- 16 Haziran 2011
- 16.505
- 72.973
- 798
- Konu Sahibi Nazendeyuregim
-
Daha başlangıç aşamalarında olduğumuz için böyle bir soruyla gündemine gelmek istemedim. Birazcık ileri bir aşamada olsak elbette usulünce açık açık sorarım. Şuan hemen sahiplenmiş hayatı merak etmiş ordan burdan araştırma yapıyor gibi imaj bırakmak bana hoş gelmiyor.
Eşimle tanışalı 8, evleneli 4, çocuk sahibi olalı 2 yıl oldu. Hala kaynanamın sosyal medya hesabında eşimle eski nisanlisinin fotoları duruyor. Eyorlamam bu gadar.
Önce emin olun derim eğer sevgilisiyse de hani insanlık hali unutmuş olabilir silmeyi diyeceğim ama instagramda kendimi bile stalklayan bir insanım ben yine de normal karşılayamıyorumFlört aşamasında olduğum biri var. İnstagramında bir şey dikkatimi çekti. 4’lü arkadaş olarak gittikleri bir yerden resim koymuş 2016 yılında. Karşılarındaki iki kişi sarmaş dolaş sevgili oldukları belli. Benim şuan tanıma aşamasında olduğum kişininde dip dibe bitişik oturduğu biri var. Tam gözükmüyor ama kızda bunun omzuna elini atmış. Sevgili olarak toplu bir yere gidilmiş sanırım. Sormak istemiyorum büyük ihtimalle eski sevgilisi. Eski sevgilisiyle resmini tutması bana normal gelmedi. Burada kesmeyi düşünüyorum. Sizin görüşlerinizi merak ediyorum
boşanınnnResim net kızın kolu tam net değil ama adamın boynunun arkasında belli belirsiz
helal olsunn.hep erkekler mi çok defa evlenecekler?çatır çatır boşamışsınız sefanız olsunnyok canım, 36 yaşımdayım. hesaba gerçek doğum tarihimi girmedim
Ve bana bayılırFelfena.
Tamam da seni ilgilendiren bi durum yokki gecmis gecmiste kaldi görünmüyor demekki sen olaya cok takilmissin bence bu kadar Büyütmeye gerek yok haa burnundan getircem dersen o baskaFlört aşamasında olduğum biri var. İnstagramında bir şey dikkatimi çekti. 4’lü arkadaş olarak gittikleri bir yerden resim koymuş 2016 yılında. Karşılarındaki iki kişi sarmaş dolaş sevgili oldukları belli. Benim şuan tanıma aşamasında olduğum kişininde dip dibe bitişik oturduğu biri var. Tam gözükmüyor ama kızda bunun omzuna elini atmış. Sevgili olarak toplu bir yere gidilmiş sanırım. Sormak istemiyorum büyük ihtimalle eski sevgilisi. Eski sevgilisiyle resmini tutması bana normal gelmedi. Burada kesmeyi düşünüyorum. Sizin görüşlerinizi merak ediyorum
AbiooowwwValla hanimlar, ben 36 yasimdaim, 4 defa koca bosadim hepside ayni sebebten bunalttilar beni, hayat kisa , moralinizi bozan 3-5 kerize degerli vaktinizi harcamayin derim, yasinizi bilmiyorum ama abla tavsiyesi:)
Açık açık soramam şu aşamada, hayatına dahil olmuşum çok hevesliymişim kıskançmışım gibi olur. Bana aynı şey yapılsa soğurdum. Çünkü daha adı konulmuş bir durum yokKızı tanımıyorsunuz.belki kuzeni.merak ediyorsanız fikir yurutmek yerine açık acik sorun
Zamana bıraktım, geçmişle ilgili şeyler sorulması hoş olmayacak. Şöyle bir düşününce biri bana sorsa gözümde pek iyi bir yerde olmazdıFotoğrafı silmemiş olması eski sevgilisi dahi olsa onu unutmadığına dair kesin bir bilgi vermeyebilir.. Arkadaş olarak kaldılarsa silmemiş olabilir. İletişim halinde değillerse çok da önemsemeyin bence.. Üstelik 6 yıl geçmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?