İnstagramdan güzel kızları takip etmesi?? Yardım kızlar :((

Aynen dediğiniz gibi yapacağım.

Gerçekten hoşlandığınız insanların kimleri takip ettiğini, onların takipçi sayılarını vs bulacak kadar çok vaktiniz ve tahammulunuz var mı ya
Benim bakmak aklıma bile gelmez

Gerçekten hoşlandığınız insanların kimleri takip ettiğini, onların takipçi sayılarını vs bulacak kadar çok vaktiniz ve tahammulunuz var mı ya
Benim bakmak aklıma bile gelmez
Bakmak gerek,, sonradan pişman olmamak için, geç olmadan bakmak gerek. İyiki de bakmışım şimdi daha iyi tanıdım.. Hoşlandığınız insanların kimleri neleri takip ettiğine bakarak hobilerini öğrenebilirsiniz. Ben mesela genelde tasarım-iç mekan-gezi sayfalarını takip ederim... bazıları da çıplak hatunlar..

Hobilerini kişilere sorarakta öğrenebiliriz
Takip ettiği insanlar insanlar hakkında bilgi vermez bence .
Çok düzgün biridir Ama kadın vücudunu seviyordur ne var bunda?

Bende çıplak hatunları, güzel sakalı olan erkeklerin yayınlandığı bir sayfayı, çiftlerin erotik pozları olan sayfaları takip ediyorum takip ettiğim hobilerim dışında Biri buna bakıp beni ele alsa dış kabuğumdan başka bir şey göremezdi.

Yalnız konuya yorumum başka türlü. Her ne kadar ben inceleyip, takipçilerini karıştırmayacak da olsam anlattığınız profilden soğurdum. Dediğiniz gibi sanki dm den şansını denemeye çalışıyor gibi olabilir özellikle az takipçili hesap seçiyorsa. Benim için internetten “birini düşürmenin” yolu bu olmadığı için soğurdum.

Birlikte olma umudun varsa hiç buluşma yok arkadaşız diyorsan zaten başkalarını beğenmesi seni ilgilendirmemeli

Peker erkek istediği gibi herkesi takip eder sevgilisi olsa neyse

Valla güzel kızları biz bile stalklıyoruz instagramda , adamlar napsın

Sevgili olsaniz da yine devam eder cunku bu aliskanlik haline geliyor onlarda bir sure sonra aranmak. Benim ex te swarm dan kizlari ekliyordu instadan dmlerden yuruyodu sonra inkar ediyodu, pislik basit.
Bence mesafeli olun sonrasinda uzulmeyin

Koşarak uzaklaş.. Kuzenim girmiş deseydi daha iyiydi yani. Bir cacık olmaz bu adamdan boşver

Şimdi adam trye gelip tekrar yurtdışına dönecek. Sevgili olsanız dahi uzak mesafe... Gerek var mı ?

Şimdi adam trye gelip tekrar yurtdışına dönecek. Sevgili olsanız dahi uzak mesafe... Gerek var mı ?
Yok zaten sevgili olacağımı sanmıyorum. Ben bu kişi ile çok az vakit geçirdim ve hemen ısındım daha sonra aylarca uzak kaldık. Şimdi buluşalım bakalım hem mercek altına almış olurum neyinden hoşlandım acaba :) belki daha çok soğurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…