İnstagramda eski sevgili resimleri

ya belki de diğer arkadaşları da fotoğrafta ve çok mutlu bir an olduğu için silmiyodur. belki de umursamıyordur yukarıda söylenilen gibi. ben sosyal medya kullanmam fakat fotografları arşivlerim. exlerle olanları silerim ama grupcaysa ve mutluysak kıyamıyorum

İletişimi, flörtü kesecekken ne söyleyeceksiniz mesela?

Peki olması gereken nasıl ?
Usülünce iletişim kurmaktan, kartlarınızı açık oynamaktan çekinmeyin. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama belli bir yaştan sonra ben böyle geri çekilme vb durumlarını sevmiyorum. Eğer abes değilse sorarım, öğrenirim. Sizde sanki “çok meraklıymışım gibi gözükmesini istemiyorum o yüzden asla sormam” gibi bir tavır var.

O yüzden meselelerden emin olmadan kestirip atmayın. Hani gerçekten eminseniz haklısınız. Hoş değil bence de, ama kasıt olmayabilir işte.

Bence milena da bu tarz bir şey demek istedi. Çok radikal kararlar alıyorsunuz. Hani siyah veya beyazsınız hep. Arada grilere de yer verin bence

Dediğinizde haklısınız, tek yönlü baktım sanırım

Daha başlangıç aşamalarında olduğumuz için böyle bir soruyla gündemine gelmek istemedim. Birazcık ileri bir aşamada olsak elbette usulünce açık açık sorarım. Şuan hemen sahiplenmiş hayatı merak etmiş ordan burdan araştırma yapıyor gibi imaj bırakmak bana hoş gelmiyor.

Peki olması gereken nasıl ?
Öncelikle evet hemen üzerine düşmek normal değil sevgiliyken de normal değil kişisel alana önem verilmeli ama sürekli umursamaz olursanız da adam ilgisiz olduğunuzu düşünecektir.

Şu an flört aşamasındasınız kötü huylari vs fark ettiyseniz tabi ki görmezden gelmeyeceksiniz ama bu adam aptal mı ki eski sevgilisinin fotosu varken sizinle flört etsin. En kötü arşive atardı fotoyu. Ya eski sevgiliyi tamamen unuttu, önemsemiyor ya da arkadaşı o kişi.

Ben olsam örneğin, instada bir şeyi bahane edip onun profiline girip bak böyle bir ayar var sen de bu görünüyor mu derim sonra bu fotoyla ilgili soru sorarım böylelikle taktığınız da belli olmaz.

Benim eski sevgilimin bir değil iki resmi var instagramimda (ayrı ayrı yillardan)
Üstelik öyle her gün resim atan biri değilim, epi topu elli atmış resmim var,ikisi o çocuk:)))
Tutup da flört ettiğim biri bana hesap soracak olsa ne münasebet der, flörtümü hayatımdan çıkarırdim heralde

Benim düşündüğüm noktalara da değinmişsiniz arşive atmayı, silmeyi o kadar az gönderinin içinde akıl edemeyecek bir adam değil. Çok özel silmek mi istemedi acaba diye de geçti içimden. Sizin değiniz yöntemle çaktırmadan sormak mantıklı

Hesap sormak gibi niyetim yok

Bu kadar takılmayın ileride eski sevgilisini unutamadığına dair bir şey görürseniz okey de daha emin bile olmadığınız küçük şeylere kendinizce anlam yükleyip bitirmeye çalışırsanız ilişkilerinizi yürütemezsiniz. Sadece bu flört için demiyorum, genel.

Evet aynen bunu söylüyordum. Mesajınızı görmeden devamında aynı içerikte mesaj yazmışım resmen bilsem yormazdım kendimi

Valla ben sana bişey diyim mi, benim bi flörtüm vardı, kendisini aldatan eski sevgilisinden bahsetmişti hatta anlatırken gözlerindeki öfkeyi görüyordum bile, hiçbir yerde de zaten ekli falan değildi o kadın, aile bireylerinin hesabı falan da dahil yani buna. Hatta bana bi ara ondan nefret ediyorum bile demişti. Baktığın zaman bu insanın eski sevgilisine öfke duyduğunu, kendisine yapılanı hazmedemediğini düşünür insan öyle değil mi? Meğer aslında unutamamış eski sevgilisini. Benimle görüştüğü dönemde bir yerde uzaktan karşılaşmışlar ve o karşılaşma sonrası bana karşı değişti bu vatandaş. Bi uzaklaştı falan. Ben de noktayı koydum. Aradan aylar geçti, haberini aldım meğer o eski sevgili ile barışmışlar yeniden beraberlermiş şu anda. Yani mesele sosyal medyasında kalması, çıkması, durması, silmesi değil kafada ve kalpte ne olduğu önemli. Zaten eskiyi unutamama gibi bir durum varsa bu ortaya çıkıyor emin ol hiç öyle fotoğrafa falan gerek yok yani.

Valla hanimlar, ben 36 yasimdaim, 4 defa koca bosadim hepside ayni sebebten bunalttilar beni, hayat kisa , moralinizi bozan 3-5 kerize degerli vaktinizi harcamayin derim, yasinizi bilmiyorum ama abla tavsiyesi:)
Henüz 28 yaşındasınız ve 4 kez boşandınız mı? Valla ne diyeyim abla maşallah o halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…