Suç sende değil ki, annesi bu adamı bebekken 3 kere atıp 2 kere tutmasaydı bu şekilde algı sorunu da olmazdı...
Algı sorunu için süper bir benzetme......
Ben kendimi küçük düşürdüğümü sanmıyorum. Beni her gördüğünde uzun uzun bakan kendisi. Ben Irak Kürdüyüm oda Irak Arabi. Ve çevremdeki herkes arap. Beni engelleyince aklıma bir sürü şey geldi çünkü burdaki insanlar çok dedikoducular acaba hakkımda bişey mi dediler yada ailem hakkında bişey. Burdaki bütün araplar kapalı benim ailem açık laf etmiş olabilirler diye. Yoksa umrumda değil kendisi :)arkadaşım 1. si niye samimi olmadğın erkeğe istek gönderiyosun. 2. si engellediği halde niye sebeb sorup kendini küçük düşürüyosun
hastalıklı ruh
hiç takma boşver ukelaa
sen ilgi felan duymuyosun demi?
Benim amacım hiç bişey değil canım sadece basit bir takiplesme gerçektende sevgilisi var mı yok mu bilmiyordumAmma abartmışsınız kızlar ya kız demek ki sevgilisi olduğunu bilmiyordu istek gönderirken. Sebebini merak edip sormuş. Bence abes olan karşı tarafın davranışı. Madem öyle hiç kabul etmeyecekti. Ya da abini, babanı tanıyorum demek yerine. Kusura bakma durum şu şu deyip geçseymiş. Benim sevgilim var diyerek kızı zan altında bırakmış. hiç tanımadığınız sevgilinin bile ihtimallerini sıralamışsınız...
Canım hafif bi ilgi duyuyordum her bir birimizi görüşümüzde bakıyorduk yani ne bilim öyle düşündüğünü.
Selam kızlar. Ilk defa sizlere yazıyorum.
Canımı sıktığı için oda.
Dün gece instagramda bir tanıdık erkeğe istek gönderdim, bir kaç saat sonra onaylayip geri istek gönderi bende kabul ettim. Sonra geri baktığımda beni engellemiş. Çok üzüldüm gece boyunca kendime sordum neden?
Başka hesaptan ulaşıp nedenini sordum. Cevabı ise: benim sevgilim var artı senin abini babanı tanıyorum oldu
Bende zaten gel sevgilim ol yada evlenelim demedim dedim. Oda seninle arkadaş olamayız deyip ordanda engelledi
Saçma değil mi sizce kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?