instagram ve eşim...

sekerzadem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
319
220
103
Öncelikle cok acimasiz yorumlar yapmasaniz bir nebzede olsa sevinirim,esim normalde bna iyi davranan eviyle ilgilenen işten eve evden işe gelen biri bende eşime ayni sevgi ve hoş goruyle yaklasiyorum ki hatta eski konularimdan bilenler vardir ona olan fedakarliklarda resmen rekor kirdim...Konuya gireyecek olursak,eşimin instagram hesabina bakarken bir kizin fotografina masallah:)diye yorum yapmiş kizda esime tesekkur ederim:)yazmiş ben bunu gorunce cildirdim telefonu gosterip hesap sordum oysa ver şu telefonu diye beni azarlayip konuyu kapatmaya calisti o anki sinirle ordan uzaklastim sakinlesip dusunmeliydim yarim saat sonra esim olacak sahis yani gelip birseyleri bahane edip konysmaya calisti bende senin kadar ahlaksiz serefsz birini tanimiyorum dedim sonradan da ekledim napican dovucen mi dedim ve elini sikp bu eli kirarim dedim ama o hayla olayi sakaya vuruyor bende ondan uzak duruyorum yoksa oldurcem ne yapicam ben evli bir adamin bir bayana boyle bir yorumda bulunmasinin mantikli hic bir yani yok sinirden elim ayagim titriyor bunlari bile zor yazdim

Adamın yaptığı yanlış olabilir de. Hakaretler falan nedir yani. Adamın bu tavirlarinizi onemsememesinin sebebi de daha öncede yaşamış olmasıdır aynı şeyleri muhtemelen.

Rezil ya..
Ne halt oluyorsa bakıp yorum yapınca
Sağlam bi küs sen buna.
Sonrasında telefonunu ver bi işim var de al wcye kapan yarım saat sonra çık tamam al de naptın derse bi arkadaşımdan yardım istedim uzaktan telefonuna bağlanıp bi casus program yükledi artık ne yaparsan haberim olacak hadi bakalım sıkıysa şimdi birinin fotosunu beğen yorum yap napıyorum seni de baksın öyle bön bön telefonda program arasın dursun hdfgjk

Evliler daha hevesli dm den yürümeye ,yorum yapmaya tek siz degilsiniz daha neler neler oluyor kadinlarin bilmedigi maalesef böyle bi zamandayız bence telefonunu biraz daha araştır başka neler var bak
CEBIMDEKI YABANCI diye bir film var mutlaka izleyin tam da bu konulalarla ilgili kadın erkek millet birbirini en çok da kendini kandırıyor

Mallıkları onlar yapıyor ceremesini çekmek kadına düşüyor ya. Eminim eşiniz yaptığınız tavırları takmıyordur ve mutludur. Burada olan size oluyor. Ne yapılır ne denir bilemedim.
Siz de erkek arkadaşınıza maşallah deseniz onun seviyesine düşersiniz.

Tam bir kart zampara demek istiyorum lutfen kusura bakmayin kendimi tutamayacagim. Amac belli adamin , bence tamamen haklisiniz ve en az bir hafta suratina bakmayin.

Ya şu instagramı şükür ki yaşlı erkekler pek keşfetmedi daha. Facebook'ta neler görüyorum, midemi bulandırdı erkekler artık iyice. Yorumlarını gizlemeyi ya bilmiyorlar ya da gerek bile duymuyorlar torun torba sahibi ak sakallı dedeler. Şeytan diyor ekran fotolarını alıp profillerine gir, duvarlarına yapıştır, görsün yakınları ne bk olduklarını
Konu sahibi siz de ithamlarda abartmışsınız gerçi ama haklısınız tepkinizde. Tepkinin ağırı laflarla değil davranışlarla olanıdır. Böyle insanlar nasıl yola gelir bilmiyorum ama eşiniz tam sopalık. Sorsan ne var derler ama aynı şeyi siz yapsanız nolur bilmem artık. Adam aldatmaya meyilli bu belli maalesef.

Keske hemen tepki gostermeseydiniz.
Iyice bi karistirsaydiniz. Belki konuşmalar ya da farkli yorumlar da vardir.

Kiz kim peki ? Is arkadasi falan mi ? Tanidiginiz biri mi ?

Burda uslüptan daha önemli bi sorun var...

Az bile söylemişsiniz çok çirkin eşinizin yaptığı ne yapmayı düşünüyosunuz

Neden ahlaksız, şerefsiz biriyle hala evlisiniz?
Yoksa siz de mi?...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…