- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.958
- 248
Kız önceden hoslandigini ima edecek hareketi yapmış ya kendince.su numara isteme olayındahoşlantı için paylaşım olması lazım.. bir şey paylşmamışlar. Adam kadını evli zannederken ne hoşlanması olabilir ki.. boşandığını söylemeli ki adam ilerletsin konuyu.
Anladım ama adam evli zannediyor kadını.. ne kadından gelen sinyalleri doğru okuyabilir ne hissettiği şekilde sinyal yollayabilir kadına.. netlik yok.Kız önceden hoslandigini ima edecek hareketi yapmış ya kendince.su numara isteme olayında
.sonra ipler kopup engellenmisler. Sonrasında hoşlanması kabul etmezdi mantığında bizim arkadaş
O arkadasın sadece bir hesap acıp neden tüm bu soruları kendisi sormuyor?Adamın hoşlanma ihtimali var mi diyor . Bencede cok haklisiniz ama sevgiye hasret kaldim sadece sevilmek sevmek istiyorum diyor
Kk hesabi yok şuan hemen nasil calisgini beceremem dedi.birde mail adresinin şifresini hatırlamıyorO arkadasın sadece bir hesap acıp neden tüm bu soruları kendisi sormuyor?
Anladıgım kadarıyla telide var netide...
Oyüzden merak ettim.
Yılması için birer hafta arayla olması gerekmiyor. Arkadaşınız durup durup adama sarmış.Yılması icin sebep yok diyor. Çünkü tam 1 yıl sonra tekrardan eklemiş.ve onceden mesajlaşma araliklari 2 3 ayda bir yada ayda 1 mis.
Haklisin canim fikrin icin tsk ediyor.birde nekadar zekisiniz ya kronolojiyi cok guzel yazmissinz hayran kaldikYılması için birer hafta arayla olması gerekmiyor. Arkadaşınız durup durup adama sarmış.
- Instagrama eklemiş
- Numarasını istemiş
- Kendi numarasını yazmış
- Silebilirim demiş, adam direkt sil demiş
- Instagramdan eklemiş, adam kabul etmemiş
- Instagramdan eklemiş
Kronolojik olarak olay böyle seyretmiş, isterse beş yıla yayılmış olsun. Arkadaşınız durup durup adamla ilgili bir şey yapmış, en son yine istek gönderdiğinde adam artık ayıp olmasın diye veya sırf arkadaşınız tatmin olsun bıraksın diye kabul etmiştir.
Bir kadın olarak bu muameleye maruz kalsak adam hakkında neler söylerdik bir düşünün? Yakamdan düşmüyor, yapıştı, durup durup geliyor demez miydik?
Sabahin besinde beraber yorum okuyacak kadar yakin arkadas olmaniz ne guzel :)Haklisin canim fikrin icin tsk ediyor.birde nekadar zekisiniz ya kronolojiyi cok guzel yazmissinz hayran kaldikteskler canim
Her telefonda bir mail adresi oluyor açık şekilde tatlım. Olmak zorunda zaten. Her sey maile bağlı telefonda neredeyse. O yüzden inanmadım inananlara şaşırdım bizimla degılsın.Kk hesabi yok şuan hemen nasil calisgini beceremem dedi.birde mail adresinin şifresini hatırlamıyor
Arkadasin cok karaktersizmis. Evliysen kocana dikkat etMerhaba kızlar. Konuyu arkadaşım icin acıyorum rica etti.
Arkadaşım yeni boşandı. Kocasıyla cok sorunları olmuştu basta aldatma bircok kişiyle ve adam ailesinin yanında asagilayip şiddet uyguluyordu. Evle hiç ilgilenmiyor ve 2 yildrda yatakları ayirmislardi .derken bu ocak ortasında boşandılar...
bugün arkadaşım bizde ve böyle bir platformdam bahsedince konu acar mısın bana dedi.
Eski kocası belli bir yere gelmiş okumuş sözde kültürlü deneblir. Bu adamında bir arkadaşı varmis. Arkadaşım şuan bu adamdan hoşlanıyor.
Eski kocasının bu adamla arkadaşlığı kalmamış araya mesafeler yıllar girdiği icin... Arkadaşım daha evliyken bu adamı instagramdan eklemiş.bikac defa yazismislar nasilsin iyi misinden öte gitmemiş.
sonra arkadaşım adamın telefon numarasını istemiş. O da verim ama eşininde haberi olsun yanlış anlaşılmasın demiş...Arkadaşım toparlamak icin zaten onun haberi var allah allah arkadaşız niye böyle birşey dedin ki demiş.neyse kalsin verme demis...
sonra adamda ya ne bilim yanlış anlaşılır falan kusura bakma demiş. Aradan aylar geçmiş arkadaşım adama telefon numarasını atmis ınstgramdan sonra whatsaptan adam yazmış naber falan yine.o gün yazistiklari gün arkadaşım demişki çocuğa yanlız ben sana demiştim ya eşimin haberi var diye.o doğru değildi demiş.istersen numaranı silebilirim demiş.
Çocukta (doğru olan bu silmelisin bence.yazmis)arkadaşımda haklisin siliyorum yazmış.cocuk tamamdir yazip gülücük atmis.
bunun üstüne arkadaşım bunun hem numarasını hemde ınstagram hesabini silmis. Pişman olup 2 3 gün sonra tekrar istek atmis benim arkadaş.cocuk kabul etmemiş.bunu. üstüne arkadaşım bu çocuğu engellemiş.1 yıl engel li durmuş.
3 gün öncede tekrar istek atmis benim arkadaş cocuk kabul etmiş. Karşılıklı takiplesmisler.cocukla dm den yazismislar. Nasılsın iyi misinden öteye gitmeyen yazışma imiş yine .cocuk ayrıldıklarını bilmiyor. Şimdi kızabilirsiniz bende kızdım arkadaşıma.
Ama gerekçesi şu. Esim beni aldatti bir nevi intikam almak istedim ama aşık oldum düşüne düşüne diyor.bu çocugun diyor benden hoşlanma ihtimali var mi diye soruyor.
Cani cok sıkkın kafayı takmis
Yaptığı davranışa kılıf bulmak bu gerekçe. Bir yanlışı bir yanlışla cevaplamak karakter meselesi, yani eşi hırsızlık yapsaydı arkadaşınız da mı yapacaktı? Kabul etmesinde de mana araması çok saçma ‘Madem evlenmicektik neden günaydın dedin’ capsi gibi :) arkadaşınız kendini küçültmesin..Kocası 4 defa aldatmış .arkadaşım bu adam psikolojimi bozdu diyor. Ayrılırkende sorun çıkarmış aynı evde 2 yıl ayrinyasadik biryandanda aldatildum şiddet gordum.diyor gerekçesi bu
.tabi kendide farkında yanlış olduğunun.simdide çocuktan coK hoşlanıyor.
Ya da “Ne bileyim sen naber deyince ben de gelinliğimi giydim.”Madem evlenmicektik neden günaydın dedin’ capsi gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?