İnstagramdan ilişki yapmak

Şişko diye inşallah sana demedi bu barzo

Bu konu şaka mı ya.. Yapma bacım yapma

Eleştirel dil kullanmayı sevmiyorum bu platform İçin ancak “şaka mısınız “demek istiyorum size .
Konuyu nereden alsam elimde kalıyor bu kadar mı çaresizsiniz ???

Bence kes

Daha yeni tanıdığı birine karşı nasıl böyle konuşabiliyor? Eğer o şişko kelimesini size dediyse direk engelleyin bu bir hakaret. Ve buna rağmen listenizde duruyorsa bundan sonra böyle hakaretlere alışmanız gerekecek. Ki kimse kimseye hakaret edemez önce bir bayanla nasıl konuşulacağını öğrensin.

Üslup oturduktan sonra çok geç. En küçük bir kavgada dalağına ciğerine kadar küfür gelecek hazır ol

Gerçekten inanıyor musun? İnstagramdan sana yazan bin tane kıza da yazıp buluşmak istemiştir. Salla gitsin.

Bir kere hadi instagramda tanışma olayını bir yana koyalım,bir kadınla doğru düzgün konuşmayı beceremeyen erkek sıfırdır benim gözümde burdan az çok puanını verip tartabilirsiniz niyeti ciddi olmak da daha 2haftadan kim ciddi olur..Üzer bu çocuk seni tatlım,heyecan arıyorsan sen bilirsin tabii.. Nasıl güveniyorsunuz gerçekten dünya da yüzyüze tanisacaginiz erkek mi kalmadı

Geçmiş sene 2004-2005 sanırım, üniversiteye gidiyorum o dönemde Webcam vardı görüntülü tlfn fln yoktu tabii, msn de biriyle tanıştım çok iyi görünüyor yakışıklı fln, biz hergün konuşuyoruz aradan zamanda geçiyor aylar sonra görüştük ve ben kafamda başka birini kurmuşum, hayalimdekini sevmişim direk soğudum ve bu durum hayatımda ilk ve son oldu. Bu arada çocuk çirkin değildi ama hayalimdeki başka biriydi, mimikler yürüyüş duruş hepsi farklıydı.
Sosyal medyada tanışıp sevgili olmak bana çok saçma geliyor, yapmayın kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…