İnstagram?

Sensiz00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2017
204
57
28
31
Kızlar size sorum olacak ?? Eşiniz instagramdan sürekli çalıştığı yerden kızları vs aratsa tepkiniz ne olurdu (bir süre ara verip düzenli olarak farklı kişi ? (İstek vs atmıyor foto bakıyor galiba ) .
Ben hoşlanmıyorum ve hala yapması aynı şeyi ben yapınca cekememesi ve diline dolamasi saçma sapan konuşması .. sadece merak mı dersiniz tepkiniz ne olur ???

Agzini burunu kirardim sanirim dusunmek bile istemem altinda pis koku var ayik ol bacim

Arayişlardasin sanirim derdim eşime, açık açık.
Ve sonrasinda sanirim fena halde tepkimi koyardim. Ve kısada surmezdi tepkim, burnundan getirirdimm..

Bende ilk tepki verdim sonra onemsemedm ama insan akillanmazmi yaa amacı ne bu işin anlamadım ki özür bile dilemiyor
Merak ediyordur belki sadece. Sürekli aynı kişiye baksa bir iş karıştırıyor derdim ama herkese bakıyormuş. Benim gibi iyi bir stalkçı demek ki . Ben de öyleyim kim kiminle nerede ne yapıyor kurcalamaya bayılırım , öylesine bir merak sadece . Belki eşininki de öyledir.

Eşimin sosyal medyada ne yaptığıyla ilgilenmediğim için kafam rahat. İstediğini takip edebilir, istediği insanınfotoğraflarına bakabilir. No prollem.
Yaa eskiden bende onemsemiyordum fazla ama guveniyordum sanırım ondandi şimdi taktım uzun zamandır da bişi yoktu şimdi yine gördüm sinirleniyorum artk evden atasim geliyor . Keşke bnde rahat olabilsem taktimmi bitti iste

Bakmamasi neyse de siz yapinca oyle bir tepki vermesi biraz tuhaf bence. Ben de instagram profili incelemeyi severim. Milletin taa 3 4yil onceki fotolarina bakarim gunumuzle karsilastiririm anlamsizca
Ama sizin esiniz kendi yapiyor ve siz yapinca kiziyormus. Ben sizin yerinizde olsam boyle bir durumda kendi kotu niyetle yapiyor demek ki beni de oyle saniyor diye dusunurdum.

Şurada bir kişi çıksın iş yerinde olan ve profili açık olan birine bakmam desin .
Hiç inandırıcı gelmiyor. Sadece meraktan bakmıştır emin olun. İş çevirmek istese zaten siler arama geçmişini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…