- 13 Ağustos 2022
- 8.794
- 4.458
- 103
- 31
Yüzyüze tanış biriyle boşver interneti.O kişiyle görüşmeyi kes.İnstagram üzerinden yaklaşık 2 haftadır biriyle konuşuyorum. Konuştuğumuz 3. Günde daha hemen buluşalım demişti. Sonra işte yüzünün anlık fotoğrafımı istedi. Kızlar çok shop yapıyor vs. Sanırım bundan bir an önce buluşmak istiyor. Ben daha erken olduğunu söyleyip, konuşmaya devam ettik. İşte ciddi ilişki vs düşündüğümü başında belirttim şartlarımı. Sadece Bazı detaylar kafamı çok karıştırdı. Mesela konuşma aralarında “lan, amk, şişko” tarzı kelimeler kullandı bir kaç kez. Bunu ona söyledim. Küfür sevmediğini bilmiyordum kullanmam artık dedi. Ama bir insan ne kadar değişebilir ki. Sevgili olsak yine özüne dönüp bu tarz kelimeler kullanırsa. Yani bilmiyorum ben mi abartıyorum. Sizce kessem mi konuşmayı ne yapmalıyım
Haha küfür seven flort kadin var mi sizi ne saniyor. Bence bulusmaha degmez. Flort ettigin kadina o nasıl laflar.İnstagram üzerinden yaklaşık 2 haftadır biriyle konuşuyorum. Konuştuğumuz 3. Günde daha hemen buluşalım demişti. Sonra işte yüzünün anlık fotoğrafımı istedi. Kızlar çok shop yapıyor vs. Sanırım bundan bir an önce buluşmak istiyor. Ben daha erken olduğunu söyleyip, konuşmaya devam ettik. İşte ciddi ilişki vs düşündüğümü başında belirttim şartlarımı. Sadece Bazı detaylar kafamı çok karıştırdı. Mesela konuşma aralarında “lan, amk, şişko” tarzı kelimeler kullandı bir kaç kez. Bunu ona söyledim. Küfür sevmediğini bilmiyordum kullanmam artık dedi. Ama bir insan ne kadar değişebilir ki. Sevgili olsak yine özüne dönüp bu tarz kelimeler kullanırsa. Yani bilmiyorum ben mi abartıyorum. Sizce kessem mi konuşmayı ne yapmalıyım
2 hafta konuştuğum insan bana gelip benim niyetim ciddi, evlilik tarzı konuşsa ben arkama bakmadan kaçarımİnstagram üzerinden yaklaşık 2 haftadır biriyle konuşuyorum. Konuştuğumuz 3. Günde daha hemen buluşalım demişti. Sonra işte yüzünün anlık fotoğrafımı istedi. Kızlar çok shop yapıyor vs. Sanırım bundan bir an önce buluşmak istiyor. Ben daha erken olduğunu söyleyip, konuşmaya devam ettik. İşte ciddi ilişki vs düşündüğümü başında belirttim şartlarımı. Sadece Bazı detaylar kafamı çok karıştırdı. Mesela konuşma aralarında “lan, amk, şişko” tarzı kelimeler kullandı bir kaç kez. Bunu ona söyledim. Küfür sevmediğini bilmiyordum kullanmam artık dedi. Ama bir insan ne kadar değişebilir ki. Sevgili olsak yine özüne dönüp bu tarz kelimeler kullanırsa. Yani bilmiyorum ben mi abartıyorum. Sizce kessem mi konuşmayı ne yapmalıyım
Engeli bas geçHayır kilolu olduğun dönem oldu mu diyeceğine hiç şişko olduğun bir dönem oldu mu dedi
Ben soğurdum hemen bence kendinize bu eziyeti yapmayın ve silin gitsin. kişi zaten kendini belli etmiş ve siz sevmiyorsunuz diye de küfürü bırakacak değil zaten o yapıda olduğunu da sanmıyorum eminim tek derdi sizi yatağa nasıl atarımdır. Görüşmemenizde fayda var.Hayır kilolu olduğun dönem oldu mu diyeceğine hiç şişko olduğun bir dönem oldu mu dedi
tanımadığın biriyle nasıl ilişki kurmayı düşünebiliyorsun, bir de karşındaki öküz daha yeni tanışmaya çalıştığı bir kızla nasıl küfür gibi kelimeler kurabilir?İnstagram üzerinden yaklaşık 2 haftadır biriyle konuşuyorum. Konuştuğumuz 3. Günde daha hemen buluşalım demişti. Sonra işte yüzünün anlık fotoğrafımı istedi. Kızlar çok shop yapıyor vs. Sanırım bundan bir an önce buluşmak istiyor. Ben daha erken olduğunu söyleyip, konuşmaya devam ettik. İşte ciddi ilişki vs düşündüğümü başında belirttim şartlarımı. Sadece Bazı detaylar kafamı çok karıştırdı. Mesela konuşma aralarında “lan, amk, şişko” tarzı kelimeler kullandı bir kaç kez. Bunu ona söyledim. Küfür sevmediğini bilmiyordum kullanmam artık dedi. Ama bir insan ne kadar değişebilir ki. Sevgili olsak yine özüne dönüp bu tarz kelimeler kullanırsa. Yani bilmiyorum ben mi abartıyorum. Sizce kessem mi konuşmayı ne yapmalıyım
Bana ses kaydı atmış sana çok bağlandım diye aşırı komik erkekler Ya böyle sözlerle elde edeceklerini sanmaları :) engelledimEngel atmak bu kadar zor olmamalı...
Yaaani onlara da elimizden geldiğince bu fırsatı vermeyip zamanında gerekli hamleleri yapmak lazım.Bana ses kaydı atmış sana çok bağlandım diye aşırı komik erkekler Ya böyle sözlerle elde edeceklerini sanmaları :) engelledim
Çok iyi yapmışsınız, yalan söyleyene bir şey olmadığı için bu tipler bol keseden yalan söylerler tabi düşürene dek. Ciddi istiyorum derseniz ciddiyim derler, istemiyorum derseniz takılalım derler. Tanımaya zaman ayırıp içinize sindikten sonra sevgili olmaya karar verilince sonra ciddiye konuşulur bence, zaten insan kendini belli eder (bu adamın belli ettiği gibi), sizin sormanıza gerek en başta. Kimse yoğurdum ekşi demez.Bana ses kaydı atmış sana çok bağlandım diye aşırı komik erkekler Ya böyle sözlerle elde edeceklerini sanmaları :) engelledim
Ona neymiş sizin kilolu oldugunuz dönem. Böyle sırf dış görünüşe fiziğe önem veren insanlardan uzklaşın. Siz ona sordunuz mu hiç kilolu oldun mu va diye. İnternetten tanışmaya karşı değilim ama böyle erkeklere karşıyım.Hayır kilolu olduğun dönem oldu mu diyeceğine hiç şişko olduğun bir dönem oldu mu dedi
Sosyal medya ilişkilerini çok sağlıklı bulmuyorum açıkçası. Kimin ne olduğu belli değil, gidip buluşmaktan bile çekinirim ben . Eğer bir ilişki istiyorsan; gördüğün, bildiğin kişi ile bu sürece gir, mağlesef şuan bu devirde herkes karekter yoksunu olup, kişiliğini sosyal medyada çok farklı gösterip akıl çeliyorlar.İnstagram üzerinden yaklaşık 2 haftadır biriyle konuşuyorum. Konuştuğumuz 3. Günde daha hemen buluşalım demişti. Sonra işte yüzünün anlık fotoğrafımı istedi. Kızlar çok shop yapıyor vs. Sanırım bundan bir an önce buluşmak istiyor. Ben daha erken olduğunu söyleyip, konuşmaya devam ettik. İşte ciddi ilişki vs düşündüğümü başında belirttim şartlarımı. Sadece Bazı detaylar kafamı çok karıştırdı. Mesela konuşma aralarında “lan, amk, şişko” tarzı kelimeler kullandı bir kaç kez. Bunu ona söyledim. Küfür sevmediğini bilmiyordum kullanmam artık dedi. Ama bir insan ne kadar değişebilir ki. Sevgili olsak yine özüne dönüp bu tarz kelimeler kullanırsa. Yani bilmiyorum ben mi abartıyorum. Sizce kessem mi konuşmayı ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?