- 4 Eylül 2010
- 830
- 1.782
- 313
- Konu Sahibi Nazendeyuregim
-
İletişimi, flörtü kesecekken ne söyleyeceksiniz mesela?Hayır kesinlikle sormayı düşünmüyorum çok itici ve irite edici bir durum olur. Ne o öyle sorguluyor gibi. Aklıma takıldı sizin fikirlerinizi merak ettim. Çok hevesli, hemen sahiplenici gibi görünmek kendim de istemem
Usülünce iletişim kurmaktan, kartlarınızı açık oynamaktan çekinmeyin. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama belli bir yaştan sonra ben böyle geri çekilme vb durumlarını sevmiyorum. Eğer abes değilse sorarım, öğrenirim. Sizde sanki “çok meraklıymışım gibi gözükmesini istemiyorum o yüzden asla sormam” gibi bir tavır var.Peki olması gereken nasıl ?
Dediğinizde haklısınız, tek yönlü baktım sanırımya belki de diğer arkadaşları da fotoğrafta ve çok mutlu bir an olduğu için silmiyodur. belki de umursamıyordur yukarıda söylenilen gibi. ben sosyal medya kullanmam ama eski fotoğraflardan exlerle olanları silerim ama toplucaysak ve mutluysak kıyamıyorum
Daha başlangıç aşamalarında olduğumuz için böyle bir soruyla gündemine gelmek istemedim. Birazcık ileri bir aşamada olsak elbette usulünce açık açık sorarım. Şuan hemen sahiplenmiş hayatı merak etmiş ordan burdan araştırma yapıyor gibi imaj bırakmak bana hoş gelmiyor.Usülünce iletişim kurmaktan, kartlarınızı açık oynamaktan çekinmeyin. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama belli bir yaştan sonra ben böyle geri çekilme vb durumlarını sevmiyorum. Eğer abes değilse sorarım, öğrenirim. Sizde sanki “çok meraklıymışım gibi gözükmesini istemiyorum o yüzden asla sormam” gibi bir tavır var.
O yüzden meselelerden emin olmadan kestirip atmayın. Hani gerçekten eminseniz haklısınız. Hoş değil bence de, ama kasıt olmayabilir işte.
Bence milena da bu tarz bir şey demek istedi. Çok radikal kararlar alıyorsunuz. Hani siyah veya beyazsınız hep. Arada grilere de yer verin bence
Öncelikle evet hemen üzerine düşmek normal değil sevgiliyken de normal değil kişisel alana önem verilmeli ama sürekli umursamaz olursanız da adam ilgisiz olduğunuzu düşünecektir.Peki olması gereken nasıl ?
Bu konuya değinmeden kibar bir tonda uygun olmadığımızı dile getirerekİletişimi, flörtü kesecekken ne söyleyeceksiniz mesela?
Benim düşündüğüm noktalara da değinmişsiniz arşive atmayı, silmeyi o kadar az gönderinin içinde akıl edemeyecek bir adam değil. Çok özel silmek mi istemedi acaba diye de geçti içimden. Sizin değiniz yöntemle çaktırmadan sormak mantıklıÖncelikle evet hemen üzerine düşmek normal değil sevgiliyken de normal değil kişisel alana önem verilmeli ama sürekli umursamaz olursanız da adam ilgisiz olduğunuzu düşünecektir.
Şu an flört aşamasındasınız kötü huylari vs fark ettiyseniz tabi ki görmezden gelmeyeceksiniz ama bu adam aptal mı ki eski sevgilisinin fotosu varken sizinle flört etsin. En kötü arşive atardı fotoyu. Ya eski sevgiliyi tamamen unuttu, önemsemiyor ya da arkadaşı o kişi.
Ben olsam örneğin, instada bir şeyi bahane edip onun profiline girip bak böyle bir ayar var sen de bu görünüyor mu derim sonra bu fotoyla ilgili soru sorarım böylelikle taktığınız da belli olmaz.
Hesap sormak gibi niyetim yokBenim eski sevgilimin bir değil iki resmi var instagramimda (ayrı ayrı yillardan)
Üstelik öyle her gün resim atan biri değilim, epi topu elli atmış resmim var,ikisi o çocuk:)))
Tutup da flört ettiğim biri bana hesap soracak olsa ne münasebet der, flörtümü hayatımdan çıkarırdim heralde
Bu kadar takılmayın ileride eski sevgilisini unutamadığına dair bir şey görürseniz okey de daha emin bile olmadığınız küçük şeylere kendinizce anlam yükleyip bitirmeye çalışırsanız ilişkilerinizi yürütemezsiniz. Sadece bu flört için demiyorum, genel.Benim düşündüğüm noktalara da değinmişsiniz arşive atmayı, silmeyi o kadar az gönderinin içinde akıl edemeyecek bir adam değil. Çok özel silmek mi istemedi acaba diye de geçti içimden. Sizin değiniz yöntemle çaktırmadan sormak mantıklı
Evet aynen bunu söylüyordum. Mesajınızı görmeden devamında aynı içerikte mesaj yazmışım resmen bilsem yormazdım kendimiUsülünce iletişim kurmaktan, kartlarınızı açık oynamaktan çekinmeyin. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama belli bir yaştan sonra ben böyle geri çekilme vb durumlarını sevmiyorum. Eğer abes değilse sorarım, öğrenirim. Sizde sanki “çok meraklıymışım gibi gözükmesini istemiyorum o yüzden asla sormam” gibi bir tavır var.
O yüzden meselelerden emin olmadan kestirip atmayın. Hani gerçekten eminseniz haklısınız. Hoş değil bence de, ama kasıt olmayabilir işte.
Bence milena da bu tarz bir şey demek istedi. Çok radikal kararlar alıyorsunuz. Hani siyah veya beyazsınız hep. Arada grilere de yer verin bence
Henüz 28 yaşındasınız ve 4 kez boşandınız mı?Valla hanimlar, ben 36 yasimdaim, 4 defa koca bosadim hepside ayni sebebten bunalttilar beni, hayat kisa , moralinizi bozan 3-5 kerize degerli vaktinizi harcamayin derim, yasinizi bilmiyorum ama abla tavsiyesi:)
yok canım, 36 yaşımdayım. hesaba gerçek doğum tarihimi girmedimHenüz 28 yaşındasınız ve 4 kez boşandınız mı?Valla ne diyeyim abla maşallah o halde
Seda Sayan ablamıza rakip geliyorValla hanimlar, ben 36 yasimdaim, 4 defa koca bosadim hepside ayni sebebten bunalttilar beni, hayat kisa , moralinizi bozan 3-5 kerize degerli vaktinizi harcamayin derim, yasinizi bilmiyorum ama abla tavsiyesi:)
Ben de şaşırdım bir an, kusura bakmayın, teşekkür ederim açıklama içinyok canım, 36 yaşımdayım. hesaba gerçek doğum tarihimi girmedim
alınırım yanlızSeda Sayan ablamıza rakip geliyor
ne demekBen de şaşırdım bir an, kusura bakmayın, teşekkür ederim açıklama için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?