıklarıyla uğraşıyorum geride kalması için her şeyin
Stalklamayı kesin, merak yiyip bitiriyor belki ama yeni birşeyler görmek de iyi gelmiyor işte. Stalkı kestiğinizde rahat edeceksiniz, ha ilgiyi hissedemediğinde yine bi kendini gösterecek o, ama en azından alışmış olacaksınız, çok bi etkisi olmayacak.

Stalklamayı kesin, merak yiyip bitiriyor belki ama yeni birşeyler görmek de iyi gelmiyor işte. Stalkı kestiğinizde rahat edeceksiniz, ha ilgiyi hissedemediğinde yine bi kendini gösterecek o, ama en azından alışmış olacaksınız, çok bi etkisi olmayacak.
teşekkür ederim evet artık stalklamicam zaten annesine bana kız bul evlenicem demiş 1 buçuk aya evlenecekmiş çok sevmiş kızı. biz 1 haftadır konuşmuyoruz 1 haftada sevmiş böyle kalpsiz bir insan senelerimizi bir anda sildi. bir daha mutlu olabilme ihtimalim var mı diye düşünüyorum kendime acıyorum

instagram takip - takipçiside sürekli değişiyo üzüntüden hasta oldum bana evlenelim diyen adam duygusuz bir taşa döndü
Adam belki de senin stalkladığını bildiği için uyuz ol diye yemek tarifi sayfalarını takibe alıyor. sayısı artıyor diye insan hasta olur mu yaa deli misiniz?
Evlenelim demese 5 sene sürünmezdi ilişki zaten. Şimdi de vazgeçmiş yeni ufuklara yelken açmış keyfi yerinde, kendini üzdüğüne değecek mi?

Bolca ruh hastası var. Bi lafından tetiklenip herşeyini stalklayabiliyorlar, sırf keyfine uğraşan var. Sana acımıyor tamam ama kendi vaktine enerjisine de acımıyor bunlar. Herkes siz ben değil.
Niye ruh hastası olsun kız ayrılmış üzülüyor stalkluyor yani bunda ruh hastası olucak bir durum yok.
Eskilerde beni stalkluyor ruh hastası mi bunlar ne alakası var yani

Yok o cevabı konu sahibine verdim alttaki mesajı size yazdım🤣
Beni cok güldürdünüz
Ünlü değilim 100 kez instagramım patlatıldı, kötü haber hayat sizin yasadıgınız hayattan ibaret değil.
Bu arada kendi mavi tıkım yok, alan tanıdıklarım da hesap güvenliği icin alan kapalı hesaplar :)
Yani sizi sallamamıs olabilirler 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ay seni mi salladılar.
Ben sizin gibi ınstada hayat yaşamıyorum zaten.
Hiç sevmem sosyal medyayi.paylasim nadir yaparım yani
Albüm Olarak kullanıyorum.

Ay seni mi salladılar.
Ben sizin gibi ınstada hayat yaşamıyorum zaten.
Hiç sevmem sosyal medyayi.paylasim nadir yaparım yani
Albüm Olarak kullanıyorum.
Bilmezsin bi konuyu bilgi verirler susar oturursun.
Susmak da bi erdemdir
Hanımefendi pek cok kisinin hesabı kapatılıyor bir günde.
İnstagram algoritması yanlıs tanımlar kapanır, kötü biri spam attırır kapanır, taklitten kapanır, spama düşecek yorum yazarsın kapanır , instagram mailini unutursun kapanır.
Sana bikgi veriyoruz mavi tık olursa bunlar olmaz hala ayy seni mi salladılar ergen ergen cvplar.
He bacım seni sallamamıs olmamaları kıstasımız değil he aynn.
Hic sevmediğin accountu neden olusturdun?
İnstada hayatı yasadığımız sonucuna nasıl vardın?
Lütfen üniversite mezunu altı veya algı sorunu olanlar benimle tartısmaya girmesin. Benim bisey öğretmeye sabrım yok
Ben algoritmadan da kapanır diyorum verilen cvp bile low profile cvp “ ay seni mi salladılar”

Niye ruh hastası olsun kız ayrılmış üzülüyor stalkluyor yani bunda ruh hastası olucak bir durum yok.
Eskilerde beni stalkluyor ruh hastası mi bunlar ne alakası var yani
Yok onu demiyorum, insta hesabınızı kim netsin demişsiniz de onu diyorum. Manyağın nerden geleceği belli olmuyor, instadan önce f.cebookta vardı böyle olaylar.

Yok onu demiyorum, insta hesabınızı kim netsin demişsiniz de onu diyorum. Manyağın nerden geleceği belli olmuyor, instadan önce f.cebookta vardı böyle olaylar.
Ya benim için çok önemli değil.
Dolandırıcılar çalabiliyor para istiyor falan benimde başıma gelmişti çok önemsemedim hemen kurtardım hesabı .
Konu sahibinin exi dikkat çekmek istiyor belli.
Her ilişkisi biten erkek bunu yapıyor sahalara geri döndüm demek bu .

Adam belki de senin stalkladığını bildiği için uyuz ol diye yemek tarifi sayfalarını takibe alıyor. sayısı artıyor diye insan hasta olur mu yaa deli misiniz?
Evlenelim demese 5 sene sürünmezdi ilişki zaten. Şimdi de vazgeçmiş yeni ufuklara yelken açmış keyfi yerinde, kendini üzdüğüne değecek mi?
delirdim demekki. delirtti. kızlarla takipleşiyo eminim. ama anneme söyledim kız bul dedim evlenicem dedi bana annesi kız bulucakmış 1buçuk aya evlenecekmiş. ve 1 haftadır konuşmuyoruz 1 hftada başkasıyla evlenmeyi koymuş kafasına bes yilim gitti bu adama yani nasıl delirmiyim hastaneye gidicem yine hiçbirşey yiyip içemiyorum üzüntüden ağlamaktan mahvoldum

Back
X