İnstagramdan tehdit aldım yardım edin lütfen

Çıplak fotoğraflarınız varsa ve böyle bi hesap açıldı ise mutlaka ya konuyu bilen biri ( eski sevgiliniz konuşmuş sağda solda ), ya da gerçekten fotoğraflar elinde.
Önce bı tepkinize baktı.
Bekleyin asıl vurgunu vurmak için gelir tekrar.
Ya şu çıplak fotoğraf neden gönderilir yada çekersiniz sevgilinizle anlamadım.
Nikahlı kocası Songül öden e ne santajlar yapmıştı boşanırken....
Sizde ki iyi cesaretimiş....

Ya boş atıp dolu tutmaya çalışan biri -ki bu durumda siz daha önce çıplak fotoğraf paylaşmamış biri olsaydınız planı anında elinde patlardı, o yüzden bu ihtimal düşük bence- ya eski sevgiliniz ondaki fotoğraflarınızı piyasaya dağıttı -ki bu durumda da hadi fotoğraf elden ele dolaştı da ad-soyad- ig adresi de verecek değil ya, o yüzden bu ihtimal de düşük gibi gibi- ya da siz zamanında eski sevgiliniz de dahil birden fazla kişiye yolladınız böyle fotoğraflar, o yüzden mesajı atma ihtimali olan kişi sayısı yüksek, atan da onlardan biri, tahmin de edemiyorsunuz doğal olarak. Her durumda bence sessiz kalın, siz üsteledikçe korktuğunuzu anlayıp türlü tekliflerle gelme hakkını kendinde bulacak. Kısaca ölü taklidi yapın gitsin 😏

Nude gönderen birçok insan var ama eğer gönderiyorsanız tedbirli olun bari. Yüzünüz, dövmeniz, doğum lekeniz vs görünmesin. Yani siz olduğunuzu kanıtlayamasın karşınızdaki.

Onun dışında karşıdakinin eline güzel koz vermişsiniz gönder diyerek. Bilmiyorsa bile artık emindir fotoğraflarınız olduğuna.

Gerçekten birbirine çıplak foto atan insanlar var mı diyecektim aklıma şu pipisini yayınlayan oğlan geldi. Neyseki ben görmedim onu. Yapmayın böyle şeyler. İlla göstermek istiyorsan evine git, otele git göster ama elletme.
😂 Şuan 5 yıllık eşim istesin göndermem.Nasil bir fantezi anlamıyorum 🤷

Belkide seni denedi korkup sanal alemde fantazi yaşamak icin. Ve sende malesef öyle birsey yok beni kandıramazsın demek yerine , fotograflari göndermesini istemişsin. :işsiz: Bi kaç ay sonra tekrar dener seni .

Aynen aynen benim kimsede öyle fotolarım yok istedigini yap deseydi olay kapanirmis adama at bakiyim deyin ulan dur bakiyim varmış gerçekten kekledik deyip devam edecek bunu da mı dusunemediniz😂😂😂

Kim olduğunu bilmiyorum 2 hafta önceydi biri instagramdan fake hesaptan mesaj attı elimde çıplak fotoğrafların var bende eğer benimle burdan birlikte olmazsan ailene atacam dedi kim olduğunu bi türlü söylemedi fotoğraflara bakabilir miyim dediğimdede atmadı erkek arkadaşıma söyledim o mesaj attı o hesaba engelledi onu böyle bir şey yaşıyan var mı yada bi tanıdığı yaşayan lütfen yardım edin
Yav keklemiş seni he de gönder de

Eski sevgilisinde varmış çıplak fotoğrafları.
Olsun genede atardı. Boş atıp dolu tutmaya çalışan birisi. Eğer gercekten olsaydı atardı. İnstagram da hangimize ne mesajlar gelmiyor ki ? Hangimizin eski sevgililerinden biri arkamızdan ben onunla sunlari sunları yaşadım diye sallamıyor ? Konu sahibi korktuğunu belli ettiği icinde faydalanmış

Kim olduğunu bilmiyorum ki öyle bir fotoğrafımın elinde olup olmadığını da bilmiyorum düşünmekten kafayı yiyecem hesabı da kaybettim elimde meaajlarıda yok şikayet edecek bir şey yok elimde
İnstagram mesajları silmez. Sizden silinse bile instagramdan silinmez. Hesabın ipsine kadar bulurlar. Gidin şikayetci olun

Bence eski sevgilin yaptı. Ona ulaşıp polise şikayet edicem deyince de korkup mesajları silip hesabı kapadı.

Bu arada alakasiz olacak ama geçmişe yönelik dava açılabilir mi ? Konuyu görünce aklıma geldi eski ev arkadaşlarım sevgilimle olan fotoğrafları(gayet normal sarılırken,bir de video vardı ev arkadaşımın telefonundan aşkım seni cok seviyorum diye video çekmiştik) aileme atmakla tehdit etmişlerdi. Ya para ver ya göndeririz diye. Mecbur vermistim ama 2 sene boyunca mezun olana kadar devam etti tehditler. Aynı cafeye denk geldik diye bile tehdit ettiler.İleride onlardan şikayetci olmak istesem olabilir miyim ? Mesajlari falan durmuyor sildim whatsapptan ama mahkemeye basvurmam halinde erişebilir miyim

Fotoğraflara bakabilir miyim?

Ne kadan da ponçik bir soru cümlesi ya hu
Adam sizi tehdit etmiş farkındasınız dimi?
Fotoğrafçıda çektirdiğiniz pozların arasından seçip albüm falan yaptırmıyorsunuz yani

Keşke bana da denk gelse de içimdeki bütün stresi söküp atarcasına bi güzel sövsem ohh ne güzel olurdu

Eski sevgilimde vardı ama o da yemin içti ben değilim diye hatta gidip şikayet et dedişikayet edemem hesab hemen kapandı mesajlarda gitti

Ne cesaret?
Eski sevgiliniz de olabilir, başka birilerinin eline geçmiş de olabilir.

Telefona sildim diye bile güvenilmez ki. Silinenler geri yüklenebiliyor.

Yapmayın bunları hanımlar. Eşiniz bile olsa sakın aşka gelip kabul etmeyin. Bakın konudaki gibi zamanında yenen hurmalar şimdi tırmalıyor.
Blöf de olabilir gerçek de..

Ben diyet yaparken cekıyodum kendımı cıplak degıl ama kılot sutyen farkı tam görmek ıcın
Onları bıle sıldım olurda kızım gırer yanlıslıkla paylasır
Telefonu kaybederım hersey olabılır dıye
Atmayın sevgılınZ deolsa kocanız da atmayın

Kim olduğunu bilmiyorum 2 hafta önceydi biri instagramdan fake hesaptan mesaj attı elimde çıplak fotoğrafların var bende eğer benimle burdan birlikte olmazsan ailene atacam dedi kim olduğunu bi türlü söylemedi fotoğraflara bakabilir miyim dediğimdede atmadı erkek arkadaşıma söyledim o mesaj attı o hesaba engelledi onu böyle bir şey yaşıyan var mı yada bi tanıdığı yaşayan lütfen yardım edin
Ya bune sacmalik bence kanmayin yada gidip adliyeye dava acin bence peki siz hic attiniz mi nude fotolari neden bu kadar teals yaptinizki eger boyle bir sey yoksa bence dava acin bende yardimci olabilirim eger istanbulda iseniz boyle bi kac davam olmuştu genelde bunu yazan kisilerin ruh sagliklari iyi degildi ve muvekkilerimin eski sevgilsii yada platonik asiklariydi .

Back
X