- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.016
- 498
- Konu Sahibi Nazendeyuregim
-
Sizden kıymetli mi, aman yapıştırın gitsin, altı üstü erk*kalınırım yanlız
ne demişler koyver gitsin ama dimiSizden kıymetli mi, aman yapıştırın gitsin, altı üstü erk*k
Kes kurtulsunFlört aşamasında olduğum biri var. İnstagramında bir şey dikkatimi çekti. 4’lü arkadaş olarak gittikleri bir yerden resim koymuş 2016 yılında. Karşılarındaki iki kişi sarmaş dolaş sevgili oldukları belli. Benim şuan tanıma aşamasında olduğum kişininde dip dibe bitişik oturduğu biri var. Tam gözükmüyor ama kızda bunun omzuna elini atmış. Sevgili olarak toplu bir yere gidilmiş sanırım. Sormak istemiyorum büyük ihtimalle eski sevgilisi. Eski sevgilisiyle resmini tutması bana normal gelmedi. Burada kesmeyi düşünüyorum. Sizin görüşlerinizi merak ediyorum
Bu kadar boşanacağınıza keşke hiç evlenmeseydiniz. Altı üstü irkik, bunun için tonla baş ağrısı, ne gerek vardı?yok canım, 36 yaşımdayım. hesaba gerçek doğum tarihimi girmedim
Hiç, beş dakikalık zevk için hem de. Vur kaç işteBu kadar boşanacağınıza keşke hiç evlenmeseydiniz. Altı üstü irkik, bunun için tonla baş ağrısı, ne gerek vardı?
aynı şeyi düşünüyorum ama toplum işte, oğlun var evlen oğlun var evlen tek başına olur mu falan haa yanlış anlamayın işim gücüm yerinde ama benim aile biraz sıkıdırBu kadar boşanacağınıza keşke hiç evlenmeseydiniz. Altı üstü irkik, bunun için tonla baş ağrısı, ne gerek vardı?
valla haklısınızHiç, beş dakikalık zevk için hem de. Vur kaç işte
Millet birini boşayıp başından atamiyor, zamk gibi yapışan herifler, mal kaçıran , çocuğuna bile vereceği nafakadan kaçmaya kalkan herifler , asırlar süren davalar... Çat çat nasıl boşadınız maşallah hayret.aynı şeyi düşünüyorum ama toplum işte, oğlun var evlen oğlun var evlen tek başına olur mu falan haa yanlış anlamayın işim gücüm yerinde ama benim aile biraz sıkıdır
Aldatan eski sevgiliyi anlatacak kadar niye düşürür ki insan kendini. Artık öyle erkekler görüyor duyorruz ki ne bileyim Allah sonumuzu hayır etsin. Zaten eskisini hareretli şekilde anlatan adamdan köyde kasaba da olmazValla ben sana bişey diyim mi, benim bi flörtüm vardı, kendisini aldatan eski sevgilisinden bahsetmişti hatta anlatırken gözlerindeki öfkeyi görüyordum bile, hiçbir yerde de zaten ekli falan değildi o kadın, aile bireylerinin hesabı falan da dahil yani buna. Hatta bana bi ara ondan nefret ediyorum bile demişti. Baktığın zaman bu insanın eski sevgilisine öfke duyduğunu, kendisine yapılanı hazmedemediğini düşünür insan öyle değil mi? Meğer aslında unutamamış eski sevgilisini. Benimle görüştüğü dönemde bir yerde uzaktan karşılaşmışlar ve o karşılaşma sonrası bana karşı değişti bu vatandaş. Bi uzaklaştı falan. Ben de noktayı koydum. Aradan aylar geçti, haberini aldım meğer o eski sevgili ile barışmışlar yeniden beraberlermiş şu anda. Yani mesele sosyal medyasında kalması, çıkması, durması, silmesi değil kafada ve kalpte ne olduğu önemli. Zaten eskiyi unutamama gibi bir durum varsa bu ortaya çıkıyor emin ol hiç öyle fotoğrafa falan gerek yok yani.
Çok mu kıskancız acabaFlört aşamasında olduğum biri var. İnstagramında bir şey dikkatimi çekti. 4’lü arkadaş olarak gittikleri bir yerden resim koymuş 2016 yılında. Karşılarındaki iki kişi sarmaş dolaş sevgili oldukları belli. Benim şuan tanıma aşamasında olduğum kişininde dip dibe bitişik oturduğu biri var. Tam gözükmüyor ama kızda bunun omzuna elini atmış. Sevgili olarak toplu bir yere gidilmiş sanırım. Sormak istemiyorum büyük ihtimalle eski sevgilisi. Eski sevgilisiyle resmini tutması bana normal gelmedi. Burada kesmeyi düşünüyorum. Sizin görüşlerinizi merak ediyorum
Sadece ilişkinin başında belirli sinyallere dikkat edin derler ya hep. Burda da aldatıldım, eski sevgilisini seviyormuş, kadınlara bakıyor gibi bir çok konu görünce bende de fobi oluştu sanırımÇok mu kıskancız acaba
valla kalısınızHiç, beş dakikalık zevk için hem de. Vur kaç işte
Vallahi çok haklısınız, Rabbime şükürler olsun öyle bişey yaşamadım İnşallah ta yaşamamMillet birini boşayıp başından atamiyor, zamk gibi yapışan herifler, mal kaçıran , çocuğuna bile vereceği nafakadan kaçmaya kalkan herifler , asırlar süren davalar... Çat çat nasıl boşadınız maşallah hayret.
Daha pozitif bakmam gerekiyor hayata yorumlardan onu anladımEşimin profilinde de vardı, grupça fotograf , eski sevgilisiyle yan yana. Benim de vardı benzer bir fotografım. Arkadaş grubuyla olduğu için silmemiştim ben. İkimiz de dile getirmedik hiç. Bazıları için önemsizdir bu gibi şeyler. Tek bu sebep varsa kestirip atmak doğru mu acaba..
Biraz daha tanıdıktan sonra içinizde kusku kalacağına sorun bu arkadslar kim diye, ama sorgusuz sualsiz bitirmeyin..tek sebep bu ise..Sadece ilişkinin başında belirli sinyallere dikkat edin derler ya hep. Burda da aldatıldım, eski sevgilisini seviyormuş, kadınlara bakıyor gibi bir çok konu görünce bende de fobi oluştu sanırım
Bu aşamada bunun için kesmeyi düşündüyseniz, ileriki aşamalarda kesecek bir gerekçeyi zaten kolayca bulursunuz.Flört aşamasında olduğum biri var. İnstagramında bir şey dikkatimi çekti. 4’lü arkadaş olarak gittikleri bir yerden resim koymuş 2016 yılında. Karşılarındaki iki kişi sarmaş dolaş sevgili oldukları belli. Benim şuan tanıma aşamasında olduğum kişininde dip dibe bitişik oturduğu biri var. Tam gözükmüyor ama kızda bunun omzuna elini atmış. Sevgili olarak toplu bir yere gidilmiş sanırım. Sormak istemiyorum büyük ihtimalle eski sevgilisi. Eski sevgilisiyle resmini tutması bana normal gelmedi. Burada kesmeyi düşünüyorum. Sizin görüşlerinizi merak ediyorum
Bağlanma korkusu bendeki belki de.Bu aşamada bunun için kesmeyi düşündüyseniz, ileriki aşamalarda kesecek bir gerekçeyi zaten kolayca bulursunuz.
Böyle şeyler düşünebilecek biriysen kes bence, çocuğa iyilik yapmış olursun.Flört aşamasında olduğum biri var. İnstagramında bir şey dikkatimi çekti. 4’lü arkadaş olarak gittikleri bir yerden resim koymuş 2016 yılında. Karşılarındaki iki kişi sarmaş dolaş sevgili oldukları belli. Benim şuan tanıma aşamasında olduğum kişininde dip dibe bitişik oturduğu biri var. Tam gözükmüyor ama kızda bunun omzuna elini atmış. Sevgili olarak toplu bir yere gidilmiş sanırım. Sormak istemiyorum büyük ihtimalle eski sevgilisi. Eski sevgilisiyle resmini tutması bana normal gelmedi. Burada kesmeyi düşünüyorum. Sizin görüşlerinizi merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?