İnstagramdan dm yazıp silmiş kızlar, napsam

Hoppa
Ben bilmiyodum bile
Halkalı'yı duymuştum ama her Halkalı'da oturanın çöplük içinde yaşadığını düşünmedim tabi :KK70:

Haa bide biara ümraniye sapığı vardı o_O

Buarada dedi ki , o zaman sana da uygunsa beraber bişeler yapabiliriz

Yalnız her mesajın sonundaki gülücük emojisi gerçekten sinirimi bozmaya başladı :KK70::KK70::KK70:

:KK70:
Anladın sen onu demek herhalde o gülücük :KK70:
Eee uygun musun bakalım :KK53:

Tabiii ki değilim :KK70::KK70:

Önce dip boya için kuaföre gitmem lazım :KK70: tabii bunu içimden söyledim

Buara sınavlarım var notlarım düşük dedim, ki gerçekten öyle :KK70:

Şuan yazdı, tamam sen ne zaman istersen yaparız uygun bi zaman dedi :cool: veee şuan numarasını attı watsaptan haberleşiriz dedi :KK71:

:KK70:

Tabiii ki değilim :KK70::KK70:

Önce dip boya için kuaföre gitmem lazım :KK70: tabii bunu içimden söyledim

Buara sınavlarım var notlarım düşük dedim, ki gerçekten öyle :KK70:

Şuan yazdı, tamam sen ne zaman istersen yaparız uygun bi zaman dedi :cool: veee şuan numarasını attı watsaptan haberleşiriz dedi :KK71:
Ooo hızı seviyo :D

Hani haber verecektin:KK12:

Alıntılamadım da konuya yazdım o_O bildirim gider diye düşündümo_O

Polyanna sen de bana çok yardımcı oldun, aklıma gelmeyen ayrıntıları hatırlattın :21:
Sana da çok teşekkür ederim, yorumlarını beğendiğim bi insansın sen de :21:

Haa buarada özet geçiyim, ben bi beğeni yaptım, sonra dmden yazdı.. Naber nasılsın , istanbulda mısın falan.. O da burdaymış, yan ilçede yaşıyormuş.. Buluşalıma getirdi lafı, ben de sınavlarım var buara sonra dedim.. Gerçekten var ama Bikaç güne başlıyolar.. İşte o da tamam sen ne zaman istersen dedi, numarasını verdi, watsaptan haberleşiriz dedi.. Şimdi vatsaptan konuşuyoruz :KK70:

Alıntılamadım da konuya yazdım o_O bildirim gider diye düşündümo_O

Polyanna sen de bana çok yardımcı oldun, aklıma gelmeyen ayrıntıları hatırlattın :21:
Sana da çok teşekkür ederim, yorumlarını beğendiğim bi insansın sen de :21:

Haa buarada özet geçiyim, ben bi beğeni yaptım, sonra dmden yazdı.. Naber nasılsın , istanbulda mısın falan.. O da burdaymış, yan ilçede yaşıyormuş.. Buluşalıma getirdi lafı, ben de sınavlarım var buara sonra dedim.. Gerçekten var ama Bikaç güne başlıyolar.. İşte o da tamam sen ne zaman istersen dedi, numarasını verdi, watsaptan haberleşiriz dedi.. Şimdi vatsaptan konuşuyoruz :KK70:
Ayyy sabah sabah bu ne güzel haber ya!thanks şekerim,herşey sizler için:KK70:yinede tedbiri elden bırakma sen:KK14:temkinli ol emi!

Back
X