İnstagramdan ilişki yapmak

Yüzyüze tanış biriyle boşver interneti.O kişiyle görüşmeyi kes.

bence ağzı bozuk, küfürlü ve bir bayanla nasıl konuşmasını bilmeyen erkekle hiç muhattap olmayın.siz küfür sevmiyorum deseniz ana avrat sövecek yani. çok yakışıksız.kesinlikle takipten çıkarın ve engelleyin

Haha küfür seven flort kadin var mi sizi ne saniyor. Bence bulusmaha degmez. Flort ettigin kadina o nasıl laflar.

2 hafta konuştuğum insan bana gelip benim niyetim ciddi, evlilik tarzı konuşsa ben arkama bakmadan kaçarım

Hayır kilolu olduğun dönem oldu mu diyeceğine hiç şişko olduğun bir dönem oldu mu dedi
Ben soğurdum hemen bence kendinize bu eziyeti yapmayın ve silin gitsin. kişi zaten kendini belli etmiş ve siz sevmiyorsunuz diye de küfürü bırakacak değil zaten o yapıda olduğunu da sanmıyorum eminim tek derdi sizi yatağa nasıl atarımdır. Görüşmemenizde fayda var.

İnstagram veya sosyal medya evliliklerine karşı değilim daha 5 ay önce bir arkadaşım evlendi gayette iyiler. Ama karşınızdakinin stili biriyle olmaz yürümez. Sorun instagramda değil küfürbaz öküzde.

tanımadığın biriyle nasıl ilişki kurmayı düşünebiliyorsun, bir de karşındaki öküz daha yeni tanışmaya çalıştığı bir kızla nasıl küfür gibi kelimeler kurabilir?

Size de dese başkasına da dese kullandığı kelimeler kabul edilemez. Ayrıca kızlar şop yapıyor diye erken buluşmaya çalışmayı normalleştirmeye çalışmışsınız, yurt dışında da "kızları ilk buluşmada yüzmeye götürün, makyajla başka biri oluyorlar" diyorlar. Bu bakış açısı kadına mal (eşya) olarak bakan bir bakış açısıdır. Acaba aldığım malın bir kusuru var da göremiyor muyum diyen bir bakış açısıdır. Aması fakatı yok bunun, kızlar çok şop yapıyorsa yapıyordur. Bunu kendine dert eden fotoğraftan kız beğeneceğine tanıyıp beğenir. Ben fazla şop yapmayı sağlıklı bulmuyorum ama birinin konuştuğu kızla buluşmak isteme bahanesi şoplu mu anlamak olmasını çirkin bulurum. Buluşmak isteyen buluşmak istediği için isterse ilk gün buluşur. Ayrıca instada erkekler aynı anda 100 kıza yazıyor, biri cevap verince böyle kendilerini fasulye gibi nimetten sanıp kız beğenmeme, kadınların makyajını vb yargılama moduna geçiyorlar. Kapının önüne koymamanız hata.

Bana ses kaydı atmış sana çok bağlandım diye aşırı komik erkekler Ya böyle sözlerle elde edeceklerini sanmaları :) engelledim
Çok iyi yapmışsınız, yalan söyleyene bir şey olmadığı için bu tipler bol keseden yalan söylerler tabi düşürene dek. Ciddi istiyorum derseniz ciddiyim derler, istemiyorum derseniz takılalım derler. Tanımaya zaman ayırıp içinize sindikten sonra sevgili olmaya karar verilince sonra ciddiye konuşulur bence, zaten insan kendini belli eder (bu adamın belli ettiği gibi), sizin sormanıza gerek en başta. Kimse yoğurdum ekşi demez.

Hayır kilolu olduğun dönem oldu mu diyeceğine hiç şişko olduğun bir dönem oldu mu dedi
Ona neymiş sizin kilolu oldugunuz dönem. Böyle sırf dış görünüşe fiziğe önem veren insanlardan uzklaşın. Siz ona sordunuz mu hiç kilolu oldun mu va diye. İnternetten tanışmaya karşı değilim ama böyle erkeklere karşıyım.

Direk iletişimi kes ya şakamısınız engeli bas arkadaşlarında dedileri gibi durdugun kabahat
Acaba böyleleri için bir gizli link grubu mu kursak paylaşıp engelleriz direk instagramda allah korusun denk gelir birde

Tövbe tövbe, ne alaka ya.
Siz ne tepki verdiniz adam size bu lafları edince???
31 yaşındayim, yakın arkadaşlarimla lanlı lunlu konuşurum sadece o da geyik yapmak için. Daha da kimseye ne söyledim ne işittim ki diğer lafları saymiyorum bile. Terbiyesiz adam. Daha insan gibi konuşmayı öğrenmemis , prim veriyorsunuz böylelerine

Sosyal medya ilişkilerini çok sağlıklı bulmuyorum açıkçası. Kimin ne olduğu belli değil, gidip buluşmaktan bile çekinirim ben . Eğer bir ilişki istiyorsan; gördüğün, bildiğin kişi ile bu sürece gir, mağlesef şuan bu devirde herkes karekter yoksunu olup, kişiliğini sosyal medyada çok farklı gösterip akıl çeliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…