- 7 Ekim 2014
- 1.255
- 757
- 73
- Konu Sahibi _donukpudra_
-
kaç lira ödediniz?
Şaka gibisiniz instagramdan fal mıbirşey yapamazsınız bildigim kadarıyla
Soğuk bir su için bence... Nasıl güveniyorsunuz ki gerçekten hayret ediyor insan... Üstelik falInstagramda açılmış bir fal sayfasıyla iletişime geçtik. Ödemeyi yaptık ve anında engelledi. Bayanın adı, hesap numarası elimizde var. Sadece engellendiğimiz için mesajlar görünmüyor. Ne şekilde şikayetçi olabiliriz?
Zaten fal da bi tür kandırılma değil midir diyip konuyu terkediyorumÇok büyük bir para değil. 50 lira ama şöyle düşünün kaç insanı kandıracak böyle?
evet birçok insanı kandırmışlardır
fakat bununla ilgili ne yapılır bilmiyorum
onlar kendilerini garantiye almıştır
Soğuk bir su için bence... Nasıl güveniyorsunuz ki gerçekten hayret ediyor insan... Üstelik falhadi ürün filan olsa neyse de fal o sayfa da bi acayipmiş bir iki bişey sallasaymış ya bari
o sayfa da bi acayipmiş bir iki bişey sallasaymış ya bari
Hesap numarası var. Nerede yaşadığını da biliyoruz. Sadece engellendiğimiz için mesajlar yok.
Kız onlar paralı takipçidir Allah iyiliğini versin yaa yada takibe takip saçmalığı12.300 takipçisi var bir de. Çok enteresan.
Nasıl kanıtlican baktım der zaten borşey kanıtlayamazsın benceArkadaşımın annesi çok istiyordu baktırmayı. Kadının adı hesap numarası falan var.
Kız onlar paralı takipçidir Allah iyiliğini versin yaa yada takibe takip saçmalığıgece gece güldürdün valla hakkını helal et Allahım başıma verme rabbiiimm
Fal hizmetimi alamadim diye de şikayet edilmezHesap numarası var. Nerede yaşadığını da biliyoruz. Sadece engellendiğimiz için mesajlar yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?