İnstagramdan dm yazıp silmiş kızlar, napsam

KIZZLAARRR son dakika bildirimi yapıyorum :KK55:

Az önce bi fotomu beğendi

Ve yeniden yazmış, merhaba çikita nasılsın diye, bu sefer sonuna gülen yüz de koymuş :rolleyes:

Neyse ben mesajını silmeden hemen cevap vereyim de :KK70::KK70:

Farkındaysanız burda esprili bir şekilde kritik yapıyoruz. Ayrıca en küçük ihtimalleri de düşünüyoruz.

Mesajı temizleme değil de, mesaj isteğini sildiği için bende gözükmemiş olabilir. Çünkü bildirimi gördüğüme eminim.

Evet cevap vermem gerekirdi ama tek gözüm açık okuduğum bildirime cevap veremeyecek kadar uykuluydum. Hiç bildirimi gördüğümü çaktırmadan sabaha yazarım dedim.

Ayrıca ben çocuğa trip mi attım? Ee foto beğendim. Böyle bi metod seçtim. Beni ilgilendirir değil mi?

Burdaki diğer yorumları küçümsemeye hakkınız yok. Yorumlarla değil, konumla ilgilenmeniz gerekirdi. Konumla ilgilenişiniz de ayrı bi olay gerçi.

Neyse, hoşçakalın.

Herkes kendince kritik yapiyor, bende kendimce kritik yapiyorum. Dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlarmis, hoscakalin.

Aman simitçiye gitseniz yine olur
O da biliyodur da buluşalım demek zor gelir bilmiyorum beni gezdir der galiba :KK53:

Bakalım ne diycekk
Gerçi benim sınavlarım başlıyor 2 de projem var nası buluşcam bilmiyorum :KK17: yine her şeyi son güne bırakmanın cezasını çekiyorum galiba :KK61:

Bakalım ne diycekk
Gerçi benim sınavlarım başlıyor 2 de projem var nası buluşcam bilmiyorum :KK17: yine her şeyi son güne bırakmanın cezasını çekiyorum galiba :KK61:
İlk buluşmada tamam de
Sonra devamı gelirse dersin bu ara yoğunum diye
Bi de bugünkü işini yarına bırakma :D

İlk buluşmada tamam de
Sonra devamı gelirse dersin bu ara yoğunum diye
Bi de bugünkü işini yarına bırakma :KK70:

cevap attı, ben de bu sene istanbula geçtim, ama geç oldu biraz söylemek dedi..
Ben de ne güzel dedim, hahah olsun dedim..

Teşekkür etti, sen nerdesin istanbulda diyor

Back
X