İnstagramdan dm yazıp silmiş kızlar, napsam

kıyamam :110: ne diye hemen esip coşmuş silmiş geri, kararsız işte.anladığım kadarıyla senin gördüğünü de anlamamış.boş ver senin ittirmenle olmasın sen paylaşımlara devam et yazacağı varsa yazar yine

Evet gördüğümü bile anlamadı. Bildirimi okuduğumu dahi bilmesi imkansız yani.. Hayır sanki ilanı aşk etti de, cevap alamayınca topukladı.. Yahu alt tarafı bi merhaba yazmışsın dimi yani..

Yazmaya karar verdim.. Kanka seninki geliyo doğal davran moduna giriyim en iyisi :KK45:
Gerçekleri mi anlatsam ne :KK58: ama ya o da sizin gibi inanmassaa :KK17:
Rüyamda gördüm de.Akşam yazmışsın sabah silmişsin ,yok artık bu çocuk bu kadar ezik değildir dedim güldüm kendime rüyamda, de :)))

Sen bir nabız yokla olmazsa;mesajı görmemiş gibi, sen mesaj at tabi sevgilisi olmadığına eminsen !

Etiketlendiği fotolara, hatta ablasının instasına da baktım.. Kankilerinin instasına baktım.. Sevgiliye dair en ufak kırıntı yok. Ki bi kırıntı çıkarsa ilerde, tekmeyi basıp , sevgilisine hemen haber uçururum elbette

Yaşın kaç çikita
İlkokuldan beri ey gidi, ne çocukmuş be
Benim ilkokul arkadaşım şimdi benim 3 katım misal, küçükken minnoş gibi çocuktu :KK70:
( Yaşım 29 )

Etiketlendiği fotolara, hatta ablasının instasına da baktım.. Kankilerinin instasına baktım.. Sevgiliye dair en ufak kırıntı yok. Ki bi kırıntı çıkarsa ilerde, tekmeyi basıp , sevgilisine hemen haber uçururum elbette
ok! hani burada bir konu vardı ordan esinlendim....çocuk sevgilisini sosyal medyada paylaşmıyordu foto falan ! tekme hazır pozisyonda ise gelsin mesajlı günler!ilkokul aşkım geldi aklıma hahaha tombik naptı acaba!

Yaşın kaç çikita
İlkokuldan beri ey gidi, ne çocukmuş be
Benim ilkokul arkadaşım şimdi benim 3 katım misal, küçükken minnoş gibi çocuktu :KK70:
( Yaşım 29 )

Hahahhaa benimki de aslında çocukken daha tatlıymış galiba ya :KK70: biz bunla taa anasınıfından beri tanışıyoruz, ilkokul 4 e kadar.. Anasınıfında yılsonu gösterisinde katibim olmuştu, kol kola gösteri yapmıştık :KK70: hey gidi günler :KK70:

Yaşımız 18 oldu

Hahahhaa benimki de aslında çocukken daha tatlıymış galiba ya :KK70: biz bunla taa anasınıfından beri tanışıyoruz, ilkokul 4 e kadar.. Anasınıfında yılsonu gösterisinde katibim olmuştu, kol kola gösteri yapmıştık :KK70: hey gidi günler :KK70:

Yaşımız 18 oldu
Siz hala minnoşmuşsunuz tamam :KK70:

ok! hani burada bir konu vardı ordan esinlendim....çocuk sevgilisini sosyal medyada paylaşmıyordu foto falan ! tekme hazır pozisyonda ise gelsin mesajlı günler!ilkokul aşkım geldi aklıma hahaha tombik naptı acaba!

Yaa evet var öyle hanzo erkekler.. Sevgilililerini paylaşmazlarr, güyaa maksat nazar değmesin, sevgilimi millet görmesin.. Halbuki amaçları çok daha farklı..

Öncelikle günaydın herkese :KK200:

Benim instagramdan takipleştiğim, taa ilkokuldan bi arkadaşım vardı. Ben ilkokulda ona içten içe aşıktım tabii :KK70: yıllar sonra beni instadan bulmuş, istek atmıştı. Sonra swarmdan (hangi mekandaysak bildiriyoruz) falan ekleyip, çekinlerimi beğenmeye başladı. İnstaya attığım fotoları beğendi falan. Ben de beğendim.. Neyse tabii ki oo bana aşık bu demiyorum :KK70: tabii ben de ona aşık değilim ama çocuk hala yakışıklı yanii :-)

Sadede gelirsek, dün akşam bana dmden (instagram mesajı), merhaba çikita, nasılsın yazmış. Ben bunu bildirimlerden gördüm, instaya girip görüldü falan yapmadım. Erkenden çok uykum geldiğinden, sabaha yazarım diye uyudum ben tabii. Sabah kalktım ve mesaj yok. Bildiğiniz mavi ekran verdim :KK35: beyfendi mesajı silmiş galiba..

Neyse şimdi ben napsam.. Bana mesaj atmıştın dün gördüm cevaplayamadım falan mı desem.. Gidip bi fotosunu beğenip de, kendimi bekleme moduna mı alsam.. Yoksa kendi kaybetti hıhh falan mı desem..

Ay rüyasında makyajsız halimi gördü de mi sabaha sildi mesajı acaba :confused:

Buarada biz ilkokuldayken x şehrindeydik. Ben istanbula taşındım. O da istanbula yeni taşınmış, swarmdan anladığım kadarıyla.. Böyle yani kızlar.. Uykum sayesinde sohbeti kaçırdım iyi mi :KK70:
Belliki seni baya heyecanlandırmış :) ama sakin ol duygularınla hareket etme bekleme moduna gir belki bir iki foto beğeneblrsin ;)

Belliki seni baya heyecanlandırmış :) ama sakin ol duygularınla hareket etme bekleme moduna gir belki bir iki foto beğeneblrsin :KK66:

Ya mesaj silinince daha heyecanlandım, ulaşamayacağın şey değere biner ya, o şekilde.. Sanırım bi iki foto beğeneceğim, o yine yazmazsa ben derim uykuluyken bi bildirim gördüm senden ama rüya mıydı hatırlamıyorum falan :KK70:

Back
X