instagramdaki tuhaf erkek

Bana gore de o istemeli ama sonra ilk kendisi vermeli. :KK53:
Anlamadım kız :D
Valla ben şeye kıl oluyorum kendi numarasını atandan. Uleyn kırk saat kaydedip mesajı ben mi atacağım?
Bence centilmen olan numarayı uygun bir dille alıp, kendisi yazan.

Anlamadım kız :KK70:
Valla ben şeye kıl oluyorum kendi numarasını atandan. Uleyn kırk saat kaydedip mesajı ben mi atacağım?
Bence centilmen olan numarayı uygun bir dille alıp, kendisi yazan.
Soyle oluyor anna,

X: Telefon numarani alabilir miyim annacim. :KK50:

Anna: Hayir caneemm, once sen telefonunu vereceksin.:bicak:

X: 0536.....:KK200:

Anna : Benim numaram da bu 0542.... :KK53:

Yani telefonlar karsilikli veriliyor ama ilk telefon numarasini veren erkek olmali , ilk mesaji atan da. :KK69:

Bundan 3 hafta önce biriyle tanıştım ben 26 o 34 yaşında . instagramda llk ben takip isteği yolladım . sonra o yolladı . Çok düzgün görünen biri . ilk önce ben mesaj attım storysine . öyle öyle 3 haftaadır konusuyoruz, aynı şehirdeyiz . Aramızda guzel bir enerji vardı .

Dün buna yazdım . Telefon numaran kaç buluşalım yüzyüze konusalım dedim . Ne dese beğenirsiniz ?
Tanımadıgın bir adama nasıl guvenıyorsun ? Belki ben sapığım sana zarar vereceğim . yazdı .
Bende neden sapık olasın düzgün biri gibi gözüküyorsun dedim .
O da sonra yazdı ; Ben tanımadıgım bir kadına telefon numaramı vermem, belki sen sapık katil tecavuzcusun, neden tanımadıgım brine guveneyim diye yazdı.

Sinirden dün instagramımı dondurdum. İlk defa boyle biriyle karşılaştım. Neden boyle davrandı ? Amacı ne yani ? Ne yazayım buna yok ama cevabını verip engellemeyi düşünüyorum . Dün akşam beynim dondu cevap yazamadım aklıma gelmedi . Sizce ne yazayım ?
Galiba sana hemen erkeklere güvenme demeye çalışmış kendi çapında 😊

Soyle oluyor anna,

X: Telefon numarani alabilir miyim annacim. :KK50:

Anna: Hayir caneemm, once sen telefonunu vereceksin.:bicak:

X: 0536.....:KK200:

Anna : Benim numaram da bu 0542.... :KK53:

Yani telefonlar karsilikli veriliyor ama ilk telefon numarasini veren erkek olmali , ilk mesaji atan da. :KK69:
Ah ah benim bu bebe şey yazmıştı o güzel numaraları verince sen dökülen yaprakların yerine yenileri çıkacak yeşil yeşil, bütün insanlık mutluluk dansı yapmaya başlayacak, dünya harika bir yer olacak falan fıstık :D

Ah ah benim bu bebe şey yazmıştı o güzel numaraları verince sen dökülen yaprakların yerine yenileri çıkacak yeşil yeşil, bütün insanlık mutluluk dansı yapmaya başlayacak, dünya harika bir yer olacak falan fıstık :KK70:
Senin bu son konundaki bebe mi , otekilerden haberim yok. :KK49:

Yani okurken güldüm 😂 adamın yaptığı komiğime gitti. Sanki yaşı daha küçükmüş gibi. Napabilirsiniz ki siz ona. Kesin bişey var adamda çünkü normal değil. 3 hafta konuşmuşsunuz teklifi onun yapması gerekirdi. Eğer teklif etmiyorsa sizde kendinizi uzak tutar bir daha mesaj atmazdınız. Kendiniz ön plana atmışsınız. Gerek yok ona mi kaldınız. Dondurmaya falan gerek yok onu çıkarabilirsiniz.

Benim anlamadıgım 3 haftadır cok iyi anlastık . Birden bire boyle davranması üzdü beni . Benim yerim belli yurdum belli .
Beni böyle şeylerle itham etmesi üzdü . Kendimi kötü hissettim

34 yaşındaki bir adamın yapacağı hareket değil allah aşkına ne haklısı ya.
millet sosyal medyadan evlenip çocuk yapıyor alooo :D
istememiş belli bahaneye bak hahahahha :D
büyük ihtimal sevgilisi var yakalanmış olabilir ya da yakalanmaktan korkmuş olabilir

Benim anlamadıgım 3 haftadır cok iyi anlastık . Birden bire boyle davranması üzdü beni . Benim yerim belli yurdum belli .
Beni böyle şeylerle itham etmesi üzdü . Kendimi kötü hissettim
üzülme adamlar istesen kıta değiştirir merak etme. demek ki istememiş niye dondurdun instayı bi çocuk için

Adam haklı valla. Ayrıca böyle şeyler yaparken hiç utanmıyor musunuz ya tanımadığınız etmediğiniz adama durdurak bilmeden koşmuşsunuz. Hiç mi çevrenizde düzgün adam yok onlara yürüyün sapık damgası yersiniz yoksa işte böyle.

Sanki nude istemiş yav

Adam haklı çok düzgün aklı başında bir adammış bence tamam instagramdan birilerini beğenip tanışmak istemeniz normal ama siz adama yürümemiş koşarak bodoslama dalmışsınız biraz ağırdan almanız gerekiyordu :)

Back
X