- 6 Haziran 2012
- 1.178
- 890
- 123
- Konu Sahibi helloeverybody
-
Merhabalar kizlar!
Uzun aradan sonra, yine bir derdim var,
Ben yurtdisinda yasiyorum ve yasadigim yer kucuk bir kasaba ve hic turk cevremiz yok, turkiyeye de gelemiyoruz kac senedir ekonomik durumlardan dolayi. Yasim 25 universite okuyorum. Su ana kadar hic iliskim olmadi ve bende artik sevmek sevilmek istiyorum. Ama tanidigim hic bir erkek yok. (bu gidisle cok zor gorunuyor)
Sosyal medya hesabim var ve orada bazen kendi fotograflarimi paylasiyorum ve hesabim gizli, sadece tanidigim kisiler gorebiliyor, arada ekleyen konusmak isteyen kisiler oluyor ama ben hep cekimserim, sosyal medyadan ciddi bir iliski olabilir mi diye ?
Soyle bir dipnot ekliyim. Ben yabanci bir sevgili istemiyorum turk istiyorum tum cabam bundan öturu :)
Acaba sosyal medyadan internet uzerinden iliski yasamis kisiler deneyimlerini paylasabilirmi, özel mesajda gönderebilirsiniz isterseniz.
Hepinizi kokulu kokulu öptum, cok özlemisim buraya yazmayi
Ay gerçekten ya of sayfalar boyunca cins cins yorumlar insanlar iyice haddini bilmez oldu. Sadece bu konu için de değil üstelik son zamanlarda ego kasan kadın yorumlarından gına geldi iki güzel muhabbeti arar olduk. Öf neyse.Kkda neden bu kadar agresif yorumlar yapılmaya başlandı anlamak mümkün değil. İnsanca önerini yazıp çekilmek vardı eskiden. Çokta güzel muhabbetler olurdu. Son zamanlarda herkes çatacak yer arıyor sanki. Bir kendileri mükemmel adam bulabiliyor sanki bu sitedekilerin. Geri kalan erkekler imkanı yok kötü niyetli hemde %99.999 %0,001 ihtimal ne hikmetse onları buluyor.
Neyse, konu sahibi arkadaşım. Allah iyilerle karşılaştırsın diyorum önce. İnan bu işin artık sanalı, reeli kalmadı. En güzel insanı netten tanıdığımda oldu, nalet olsun dediğim reel tanıştığımda. Bu işler şans meselesi. Reelden tanınan keşke kötü niyetli olmasaydı. O zaman herşey daha basit olurdu. Bu karakter meselesi. İyice tanımaya çalışırsan neden olmasın. İlişkinin başlaması değil süreci önemli zaten.
Haklisin her haliyle imkansiz, bende de hep imkansiza bulasiyorum, kolay olani beni bulmazTürkiyede kurulu bir işi olan yada devlette daimi bir işi olan birisi yurt dışına çıkıp belirsizliğe yelken açmak istemez. Şöyleki mesela bir polis neden işini gücünü bırakıp dilini bilmediği bir memlekette zorluklarla mücadele etsin ki. Olmaz çok zor. Ama diyorsanız ki ben gelirim o zamanda şöyle derim Türkiyenin durumu malum binlerce işsiz varken sizinde burada tutunmanız zor olur. O kadar okumussunuz yazık olur. Ama bir baltaya sap olamamış birilerini kolaylıkla bulursunuz ee oda size uymaz. Yani diyeceğim o ki olur olmasına ama çok zor..
cok zor yaMerhabalar kizlar!
Uzun aradan sonra, yine bir derdim var,
Ben yurtdisinda yasiyorum ve yasadigim yer kucuk bir kasaba ve hic turk cevremiz yok, turkiyeye de gelemiyoruz kac senedir ekonomik durumlardan dolayi. Yasim 25 universite okuyorum. Su ana kadar hic iliskim olmadi ve bende artik sevmek sevilmek istiyorum. Ama tanidigim hic bir erkek yok. (bu gidisle cok zor gorunuyor)
Sosyal medya hesabim var ve orada bazen kendi fotograflarimi paylasiyorum ve hesabim gizli, sadece tanidigim kisiler gorebiliyor, arada ekleyen konusmak isteyen kisiler oluyor ama ben hep cekimserim, sosyal medyadan ciddi bir iliski olabilir mi diye ?
Soyle bir dipnot ekliyim. Ben yabanci bir sevgili istemiyorum turk istiyorum tum cabam bundan öturu :)
Acaba sosyal medyadan internet uzerinden iliski yasamis kisiler deneyimlerini paylasabilirmi, özel mesajda gönderebilirsiniz isterseniz.
Hepinizi kokulu kokulu öptum, cok özlemisim buraya yazmayi
meslegını bırakmak ıyı cesaret dogrusuÇok çok çok zor benim yakınım bu şekilde internetde tanışıp daha sonrası defalarca gelip gittiler çocuk polisti 5 senenin sonunda evlendiler ama o süreçte baya yiprandilar düğünden sonra kız türkiyeye yerleşti polis maaşı kızın alıştığı yaşam standartlarına hiç uymadi anlayacagin yapamadı. Çocuk istifa etti yurtdışına taşındilar başlarda iyiydi ama bu sefer çocuk yapamıyor o düzene alismiyor.
Insan olarak yabanci erkekler cok kibar ve nazikler fakat benim asil endisem aile kurumunun yurumemesi, Ornek vericem ki net anlasilsin;Neden yabancı erkeklere karşı bu önyargın?
Bırakmazdi ama yapamadi baya borç harç içine girmişti en son kartlar ful dolu dogu görevi çıkınca kiz gelmem orada yapamam diye biletini kesip gidince mecbur kaldı.meslegını bırakmak ıyı cesaret dogrusu
Ne kadar tatlisinizEşimle internet üzerinden tanistik ama 2 ortak arkadasimiz da vardi,4 yillik flört döneminden sonra evlendik , 1 yillik evliyiz ve su an 7,5 aylik hamileyim kizimiza.. Tanistiktan sonra bulusmamiz 3 ayi buldu cunku ben yazlik bi yerdeydim yaz tatili dolayisiyla ege bölgesindeki esim de o zaman karadeniz bölgesinde bi sehirdeydi ailesinin yanindaydi... İlk bulusmamiz ulu bir çınar agacinin altinda olmustu ve 4 yil sonra evlenme teklifini de o agacin altinda yapmisti... kısaca imkansiz degil canim ama cok iyi tanimalisin, her zaman böyle denk gelmez sonucta kotu niyetli insanlar da var Allah korusun...internetten kriterlerine göre degerlendirdigin icin mantikli bence meslek universite bilgileri falan ve arkadas profilinden de nasil bi tip oldugunu az cok tahmin edebilirsin...Barda tanismaktan iyidir yani ama saf olmadan iyi degerlendir ve ilk bulusma yerin kalabalik bir yer ya da bir cafe olsun,benim bulustugum yerdeki cinar agaci bir üninin kampusundeydi...Bol şans !
Haklisin canim ama durum ortada, burda erkek kitligi var...cok zor ya
ne bileyim fotografa gore mesaja gore bırını tanımak
en guzelı arkadas ortamında tanıyıp gerceklesen bır bırlıktelık tabı bu benım dusuncem
Canim valla burada derneklere topluluklara takilsam acayip dedikodu cikiyor ve benim hakikatten böyle seylerle ugrasacak enerjim yok. O yuzden de istemiyorum o topluluklara girmek : )Ay gerçekten ya of sayfalar boyunca cins cins yorumlar insanlar iyice haddini bilmez oldu. Sadece bu konu için de değil üstelik son zamanlarda ego kasan kadın yorumlarından gına geldi iki güzel muhabbeti arar olduk. Öf neyse.
Konu sahibi ben anlıyorum senin endişeni eğer türk olsun istiyorsan yurtdışında seçeneğin az. Ama internetten düzgün adam pek çıkmaz, hiç yok mu oralarda türk topluluklar dernekleri takılsan? O kadar mahrumiyet bölgesinde misin? Bir de 25 yaşına kadar hiç flörtüm olmadı demişsin ilk gördüğün insana da iyi kötü olup olmadığını anlamadan kapılmayasın. En azından birkaç kişiyle tanış da karşılaştırma yapma imkanın olsun
tanı ama cok guvenmeHaklisin canim ama durum ortada, burda erkek kitligi var...
Cok haklisin canim, ama ben napiyim simdi bitanesi?tanı ama cok guvenme
cunku nelerı var burda cok okuduk takıntılı ınternet asklarını
bılmıyorum bana hayal urunu gelıyor netteki bir adam mutlu olan vardır elbette
ama elbette herkesın hayatında uzuntuılerı oldu ben bır uzuntuyu daha kaldıramam der bastan reddederdım ...
cunku karsındakı adam robot gıbı oluyor sana guzel sozler soylemek ıcın kodlanmıs fotolarını begenmek ıcın kodlanmıs gibi
Dedikodu her yerde var sen kendini bildikten sonra umursamayacaksınCanim valla burada derneklere topluluklara takilsam acayip dedikodu cikiyor ve benim hakikatten böyle seylerle ugrasacak enerjim yok. O yuzden de istemiyorum o topluluklara girmek : )
Amin canim cok sagol, ben hic o topluluga girmek istemiyorum, o tayfalar pek okumuz akli basinda tayfalar da degil hani, yine kafama göre birini bulamam.Benim kuzenim 15 yıl önce kız kaçırdı aniden şok olmuştuk :) apar topar düğün yapıldı falan güzel de olmuştu düğünleri. Sonradan öğrendik ki bunlar internette tanışmış kız almanyada bizimki türkiyede kızın ailesi istememiş hatta kuzeniyle nişanlamaya kalkmışlar bizimki de kaçırmış kızı. O zamanlar korkmuştu bizimkiler, kız kimdir necidir ne yaptı şimdi bu çocuklar diye. Birkaç yıl türkiyede yaşadılar sonra almanyaya gittiler iki çocukları var şimdi. Ama 15 yıl önceki internet ortamıyla şimdiki kesinlikle bir değil o yüzden tehlikeli sulara girme derim. Hangi ülkedesin bilmiyorum ama yaşadığın yerde yoktur da civar şehirde vardır bir türk topluluğu illa ki. Türk sevgili tercihini de kk hatunları beğenmemiş :) herkesin hayat görüşü farklıdır, tercihin bu yöndeyse eyleme geç de birkaç insan tanı bari. Allah gönlüne göre versin inşallah.
cıkar cıkar kurslara falan gıt en olmadı cevre genıslet benceCok haklisin canim, ama ben napiyim simdi bitanesi?ömut boyu bekar mi kalicam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?