İnstagramdan ilişki yapmak

merveicx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
1.551
111
123
27
İnstagram üzerinden yaklaşık 2 haftadır biriyle konuşuyorum. Konuştuğumuz 3. Günde daha hemen buluşalım demişti. Sonra işte yüzünün anlık fotoğrafımı istedi. Kızlar çok shop yapıyor vs. Sanırım bundan bir an önce buluşmak istiyor. Ben daha erken olduğunu söyleyip, konuşmaya devam ettik. İşte ciddi ilişki vs düşündüğümü başında belirttim şartlarımı. Sadece Bazı detaylar kafamı çok karıştırdı. Mesela konuşma aralarında “lan, amk, şişko” tarzı kelimeler kullandı bir kaç kez. Bunu ona söyledim. Küfür sevmediğini bilmiyordum kullanmam artık dedi. Ama bir insan ne kadar değişebilir ki. Sevgili olsak yine özüne dönüp bu tarz kelimeler kullanırsa. Yani bilmiyorum ben mi abartıyorum. Sizce kessem mi konuşmayı ne yapmalıyım

Daha ilk tanışmadan lanlı lunlu küfürlü konuşması falan benim gözümde direkt eksi , Instagram'dan olduğu için seni gerçekte görüp öyle konuşmaya devam etmek istemiş olabilir kimisi öyle düşünüyor birbirini oyalamanin anlamı yok yüz yüze görüşüp konuşalım öyle devam edelim karar verelim modunda oluyor ,

Küfürlü konuşuyorsa bu değişmez. Sadece rol yapar. İçindeki ayı elbet çıkar. Yol ver.

Mesela konuşma aralarında “lan, amk, şişko” tarzı kelimeler kullandı bir kaç kez.
Dijital çağdayız internetten tanışmalar normal oldu artık ancak şu kelimeleri kullanan bir dağ ayısıyla cafede kitaplarla çarpışarak tanışsanız bile yapmanız gereken yol vermek.

2 haftadır konuşuyorsanız ve ciddi ilişki isteyen birine göre niye erken onu anlamadım. Fırsatınız varsa buluşun işte. Şişkoyu size mi söyledi? Öyleyse silerdim ama.
Hayır kilolu olduğun dönem oldu mu diyeceğine hiç şişko olduğun bir dönem oldu mu dedi

Sizce yüzyüze bulaşmalı mıyım? Yoksa direkt bitireyim mi mesaj atıp

Zayıfım ve hiç şişko olduğun dönem oldu mu deid djdjjdj
Bir de çok saçma ya. İnsanız kilo alıp veriyoruz araba mı alıyor hasar kaydı falan da verin isterseniz. Saçmalık yani. Tam bir ayı. Ayy ben buradan gıcık oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…