İnstagramda eski sevgili resimleri

Kes kurtulsun 2016 dan kalmış bi arkadaş grubu fotosu bi de sanki 4 çocuğunla kuma getirdi

Eşimin profilinde de vardı, grupça fotograf , eski sevgilisiyle yan yana. Benim de vardı benzer bir fotografım. Arkadaş grubuyla olduğu için silmemiştim ben. İkimiz de dile getirmedik hiç. Bazıları için önemsizdir bu gibi şeyler. Tek bu sebep varsa kestirip atmak doğru mu acaba..

Bu kadar boşanacağınıza keşke hiç evlenmeseydiniz. Altı üstü irkik, bunun için tonla baş ağrısı, ne gerek vardı?
aynı şeyi düşünüyorum ama toplum işte, oğlun var evlen oğlun var evlen tek başına olur mu falan haa yanlış anlamayın işim gücüm yerinde ama benim aile biraz sıkıdır

aynı şeyi düşünüyorum ama toplum işte, oğlun var evlen oğlun var evlen tek başına olur mu falan haa yanlış anlamayın işim gücüm yerinde ama benim aile biraz sıkıdır
Millet birini boşayıp başından atamiyor, zamk gibi yapışan herifler, mal kaçıran , çocuğuna bile vereceği nafakadan kaçmaya kalkan herifler , asırlar süren davalar... Çat çat nasıl boşadınız maşallah hayret.

Aldatan eski sevgiliyi anlatacak kadar niye düşürür ki insan kendini. Artık öyle erkekler görüyor duyorruz ki ne bileyim Allah sonumuzu hayır etsin. Zaten eskisini hareretli şekilde anlatan adamdan köyde kasaba da olmaz

Çok mu kıskancız acaba

Hiç, beş dakikalık zevk için hem de. Vur kaç işte
valla kalısınız
Vallahi çok haklısınız, Rabbime şükürler olsun öyle bişey yaşamadım İnşallah ta yaşamam Problematik insanlar değilllerdi, saygılı insanlar oğlum ve kızıma da sorun çıkarmadılar hiç

Daha pozitif bakmam gerekiyor hayata yorumlardan onu anladım

Sadece ilişkinin başında belirli sinyallere dikkat edin derler ya hep. Burda da aldatıldım, eski sevgilisini seviyormuş, kadınlara bakıyor gibi bir çok konu görünce bende de fobi oluştu sanırım
Biraz daha tanıdıktan sonra içinizde kusku kalacağına sorun bu arkadslar kim diye, ama sorgusuz sualsiz bitirmeyin..tek sebep bu ise..

Bu aşamada bunun için kesmeyi düşündüyseniz, ileriki aşamalarda kesecek bir gerekçeyi zaten kolayca bulursunuz.

Belki yakın bir arkadaşıdır
Veya umursamıyordur sosyal medyayı nasıl kullandığı da önemli
Sadece buna bakarak aşık demek doğru olmaz bence.
Ama aranızdaki iletişim biraz daha gelişince sorabilirsiniz hatta yan yanayken sorun son derece spontane bir şekilde.
Bunlar kim yakın arkadaşların mı vs gibisinden

Böyle şeyler düşünebilecek biriysen kes bence, çocuğa iyilik yapmış olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…