instagram ve eşim...

Sizin gibi saftirik kadını bulmuş, neden kendini sakınsın ki?
Onu boşamayacağınızdan emin.
Çünkü size ne yapsa kocam diye sarıp sarmalıyorsunuz.
Size tokat atıyor, yalan söylüyor, bencil. Bu henüz yakaladığınız 2. veya 3. aldatışı.

Gençliğinize yazık ediyorsunuz.

Öncelikle cok acimasiz yorumlar yapmasaniz bir nebzede olsa sevinirim
Eski konularınızı da göz önünde bulundurursak acımasız yorumları hak ettiğinizin siz de farkındasınız değil mi? Adamın kaçıncı vukuatı kimbilir. Sizin de saygınız kalmamış artık, üslubunuzdan belli. Neyin zorlaması bu, anlamış değilim.

Bende bu olayı görmezden gelmeyin laf dalaşına girmeden onunla muhatap olmayin takı kendisi gelip özür dileyene kadar

B Began şimdi konuyla çok alakasız bir soru sormak istiyorum
Bu eski konulardaki mesajları nasıl buraya ekledin ki ¿ bana da biri öğretsin benim başım kel mi
Yorumların altında;

Beğen Çoklu Alıntı Cevapla

seçeneklerinden çoklu alıntıyı tıklayarak istediğin yorumu seçiyorsun.

Mesaj yazdığımız yerde Alıntıları Ekle seçeneği çıkıyor. Ona tıklayıp evet diyoruz.

Ben onu bir tek aynı konu için geçerli bir seçenek zannediyordum . Meğer eski konuları da yeni konuya ekleyebiliyormuşuz
Çok teşekkürler .
Şimdi çekilin bakalım çok eğlenceli ekleyip ekleyip duracam

Ben onu bir tek aynı konu için geçerli bir seçenek zannediyordum . Meğer eski konuları da yeni konuya ekleyebiliyormuşuz
Çok teşekkürler .
Şimdi çekilin bakalım çok eğlenceli ekleyip ekleyip duracam
Kilitli konularda alıntı olmuyor sadece.
İyi eğlenceler :)

Ben de aynı şekilde sinirilenirdim. Kendimi tutamazdım. Kışkırtmak gibi olmasın ama bence çok haklısınız. Çözüm ne düşündünüz bilmiyorum ama.

Kocan madem

yapti sen de

dedin ve ne kazandiniz?

Kesinlikle yapilan yanlis ama boyle yuz goz olmak daha da yanlis.
Kazançlara bakılmıyor, Öfke kusuluyor. Sonuç kazanç yok kayıp daha fazla. Keşke mantıklı düşünebilsek ama o an beynin sadece bir alanı çalışıyormuş. Gerekli etkileşim kopuyor mantık kayboluyormuş...

Eşiniz sizi aldatıyor. Eski Konularınıza istinaden yazıyorum. Sizde bunu biliyorsunuz öfke dolusunuz. Ya boşanın yada karıştırmayın telefonu bence.

İlişkide sosyal medyaya karşıyım bu nedir ya maşallah diyor yaptığı rezilliğe birde Allahın adını katıyor!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…