Bende yazmam gerektiğini düşünüyordum ve yazdım :) bir mesajdan da çok büyük anlamlar çıkaramaz herhalde zaten bu karakterde biriyse olmada çok daha iyi :)Bence teşekkür mesajı yazın, sohbeti ilerletmek istiyorsanız eğer. Nabız yoklarsınız hem.
‘Şoför beyle gitmek zorunda kaldım, kusura bakmayın. size de teşekkür ederim’ yazabilirsiniz. Az ve öz!...
Aslında ilgi duyduğum için değil gerçekten saygı duyduğum bir insan olduğu için yazma gereği duydum... teknik anlamda bir çok konuda yardımcı oldu bana... her konuda arayıp danışabileceğim kadar da Bilgili bir bey... ama iyi mi kötü mü yaptım tartışılırNiye yazıyorsun ki? Çok istekliymiş gibi görünme bence. O yazsın.
Ne dedi?Yazdım ancak kısa bir cevap verdi
Tamam artık bundan sonrası ona ait konusmak isterse o adım atarYazdım ancak kısa bir cevap verdi
Rica ederim lafımı olur bir şey yapamadık asıl ben size teşekkür ederim dedi :) ilgisi yoksa neden kapı açıyor ilk günden instagramdan ekliyor şaşırdım..Ne dedi?
Kesinlikle , ama umduğum gibi olmadı konuşmamız pek uzun sürmediTamam artık bundan sonrası ona ait konusmak isterse o adım atar
İşyerinden arkadassınız ve kibar bi adam dedinKesinlikle , ama umduğum gibi olmadı konuşmamız pek uzun sürmedi
Birşeyler olur mu dersiniz ? Hani ayrı şehirlerdeyiz çok sık karşılaşmıyoruz..İşyerinden arkadassınız ve kibar bi adam dedin
Gayette güzel cevap vermiş bence
Beklemede kalın
Zaman gösterir düzgün bi tip oldugu için adımları agır olacaktır siz en son hamleyi yaptınız sıra ona geldi bişeyler yaparsa olucaktır :)Birşeyler olur mu dersiniz ? Hani ayrı şehirlerdeyiz çok sık karşılaşmıyoruz..
Bencede :) kisa deyince sadece rica ederim dedi sandimZaman gösterir düzgün bi tip oldugu için adımları agır olacaktır siz en son hamleyi yaptınız sıra ona geldi bişeyler yaparsa olucaktır :)
İnşallah canımZaman gösterir düzgün bi tip oldugu için adımları agır olacaktır siz en son hamleyi yaptınız sıra ona geldi bişeyler yaparsa olucaktır :)
Beklemedeyim :) ama sanırım ilgisi Yok ben yanlış anlamışımİlgisi varsa yazar zaten bence bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?