Instagramdan eklemis

adam sallamıyor bile arkadaşınız benden hoşlanıyor mu diye mi düşünüyor. boşuna hayallere kapılmasın bence.

Ben olsam ne yapışık derim. Olur mu öyle şey. Adam mi yok.

Aynı evde 2 yıl ayrı diye bir bahane olmaz sonuçta resmî olarak nikahlılarmış ve aynı çatı altında yaşamışlar. Aldatılmış madem sineye çekip aynı evde kalmaya devam etmeseydi arkadaşınız. Bu durum onu haklı göstermez. Çocuğun da ondan hoşlanma ihtimali yok belki artık yakamdan düşsün diye kabul etmiştir gerçekten arkadaşınızda olgunluk 0.

Şaka mı bu? Allah aşkına herkes bir kendine gelsin lütfen ya.
Arkadaşınız yatsın kalksın karakteri düzgün bir adama denk geldiğine dua etsin. Adam çıkarcı biri olabilir başına büyük olaylar getirebilirdi.
kocası aldatmışmışmış. Arkadaşınız bunu yıllar içinde milyon kez denemiş zaten. Bunun adı intikam değil yalnız arkadaşınıza öyle söyleyin.
Ayrıca karşısındaki adamın özel alanına müdahale etmeye hiç bir hakkı yok. Belki adamın sevgilisi var ve sizin arkadaşınızın saçmalıklarını açıklayamıyor?? İnstagramda fotosu yok dersiniz şimdi, bu devirde inanın herkes 7/24 her anını paylaşmıyor bir şeyler ciddileşmeden. Böyle bir savunmaya da girmeyin. Söyleyin adamı rahat bıraksın.

instagramdan kabul edince hemen sevgili mi olmak istiyor oluyor

madem öyle bi niyeti vardı boşandığını hemen söyleyecekti adama.

bu ne böyle evliyken yavşıyor gibi olmuş adam da gıcık olmuş haliyle.

Ne intikamı ya kendini bilmemne konumuna düşürmüş arkadaşınız. Adam belli ki edep adap sahibi yüz vermemiş. Arkadaşınız gibi kadınlarla düzgün erkekler aynı masada oturup yemek bile yemez ne sevgilisi aşkı. Kendine gelsin arkadaşınız.

Bence bu işin oluru yok. Arkadaşının kadınlık onuru zedelenmiş olabilir haklıda ama bu iş olmaz

En fazla egosu tatmin oluyordur adamın
Arkadaşın bence kendine çeki düzen versin gitsin başkasını düşünsün
Ne de olsa düşüne düşüne aşık olma yeteneği var

A
şırı saçma bi kadın olgunlaşmamış aranıyor resmen

Adam arkadaşınızdan daha karakterliymiş. Bence adam hoşlanmıyor.

O çocukta evli olmasın da..

Arkadaşına söyle uğraşmasın. Adamdan da ışık yok. Zaten kötü bir evlilik geçirmiş arkadaşın daha fazla kalp kırıklığı yaşamasın

Adamın aklı varsa hoşlanmaz. Aklı başında hangi insan evliyken kendisine asılan arkadaşının eşinden hoşlanır?

Aldatılmasını bahane olarak kullanmasın arkadaşınız. 50 defa aldatılana kadar boşansaydı.
Sorsak "seviyordum ayrılamadım" der ama hayatında bir erkek olmadan duramadığı için boşanmamış belli ki.
Adama da bir daha bir şey yazmasın bence. İyice rezil etmesin kendini.

Adam daha kaç kere reddedebilir bu kadını bilmiyorum

Silsin o çocuğu.

Allah böyle kadından da insanı korusun yani.
Bu nasıl bı duruşsuzluktur hayata ve vücuduna karşı pessss...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…