- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
- Konu Sahibi sekerzadem
-
Öncelikle kimse beni elestirmesin sizden baska yardim isteyecegim kimsede yok.Esim facebook sifresini degistirmis buyuk ihtimalle bir isler karistiyor hisediyorum.Eski sifresini biliyorum ama msn adresinin sifresini bilmiyorum esimin telefonunda facebook u acik onun telefonundan ogrenebilirmiyim veya ben sifreyi kirabilirmiym bana yardim edebilecek bu tarz konularda bilgili bir arkadas var mi yardimci olursaniz cok sevinirim
Merhaba bayanlar,konuya nasil basliycagmi bilemiyorum.Dun gece uykum kacti esimin telefonunu alip sosyal medya hesabina girdim ve evli olan iliski durumunu gizledigini gordum.İcime kurt dustu baya bir inceleme yaptim ama bisey bulamadim veya işten eve gelirken sildi neden hemen kötu yorumluyorsun diye sorucak olursaniz 1ay once esimin bir bayana mesaj atip telefon numarasini istedigini yakalamistim ama arkadasim icin vs. Demisti pek inandirici gelmediydi.Simdide neden iliski durumunu gizledin desem yanlislikla yapmasim falan filan diyicek,sizce aldatiliyormuyum icimde cok kotu bir his var aldatilan bayanlar siz nasil ogrendiniz hisetiniz mi tessadufen mi yakaladiniz?Simdilik hic seslenmeden siki bir takibe alicam elinde sonunda bir yerlerde acik vericekdir acaba ben kendi kendime mi kafamda kuruyorum.Eger aldatiliyorsam nasil bir tepki vermeliyim gecip karsisina hesap mi sormali yoksa sesisce bebegimle birlikde gitmeli mi?
Babamdan bile bir tiske dahi yemiyen ben bugun deliler gibi sevdigim adamdan tokat yedim.Hayatimda hic birsey bu kadar zoruma gitmemisti.Aksam maca gidecekti ymegi erken hazirladim sevdigi tatlidan yaptim neden bu kadar yaptin dedi ölcuyle yaptim o kadar cikti dedim Sen ne bakiyorsun olcuye sutunu cok koysaydin ya dedi.Bende madem oyle birde sen yap dedim.Sus kafani kirarim senin dedi.Bende bak dokerim simdi onlari dedim ben yemeyecegim zaten sen yersin neden siknti yapiyorsun dedim.Zikkim ye dedi seslenmedim cayini koydum suratim asildi bna surat yapma bak dedi bende yaptirma o zaman dedim bu sefer ters ters konusmaya basladi bende telefonu aldim yavasca kucagina attim oda kalkdi bna vurdu yavas vurdu ama vurdu bu sefer ben aglayinca tutsu ceneni dedi kaldiramiycagim kirici laflar etti ve gitti ailemi aradim misafirlkdelermis konuyu anlatamadim aglaya aglaya icim cikti.Ben onun icin nelerden vazgectim neler yaptim onceden herseyi altan aliyordum biraz sesimi cikarinca hemen sindirmeye calisiyor.Cok yoruldum dha3 yillik evliyim ve 1bebegim var babam duysa bna vurdugunu onu bitirir.Ne yapmaliyim ne....
Hiç öyle biri değil. Kimi kandırıyorsunuz?esim normalde bna iyi davranan eviyle ilgilenen işten eve evden işe gelen biri
Eski konularınızı da göz önünde bulundurursak acımasız yorumları hak ettiğinizin siz de farkındasınız değil mi? Adamın kaçıncı vukuatı kimbilir. Sizin de saygınız kalmamış artık, üslubunuzdan belli. Neyin zorlaması bu, anlamış değilim.Öncelikle cok acimasiz yorumlar yapmasaniz bir nebzede olsa sevinirim
Şey değil mi bu ? Kocam bana kötü davranıyor,bana vuruyor. Ama özünde iyi bir insandır.önce konunuzda eşiniz size tokat atmış bi önceki konunuzda kızınca küfür ettiğinden bahsetmişsiniz.
Yorumların altında;
Yorumların altında;
Beğen Çoklu Alıntı Cevapla
seçeneklerinden çoklu alıntıyı tıklayarak istediğin yorumu seçiyorsun.
Mesaj yazdığımız yerde Alıntıları Ekle seçeneği çıkıyor. Ona tıklayıp evet diyoruz.
Kilitli konularda alıntı olmuyor sadece.Ben onu bir tek aynı konu için geçerli bir seçenek zannediyordum . Meğer eski konuları da yeni konuya ekleyebiliyormuşuz
Çok teşekkürler .
Şimdi çekilin bakalım çok eğlenceli ekleyip ekleyip duracam
Yalnız Kadının konusunun cıvığını çıkarttımKilitli konularda alıntı olmuyor sadece.
İyi eğlenceler :)
Kazançlara bakılmıyor, Öfke kusuluyor. Sonuç kazanç yok kayıp daha fazla. Keşke mantıklı düşünebilsek ama o an beynin sadece bir alanı çalışıyormuş. Gerekli etkileşim kopuyor mantık kayboluyormuş...Kocan madem
yapti sen de
dedin ve ne kazandiniz?
Kesinlikle yapilan yanlis ama boyle yuz goz olmak daha da yanlis.
Nasıl yani evlilikte mesafe mi olsunYüz- göz olunmuş bir evlilik daha..
Yüz göz olmak deyiminin negatif anlamlı olduğunu bilmiyorsunuz sanırımNasıl yani evlilikte mesafe mi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?