Instagramda dolandırıcılık! Ne yapılabilir?

_donukpudra_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2014
1.255
757
73
Instagramda açılmış bir fal sayfasıyla iletişime geçtik. Ödemeyi yaptık ve anında engelledi. Bayanın adı, hesap numarası elimizde var. Sadece engellendiğimiz için mesajlar görünmüyor. Ne şekilde şikayetçi olabiliriz?

Napıcağınızı bilmiyorum ama bu size ders olur birdaha falcı kahin peşinde dolanıp ahmaklık etmezsiniz. Geleceği bilecek insanın önce kendine faydası dokunur az biraz aklınızı kullanın eskimez merak etmeyin..

evet birçok insanı kandırmışlardır
fakat bununla ilgili ne yapılır bilmiyorum
onlar kendilerini garantiye almıştır

Soğuk bir su için bence... Nasıl güveniyorsunuz ki gerçekten hayret ediyor insan... Üstelik fal hadi ürün filan olsa neyse de fal o sayfa da bi acayipmiş bir iki bişey sallasaymış ya bari

evet birçok insanı kandırmışlardır
fakat bununla ilgili ne yapılır bilmiyorum
onlar kendilerini garantiye almıştır

Hesap numarası var. Nerede yaşadığını da biliyoruz. Sadece engellendiğimiz için mesajlar yok.

Hesap numarası var. Nerede yaşadığını da biliyoruz. Sadece engellendiğimiz için mesajlar yok.

canım hesap numarası olması birşeyi değiştirmez

diyelim ki türkiyede bile yaşamıyor hesabı burda anında da parayı kendi hesabına attı ne yapılır ki?

küçük paralar için riske atmazlar büyük iş büyük kurgudur o

12.300 takipçisi var bir de. Çok enteresan.
Kız onlar paralı takipçidir Allah iyiliğini versin yaa yada takibe takip saçmalığı gece gece güldürdün valla hakkını helal et Allahım başıma verme rabbiiimm

Kız onlar paralı takipçidir Allah iyiliğini versin yaa yada takibe takip saçmalığı gece gece güldürdün valla hakkını helal et Allahım başıma verme rabbiiimm

Arkadaşımın annesi çok istiyordu baktırmayı. Kadın heves etti. Parayı yatırdık arkadaşımla engelledi bizi. Ama bimere de şikayet edecez. Bir de arkadaşımın annesi ziraat bankasında memurdu ve orada tanıdıkları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…