İnstagramdan ekledi

mavi21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2017
605
698
103
34
Merhaba arkadaşlar uzun zamandan sonra birinden hoşlanınca sizlere danışmak istedim. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ben mühendisim bir çok farklı firma ile ortak iş yürütüyoruz. Bu firmalardan birinde mühendis olan bir beyden çok hoşlandım. Kendisi beni ilk görüşmemizde instagramdan ekledi ve çok nazikti bana karşı. En son görüşmemizde bizim şirket aracı beni ilgili yere bırakıp dönüşte alcaktı. Ancak kendisi ben seni bırakırım dedi, bende tamam dedim. Ancak, ustalardan biri siz nasıl döneceksiniz, sabahta ... bey ile gelmediğimi bildiği halde ... beyle mi geldiniz diye sordu. Açıkçası bende çekindim şirket şöförünü çağırdım... bey görünce çok şaşırdı gelip yine kapıma kadar açtı. Sizce kendisine bir şey yazmalı mıyım??? Bana karşı ilgisi olabilir mi? Lütfen yardımcı olur musunuz ?

Konu biraz karışık olmuş. Sanırım iki farklı kişiden bahsediyorsunuz, eğer öyleyse onları x bey y bey diye ayırsanız daha anlaşılır olabilirdi.

Ilgisi olabilir, zamana bırakın. Bakalım baska bir adım atacak mı? Daha tanımadan kendi arabasına binmeyin derim, şirket arabası daha uygun gibi geldi bana.

X bey ben şirket şoförüyle gidiyorum yine de bırakma teklifiniz için teşekkür ederim demedin mi?
Ve bence sana yürümüyor koşuyor resmen.
Hayırlısı olsun.

X bey ben şirket şoförüyle gidiyorum yine de bırakma teklifiniz için teşekkür ederim demedin mi?
Ve bence sana yürümüyor koşuyor resmen.
Hayırlısı olsun.
Diyemedim o anda usta öyle sorunca çekindim biraz peki sizce ilgisi olsa yazmaz mıydı? Emin olamadım..

Aslında gönlüm onunla gitmekten yanaydı ancak usta öyle söyleyince çekindim

Bence siz yazmayın. Zamana bırakın, acele etmeyin. Elbet yazacaktır.

Tesekkür etmediyseniz teklifi icin edin derim
O hoslanıyor belli
Sizde hoslanıyorsunuz
Hem teklifini kabul etmeyip hemde tepkisiz kalırsanız bundan sonraki adımlarda cekinebilir

Kesinlikle yazmayın. Muhtemelen yüz yüze konuşmayı tercih edecektir biraz zaman geçtikten sonra. Sizde zamana bırakın gözlemleyin

Bence teşekkür mesajı yazın, sohbeti ilerletmek istiyorsanız eğer. Nabız yoklarsınız hem.
‘Şoför beyle gitmek zorunda kaldım, kusura bakmayın. size de teşekkür ederim’ yazabilirsiniz. Az ve öz!...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…