Agzini burunu kirardim sanirim dusunmek bile istemem altinda pis koku var ayik ol bacimKızlar size sorum olacak ?? Eşiniz instagramdan sürekli çalıştığı yerden kızları vs aratsa tepkiniz ne olurdu (bir süre ara verip düzenli olarak farklı kişi ? (İstek vs atmıyor foto bakıyor galiba ) .
Ben hoşlanmıyorum ve hala yapması aynı şeyi ben yapınca cekememesi ve diline dolamasi saçma sapan konuşması .. sadece merak mı dersiniz tepkiniz ne olur ???
Gullu gene ayni dusunmusuz:)Tepki vermem direkt dalarım. Tamam bakılır edilir de sürekli yapması iyi değil.
Ee aklın yolu bir derler şekerimGullu gene ayni dusunmusuz:)
Bende ilk tepki verdim sonra onemsemedm ama insan akillanmazmi yaa amacı ne bu işin anlamadım ki özür bile dilemiyorMagazinci ruhu var eşinde demek ki
Yani şüpheli bir durum yoksa takılmazdım fazla ama kurcalardım çaktırmadan.
Kesinlikle cancazim:):)Ee aklın yolu bir derler şekerim
Demekki saglam tokat istiyorBende ilk tepki verdim sonra onemsemedm ama insan akillanmazmi yaa amacı ne bu işin anlamadım ki özür bile dilemiyor
Merak ediyordur belki sadece. Sürekli aynı kişiye baksa bir iş karıştırıyor derdim ama herkese bakıyormuş. Benim gibi iyi bir stalkçı demek ki . Ben de öyleyim kim kiminle nerede ne yapıyor kurcalamaya bayılırım , öylesine bir merak sadece . Belki eşininki de öyledir.Bende ilk tepki verdim sonra onemsemedm ama insan akillanmazmi yaa amacı ne bu işin anlamadım ki özür bile dilemiyor
Yaa eskiden bende onemsemiyordum fazla ama guveniyordum sanırım ondandi şimdi taktım uzun zamandır da bişi yoktu şimdi yine gördüm sinirleniyorum artk evden atasim geliyor . Keşke bnde rahat olabilsem taktimmi bitti isteEşimin sosyal medyada ne yaptığıyla ilgilenmediğim için kafam rahat. İstediğini takip edebilir, istediği insanınfotoğraflarına bakabilir. No prollem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?