bende öyle düşünüyorum aslında ondan yazamadım danışmak istedim yorumunuz için teşekkürleryazmayın bence ilgisi varsa yazar o. fotoğraf filan atarsa beğenirsiniz
Diyemedim o anda usta öyle sorunca çekindim biraz peki sizce ilgisi olsa yazmaz mıydı? Emin olamadım..X bey ben şirket şoförüyle gidiyorum yine de bırakma teklifiniz için teşekkür ederim demedin mi?
Ve bence sana yürümüyor koşuyor resmen.
Hayırlısı olsun.
Aslında gönlüm onunla gitmekten yanaydı ancak usta öyle söyleyince çekindimKonu biraz karışık olmuş. Sanırım iki farklı kişiden bahsediyorsunuz, eğer öyleyse onları x bey y bey diye ayırsanız daha anlaşılır olabilirdi.
Ilgisi olabilir, zamana bırakın. Bakalım baska bir adım atacak mı? Daha tanımadan kendi arabasına binmeyin derim, şirket arabası daha uygun gibi geldi bana.
Bence zamana bırakDiyemedim o anda usta öyle sorunca çekindim biraz peki sizce ilgisi olsa yazmaz mıydı? Emin olamadım..
Önce tamam diyip sonra şirket aracıyla gittiğim için yazmalı mıyım o anda bir şey diyemedimBence siz yazmayın. Zamana bırakın, acele etmeyin. Elbet yazacaktır.
Hayır bence yazmayın. Bir kaç güne kokusu çıkar elbet. BekleyinÖnce tamam diyip sonra şirket aracıyla gittiğim için yazmalı mıyım o anda bir şey diyemedim
İnşallahHayır bence yazmayın. Bir kaç güne kokusu çıkar elbet. Bekleyin
Peki, ben yazmalıyım sizce?Tesekkür etmediyseniz teklifi icin edin derim
O hoslanıyor belli
Sizde hoslanıyorsunuz
Hem teklifini kabul etmeyip hemde tepkisiz kalırsanız bundan sonraki adımlarda cekinebilir
Ben olsam yazardımPeki, ben yazmalıyım sizce?
Şöyle bir sıkıntı var ayni şehirde değiliz çok sık bir araya gelemiyoruzKesinlikle yazmayın. Muhtemelen yüz yüze konuşmayı tercih edecektir biraz zaman geçtikten sonra. Sizde zamana bırakın gözlemleyin
Bence yazmalısınız. Bir bahane uydur şu yüzden şoförü çağırdım diyebilirsinizÖnce tamam diyip sonra şirket aracıyla gittiğim için yazmalı mıyım o anda bir şey diyemedim
Hımmm olsun yine de siz yazmayın ilk adımı o atsın bekleyin. Bir araya geldiğiniz zamanlarda da soğuk davranmayın geri çekmesin kendiniŞöyle bir sıkıntı var ayni şehirde değiliz çok sık bir araya gelemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?