instagramdan tanidik :(

kazhin

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2014
126
78
48
Selam kızlar. Ilk defa sizlere yazıyorum.
Canımı sıktığı için oda.
Dün gece instagramda bir tanıdık erkeğe istek gönderdim, bir kaç saat sonra onaylayip geri istek gönderi bende kabul ettim. Sonra geri baktığımda beni engellemiş. Çok üzüldüm gece boyunca kendime sordum neden?
Başka hesaptan ulaşıp nedenini sordum. Cevabı ise: benim sevgilim var artı senin abini babanı tanıyorum oldu
Bende zaten gel sevgilim ol yada evlenelim demedim dedim. Oda seninle arkadaş olamayız deyip ordanda engelledi

Saçma değil mi sizce kızlar?

saçma kesinlikle.

Bir de kızlara laf söylerler ya sen kendine her istek göndereni sana aşık mı zannediyorsun? ne cins tipler var ya.

boşver. muhtemelen yakın olmadığınız için öyle yapmıştır.

kız arkadaşım görürse bu kim falan der diye ve babandan, abinden çekindiği içindir.

tabi çok yakışıksız yaptığı ama üzerinde durup canını sıkma.

Kesin kız arkadaşı yazmıştır yada yazdırmistir erkeklerin pek tarzı değil öyle şeyler yerinde olsam bende onu engellerim görmemezlikten gelirim artık. buna benzer benimde başıma gelmişti meğer kız yapmış.üstelik is arkadaşımdi sanki orada görmüyorum. ben genelde kimseyi eklemem ekleyenleri sadece ekler oldum

Son düzenleme:
Iste sevgilisi oldu diye listesindeki tum kizlari silen erkeklerin, veya sildirten kizlarin karsi taraftan gorunumu.
Sacmaligin daniskasi. Ama bu tur insanlarin zihniyeti farkli calisir. Listesindeki tum karsi cinsi kendi sevgililerine rakip sanirlar. Daha dogrusu bunlarin sevgilisi o kizlari kendine rakip sanir. Acinasi bir durum aslinda. Ve son derece sacma.

resimelre bakmış ve engellemiş sanıyorumki

bence sen kimseye teklif yollama tanıdık tanımadık onlar seni eklesin.

arkadaşım 1. si niye samimi olmadğın erkeğe istek gönderiyosun. 2. si engellediği halde niye sebeb sorup kendini küçük düşürüyosun

Ya biraz konu dışı olucak ama Instagramdan sohbet ediliyor mu?
Yorum yapılabiliyor ama özelden mesaj yazılabiliyor mu :44:

Hiç bi erkeğin yazabileceği cümlelere benzemiyor yazdıkları.
Benim aklıma gelen kız arkadaşının görüp yazmış veya yazdırmış olması.
Hani şu sevgilisini kim eklerse potansiyel rakip olarak görenler var ya, onlardan birine çattın sanırım.
Keşke daha fazla kurcalayıp da niye engelledin vs demeseydin ama olan olmuş artık. Umursamazsan unutulur gider.

Bu insanın tarzı böyleymiş. Ve sen bu insanı uzaktan da olsa hiç tanımıyorsun demek ki.
Bence de bu şartlar altında arkadaşlık göndermen yanlış olmuş.

Samimi olmadığınız birine neden arkadaşlık isteği gönderiyorsunuz ki? Hem o kadar önemli biri değilse başka hesaptan sebep istemek ne oluyor?

bütün gece niye engelledigini düsündügüne Göre, ilgin var sanirim.
Anlamadigim durum, neden tekrar ulasip niye engelledigini sorup,
Kendini kötü duruma düsürüyorsun

katılıyorum elin adamını eklemek neden sonra da başka yerden sebebini sormak neden :44:

çok yersiz olmamış mı

Bu durum neden bu kadar sizi üzdü o kadar üzülmüşsünüz ki buraya konu açma gereği bile duymuşsunuz bence bu kadar kafaya takmaya değmez onayladı sonra da engellediyse büyük ihtimalle kız arkadaşı yapmışta olabilir:26:

ne niyetle ekledin anlamadım ama engelleyecekse niye kabul edip ekledi acaba...belkide seni beğenmemiştir

Arkadaslarin bahsettigi o kizlardan biri benim :)))
Potansiyel rakip olarak gormuyorum ama hic icime sinmiyor boyle gozumden alevler cikiyor hehe:)))
En buyuk hastaligim kiskancligim malesef(Allah baska dert vermesin)..

Bu arada sizin yaptiginizi da cok sacma buldum adam engellemis gidip nedenini soruyorsunuz fln..
Bu denli ustelemeniz zaten onemsediginizi gosteriyor bence.
Sevgilisi var ise gercekten ben o kizin yerinde olsam size cok uyuz olurdum..
Hesap soruyor birde ne munasebet diye.

Hem burda karsi taraf konu acsaydi..
Sevgilimi bir kiz ekledi ben engelettirdim birde ustune baska hesap bulup ordan neden diye sordu usteledi fln..
Benim sevgilimde bunun babasini abisini taniyor uzaktan bir tanisiklik var yani diye..
Sanmiyorum ki hic bir uye cikipta demesin "kiz birseyler hissediyor olabilir bukadar ustelediyse" yada " bir samimiyeti olmadigi halde eklediyse"

Son düzenleme:
O degil de o kisiyle sevgilisi arasinda ne kavga cikmistir simdi. Off off. O kiz kimdi, ekledi, bir de nedenini sordu da bidi bidi... Kiz cildirmistir. Gel de ona "bir tanidik" de gec simdi. Adama acidim valla su an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…