İnstagramdan güzel kızları takip etmesi?? Yardım kızlar :((

chix

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2010
276
140
303
Herkese merhaba, hoşlandığım bey sürekli instagramdan vücudu güzel kızları takip ediyor hani böyle bikinili olanlar..
Gelelim konuya; yurtdışına gezmeye gittiğimde tanışmıştık, kendisi orada öğrenci. gayet mütevazı yardımsever güzel yüzlü bi insandı kendisi. Daha sonra ben Türkiye’ye döndüm ve sürekli telefonda konuşmaya mesajlaşmaya başladık ama öyle sevgili filan hiç olmadık bi ara flört konuşmalarımız oldu ama daha sonra normal arkadaş olarak devam ettik (çünkü o yurtdışında ben Türkiye’de) Ama benim ondan hala hoşlandığımı biliyor. Neyse.. geçen mesaj attı Türkiye’ye geliyor benim bulunduğum şehire, seni de görmek isterim dedi, bende kabul ettim. Sonuçta hala iyi arkadaşız.. Buraya kadar her şey normal...
Gelelim benim soruma; Şimdi hoşlandığım bu bey in sürekli instagramda yarı çıplak seksi kızları takip etmesi (özellikle az takipçisi olanları seçiyor ki dm den yürüdüğünü düşünüyorum) beni acayip soğuttu, tamam genç bekar bi erkek belli ki güzel olan şeylere zaafı var. Ama ne bileyim nasıl davranması gerektiğini bilemedim. Tabiki de bu durumu kendisine sormam. Ama kafamda bazı şüpheler belirdi. Sizce erkeklerin böyle şeyler yapması normal mı? Sizin yeni tanıştığınız biri böyle yapsa ne düşünürsünüz?

Kadınlar ünlü olsa anlarım,ama takipçisi az birini takip etmesi evet bana da sizin düşündüğünüzü düşündürdü.
Ama aranızda bir şey olmadığı için de anormal diyemem.Çünkü bekar erkek,belki öyle bir sevgilisi olsun istiyor,şansını deniyor.Siz de eğer duygularınıza hakim olamayacaksanız biraz misafirperverlik gösterip araya mesafe koyun buradan gittikten sonra.

Benim hoşlandığım biri takip etse bende soğurdum açıkçası. Takipçisi fazla olan manken vs takip etse bence sorun yok onları ben bile takip ediyorum çünkü ama az olanları dediğiniz gibi seçip dmden mesaj atıyor olabilir. Belkı normal diyen olur ama bana göre kalitesiz hareketler böyle şeyler. Bence bir süre bekleyin, hal ve hareketlerine göre karar verin belki de çok çirkin huyları vardır dışardan tatlı efendi samimi duran insanlar bazen hiç öyle olmayabiliyor

Hemen yol veririm.
Buluşmaya da gitmem.

Ünlü kişiler değil, hepsi Türk kızları, zaten instagramda bi sayfa var hep çıplak kızları gösterdiği ordan seçip ekliyor.. yani hem gülesim geliyor hem sinirleniyorum aynen dediğinizi yapacağım araya mesafe koymak en iyisi.

ben soğurum ya. uzaktan baksa tamam da takip etmek, beğenmek falan beklenti kokan hareketler .kötü bir şey tabi zevk meselesi demek ki öyle kızları beğeniyor ve hayatına da gösterişli kızları almak istiyor olabilir

Ya ben buluşmaya gidip bu durumu kendisine kalbini kırmadan gülerek söylemek istiyorum. :) sonuçta dikkat çekiyor yani bi bakıyorum hergün 2-3 tane böyle eklemiş

Bence hiçbir şey söylemeyin.Arkadaşça davranın buradayken,gittikten sonra da ilişkinizi baya soğutun.

Aranızda birşey olmamış zaten. Sevgili olupta böyle şeylerle uğraşsaydı ona göre yorum yapardım ama şu durumda adam özgür bi erkek, ister dm den yürür ister takibe alır. Yapacak birşey yok bence:)

Ya ben buluşmaya gidip bu durumu kendisine kalbini kırmadan gülerek söylemek istiyorum. :) sonuçta dikkat çekiyor yani bi bakıyorum hergün 2-3 tane böyle eklemiş
Eğer sizi o buluşmada ikna etmeyecekse buluşun.
Ama bana sizi ikna eder gibi geldi.Ondan buluşmayın demiştim.

Sizinle sevgili olmamış zaten. Yani demek ki, bir şekilde fiziksel ihtiyaçlarının peşinden gidiyor.
Duygusal bir beraberlik yaşanacak biri değil bence.

Sizinle sevgili olmamış zaten. Yani demek ki, bir şekilde fiziksel ihtiyaçlarının peşinden gidiyor.
Duygusal bir beraberlik yaşanacak biri değil bence.
Madem öyle neden Türkiye’den birini seçiyor, sonuçta yurtdışında ve Amsterdam’da yaşıyor, orada sokak başı kötü iş yapan birçok kadın var. Yani fiziksel ihtiyaç ordan da.... ay güldüm valla :)

Ah ah halbuki ne iyi davranıyordu bana bnde demiştim ne kadar da cool bi erkek meğersem abazaymış. Artık kimseye güvenmiyorum

Çünkü dibinde değilsiniz.
Sizi ileride aldatsa bile fark edemezsiniz.
Orada olsanız istediği gibi at koşturamaz.
Çünkü hiçbir kadın sevgilisinin cinsel ihtiyaçlarını (!) başka kadınlarla gidermesini kabul etmez.

Eğer kendine saygısı var ise.

O sizi zaten büyük ihtimalle arkadaş olarak görüyor. Aranızda birşey geçmemiş ki ? İstediği kişiyi takip eder şu aşamada yapacak birşey yok.

Her limanda bir sevgili hesabı olabilir.
Bir kez görüşün Ne olacak ki, çaktırmadan iyice mercek altına alırsınız. Beklentisiz gidin, sanki bişey hissetmediğiniz arkadaşınızla görüşür gibi. İyice notunu verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…