instagramdan tanidik :(

Arkadas olamayiz derken? Cok tanimadiginiz bu erkekle onceden aranizda ufak da olsa bi etkilesim oldu mu bir kere bile olsa. Benim aklima bu ya da kiz arkadasinin yazmis olabilecegi geldi. Eger ilk söylediğimse arkadas kiz arkadasindan baya korkuyor.

Yeniden istek göndermeniz hata olmuş büyük bir ihtimal kız arkadaşı yaptırmışdır. Benimde var öyle birkaç cins arkadaşım evlendikden sonra silen gereksizler... O yüzden gülüp geçiyorum takma boşver ne kadar komikler de takılcak bişey yok

İstek gönderdiğin çocuğun yaptığı hareketi bazen bende yapıyorum:)
Samimi olmayan biri istek gönderiyor kabul etmiş bulunuyorum sonra bu şimdi ona buna dedikodu yapacak yer arıyor
diye ya da paylaştığım fotolarla ilgi birine bişey der diye siliyorum kişiyi
Ben instagramda rahat rahat paylaşım yapmak için açtım diyip silip engelliyorum
Açıkçası birde az tanıdığım kim olursa olsun güvenemiyorum sonuçta direk fotoğraflarımızın olduğu bir yer.
Sen hadi göndermişsin istek kabul etmiş sonra silmiş.
Neden sonra sorma ihtiyacı duydun ki böyle yaparak çocuğu haklı çıkarmışsın.
Çocuk hmm iyiki silmişim demek ki bana karşı boş değilmiş silmem sorun oldu düşüncesine kapılmıştır.
En yakın arkadaşınız değil kuzeniniz değil
Nasıl bircesaretle neden sildin diye hesap sorabildiniz ki?

Son düzenleme:
Bi tanıdıkmış sonuçta neden bu akdar çok takılmışsınız ki, amaan gerizekalı engellediyse engellesin derdiniz içinizden, o kadar bence normalde. Hani başka hesaptan tekrar istek gönderip yazmalar fln fazla. Sonuçta bi tanıdık, arkadaşınız değil, ablanız abiniz değil. Çocuk demek ki istemiyor takiplemenizi, onun tercihi, bence hiç öyle sormasaydınız, meraklı durumuna düştünüz..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Erkeğin kezbanı da böyle oluyormuş desene
Hey Allahım çocuktaki kafa nelere çalışıyor, illa istek gönderdin diye üstüne mi atlayacağını zannediyor

Kiz arkadasi oldugu icin belki kizlari kabul etmiyodur ben olsam hic kabul dahi etmezdim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kezban mi ? Bence kabul etmesi hata hic etmemeliydi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hastalıklı ruh
hiç takma boşver ukelaa
sen ilgi felan duymuyosun demi?

Amma abartmışsınız kızlar ya kız demek ki sevgilisi olduğunu bilmiyordu istek gönderirken. Sebebini merak edip sormuş. Bence abes olan karşı tarafın davranışı. Madem öyle hiç kabul etmeyecekti. Ya da abini, babanı tanıyorum demek yerine. Kusura bakma durum şu şu deyip geçseymiş. Benim sevgilim var diyerek kızı zan altında bırakmış. hiç tanımadığınız sevgilinin bile ihtimallerini sıralamışsınız...

arkadaşım 1. si niye samimi olmadğın erkeğe istek gönderiyosun. 2. si engellediği halde niye sebeb sorup kendini küçük düşürüyosun
Ben kendimi küçük düşürdüğümü sanmıyorum. Beni her gördüğünde uzun uzun bakan kendisi. Ben Irak Kürdüyüm oda Irak Arabi. Ve çevremdeki herkes arap. Beni engelleyince aklıma bir sürü şey geldi çünkü burdaki insanlar çok dedikoducular acaba hakkımda bişey mi dediler yada ailem hakkında bişey. Burdaki bütün araplar kapalı benim ailem açık laf etmiş olabilirler diye. Yoksa umrumda değil kendisi :)

hastalıklı ruh
hiç takma boşver ukelaa
sen ilgi felan duymuyosun demi?

Canım hafif bi ilgi duyuyordum her bir birimizi görüşümüzde bakıyorduk yani ne bilim öyle düşündüğünü.

Oncelikle Hepinize teşekkür ederim kızlar. Tek tek okudum yorumları ve sizden öğreneceğim çok var :) Ve dediğim gibi ben ve o şahıs biz bir ülkenin 2 farklı insaniyiz. Beni her gördüğünde uzun uzun bakıyordu. Bende instagramda görünce istek yolladım kabul edip geri istek yolladı ve sonra engelledi. Aklıma kötü şeyler geldi oturduğum çevre komple arap acaba benim için yada ailem için birileri bişey mi dedi diye. Yada abim mi bişey dedi diye. Abim biraz manyaktir. Engelleyip engellememesi sorun değil aşık olduğum bir insan değil. Ben fazla hassas bir insanım kafam rahat etsin diye sordum. Ama cevap çok salakcaydi. Ben basit bir istek ve takiplesme yolladım başka bir amaç yoktu.

Son düzenleme:
Benim amacım hiç bişey değil canım sadece basit bir takiplesme gerçektende sevgilisi var mı yok mu bilmiyordum

Instagrama ne yukluyor bu kisi cok merak ettim dogrusu.
Yedigi yemegi cekenleri dusunuyorum...fotolara baktikca cocugun kendisini yiyeceksiniz sandi herhalde.
Eger kendi ozel hayatini paylasiyorsa bunun gorunmemesi icin neden abinizi babanizi one suruyor... kasli ciplak vucut falan mi koyuyor?

Kendi dusuncesiymis gibi durmuyor, sevgilisi de kendisi de her kadini tehdit olarak algiladiklarinin gostergesi.
Cok mu bos vaktiniz var, her karsi cins icin boyle duygusal veya cinsel anlam yukleyen manyaklarin soylediklerini kafaniza takiyorsunuz.

Not: ben yurtdisindan bazi fotografcilari hic tanimadigim halde takip ediyorum,
Hayat yemek fotolari ve sevgili fotolarindan ibaret degil,
Tanimadigini niye ekliyorsun diye konu sahibine cikisanlara duyrulur...

Madem sevgilisi varmis ne diye onayliyor insan evladi. Onayladiktan sonra mi yapmis manitayi yoksa onayladiktan sonra mi aklina gelmis sevgilisi oldugu. Her türlü sacma.. sevgilisi olsa nolcak sanki adami yicekmisin Bos insanlar bunlar canim vaktine yazik :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…