- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Yani şu konuyla anladım ki çok cesur kızlarımız var!Bundan 3 hafta önce biriyle tanıştım ben 26 o 34 yaşında . instagramda llk ben takip isteği yolladım . sonra o yolladı . Çok düzgün görünen biri . ilk önce ben mesaj attım storysine . öyle öyle 3 haftaadır konusuyoruz, aynı şehirdeyiz . Aramızda guzel bir enerji vardı .
Dün buna yazdım . Telefon numaran kaç buluşalım yüzyüze konusalım dedim . Ne dese beğenirsiniz ?
Tanımadıgın bir adama nasıl guvenıyorsun ? Belki ben sapığım sana zarar vereceğim . yazdı .
Bende neden sapık olasın düzgün biri gibi gözüküyorsun dedim .
O da sonra yazdı ; Ben tanımadıgım bir kadına telefon numaramı vermem, belki sen sapık katil tecavuzcusun, neden tanımadıgım brine guveneyim diye yazdı.
Sinirden dün instagramımı dondurdum. İlk defa boyle biriyle karşılaştım. Neden boyle davrandı ? Amacı ne yani ? Ne yazayım buna yok ama cevabını verip engellemeyi düşünüyorum . Dün akşam beynim dondu cevap yazamadım aklıma gelmedi . Sizce ne yazayım ?
Aynen bunu yazın ve son cümle olarakta alt tarafı iki medeni insan gibi görüşüp ,karşılıklı biraz sohbet edip bir çay kahve içeriz diye düşünmüştüm bu derece dünyanın sonu gibi davranmana gerek yoktu. Sanırım ya evlisin yada ciddi bir ilişkin var öylesine konuşuyorsun yoksa Yıl 2019 Milet Mars’ta koloni kurdu ama biz hala neredeyiz .. neyse hayatta başarılar .. yazar iletişimi keserdimBenim anlamadıgım 3 haftadır cok iyi anlastık . Birden bire boyle davranması üzdü beni . Benim yerim belli yurdum belli .
Beni böyle şeylerle itham etmesi üzdü . Kendimi kötü hissettim
Adam haklı valla. Ayrıca böyle şeyler yaparken hiç utanmıyor musunuz ya tanımadığınız etmediğiniz adama durdurak bilmeden koşmuşsunuz. Hiç mi çevrenizde düzgün adam yok onlara yürüyün sapık damgası yersiniz yoksa işte böyle.
dogru demisBundan 3 hafta önce biriyle tanıştım ben 26 o 34 yaşında . instagramda llk ben takip isteği yolladım . sonra o yolladı . Çok düzgün görünen biri . ilk önce ben mesaj attım storysine . öyle öyle 3 haftaadır konusuyoruz, aynı şehirdeyiz . Aramızda guzel bir enerji vardı .
Dün buna yazdım . Telefon numaran kaç buluşalım yüzyüze konusalım dedim . Ne dese beğenirsiniz ?
Tanımadıgın bir adama nasıl guvenıyorsun ? Belki ben sapığım sana zarar vereceğim . yazdı .
O da sonra yazdı ; Ben tanımadıgım bir kadına telefon numaramı vermem, belki sen sapık katil tecavuzcusun, neden tanımadıgım brine guveneyim diye yazdı.
Sinirden dün instagramımı dondurdum. İlk defa boyle biriyle karşılaştım. Neden boyle davrandı ? Amacı ne yani ? Ne yazayım buna yok ama cevabını verip engellemeyi düşünüyorum . Dün akşam beynim dondu cevap yazamadım aklıma gelmedi . Sizce ne yazayım ?
Valla bana da çok ütopik geliyor ya. Tanımadığın birinin tipine bakıp bi yola çıkıyorsun saçma sapan hiçbir referans yok bi şey yok adam/kadın manyak çıkabilir sapık çıkabilir en iyi ihtimalle evli çıkar yani. Saçmalık başka bi şey değilKadın olsun erkek olsun tanımadığın birine ordan burdan yazmayı yürümeyi asla anlayamadım zaten. Karşı tarafı tanımıyorsun?,?
Cevbını vermek derken ne cevabı adam haklı sen niye hemen atladın tel ver yüzyüze görşelim diye onu anlamadım tabıyıp tanımadığınız herkese böyle şeyler teklif etmeyin fotoğrafla story le kimsenin ne olduğunu anlayamazsınızBundan 3 hafta önce biriyle tanıştım ben 26 o 34 yaşında . instagramda llk ben takip isteği yolladım . sonra o yolladı . Çok düzgün görünen biri . ilk önce ben mesaj attım storysine . öyle öyle 3 haftaadır konusuyoruz, aynı şehirdeyiz . Aramızda guzel bir enerji vardı .
Evli olabilir, fake olabilir, sevgilisi olabilir, sizinle görüşmek istememiş olabilir.Bundan 3 hafta önce biriyle tanıştım ben 26 o 34 yaşında . instagramda llk ben takip isteği yolladım . sonra o yolladı . Çok düzgün görünen biri . ilk önce ben mesaj attım storysine . öyle öyle 3 haftaadır konusuyoruz, aynı şehirdeyiz . Aramızda guzel bir enerji vardı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?