Öncelikle günaydın herkese
Benim instagramdan takipleştiğim, taa ilkokuldan bi arkadaşım vardı. Ben ilkokulda ona içten içe aşıktım tabii

yıllar sonra beni instadan bulmuş, istek atmıştı. Sonra swarmdan (hangi mekandaysak bildiriyoruz) falan ekleyip, çekinlerimi beğenmeye başladı. İnstaya attığım fotoları beğendi falan. Ben de beğendim.. Neyse tabii ki oo bana aşık bu demiyorum

tabii ben de ona aşık değilim ama çocuk hala yakışıklı yanii
Sadede gelirsek, dün akşam bana dmden (instagram mesajı), merhaba çikita, nasılsın yazmış. Ben bunu bildirimlerden gördüm, instaya girip görüldü falan yapmadım. Erkenden çok uykum geldiğinden, sabaha yazarım diye uyudum ben tabii. Sabah kalktım ve mesaj yok. Bildiğiniz mavi ekran verdim

beyfendi mesajı silmiş galiba..
Neyse şimdi ben napsam.. Bana mesaj atmıştın dün gördüm cevaplayamadım falan mı desem.. Gidip bi fotosunu beğenip de, kendimi bekleme moduna mı alsam.. Yoksa kendi kaybetti hıhh falan mı desem..
Ay rüyasında makyajsız halimi gördü de mi sabaha sildi mesajı acaba
Buarada biz ilkokuldayken x şehrindeydik. Ben istanbula taşındım. O da istanbula yeni taşınmış, swarmdan anladığım kadarıyla.. Böyle yani kızlar.. Uykum sayesinde sohbeti kaçırdım iyi mi