- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
- Konu Sahibi Gizili_gizli
Valla ben eşime bile atmam. Hayatın binbir türlü hali var diyerekten.
Şikayet edin bulurlar yazanı..
Şikayet edin bulurlar yazanı..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen çıplak uyurken mi çekmiş seni acaba ? Çok kalleşçe eğer öyleyseKim olduğunu bilmiyorum 2 hafta önceydi biri instagramdan fake hesaptan mesaj attı elimde çıplak fotoğrafların var bende eğer benimle burdan birlikte olmazsan ailene atacam dedi kim olduğunu bi türlü söylemedi fotoğraflara bakabilir miyim dediğimdede atmadı erkek arkadaşıma söyledim o mesaj attı o hesaba engelledi onu böyle bir şey yaşıyan var mı yada bi tanıdığı yaşayan lütfen yardım edin
Allah aşkına yemin etmesine inanıyor musunuz besbelli o işte. Tabi ki git şikayet et der etmeyeceğinizi biliyor çünkü. Ne diyecek sakın şikayet etme miEski sevgilimde vardı ama o da yemin içti ben değilim diye hatta gidip şikayet et dedişikayet edemem hesab hemen kapandı mesajlarda gitti
Çıplak foto atmak en masum hamlelerden biri emin olabilirsinHangi devirde yaşıyoruz kime güvenip foto atıyorsunuz yahu sevgilin bile olsa normal mi. Eski sevgiliniz sizi resmen tehdit etmiş bir de utanmadan ben değilim demiş kimse kimseyi böyle bişiyde tehdit etmez...
Uyurken de çekebilir pekâlâŞuan 5 yıllık eşim istesin göndermem.Nasil bir fantezi anlamıyorum
![]()
Benim başıma bahsettiğiniz durumların hiç biri gelmedi.Olsun genede atardı. Boş atıp dolu tutmaya çalışan birisi. Eğer gercekten olsaydı atardı. İnstagram da hangimize ne mesajlar gelmiyor ki ? Hangimizin eski sevgililerinden biri arkamızdan ben onunla sunlari sunları yaşadım diye sallamıyor ? Konu sahibi korktuğunu belli ettiği icinde faydalanmış
İşte bu yüzden herkesin yaninda uyumamak gerekUyurken de çekebilir pekâlâ![]()
Adı üstünde eski sevgili ben yaptı dese ben inanmazdım başka birine göndermediyseniz o aklıma gelir direk ben yaptım diyecek degil ya o kadar dürüst olacaginı zannetmiyorumEski sevgilimde vardı ama o da yemin içti ben değilim diye hatta gidip şikayet et dedişikayet edemem hesab hemen kapandı mesajlarda gitti
Hiç ergenlik hatalarınız olmamış belli kiBenim başıma bahsettiğiniz durumların hiç biri gelmedi.
Bahsettiğiniz durumlar büyük çoğunlukla yaşanan durumlar degil...
Herkesin sevgilisi olur ama bahsettiğiniz tiniyetsiz konuşmalar da her erkeğin yapacağı midesizlik değil, benim sallanmadı arkamdan hiç birşey.
Konu sahibi korkmuyor ki var böyle fotoğrafları ve o fotoğraflar mı diye görmek istiyor. Israrla gönder diyor.
Birine öyle bir foto attınız mı ki???Kim olduğunu bilmiyorum 2 hafta önceydi biri instagramdan fake hesaptan mesaj attı elimde çıplak fotoğrafların var bende eğer benimle burdan birlikte olmazsan ailene atacam dedi kim olduğunu bi türlü söylemedi fotoğraflara bakabilir miyim dediğimdede atmadı erkek arkadaşıma söyledim o mesaj attı o hesaba engelledi onu böyle bir şey yaşıyan var mı yada bi tanıdığı yaşayan lütfen yardım edin
Herkesin ergenlik hatası olmak zorunda mı???Hiç ergenlik hatalarınız olmamış belli kisevindim sizin adiniza :)
Bana da 2 sene önce öyle bir mesaj gelmişti. Aileme atmakla tehdit etmişti ama ben kimseye öyle bir resmimi atmadığım için cevap verme gereği duymamıştım. Engellemiştim sadece. Yani seninki de öylemidir bilmiyorum. Boş atıp dolu tutmaya çalışmıştı benimkiKim olduğunu bilmiyorum 2 hafta önceydi biri instagramdan fake hesaptan mesaj attı elimde çıplak fotoğrafların var bende eğer benimle burdan birlikte olmazsan ailene atacam dedi kim olduğunu bi türlü söylemedi fotoğraflara bakabilir miyim dediğimdede atmadı erkek arkadaşıma söyledim o mesaj attı o hesaba engelledi onu böyle bir şey yaşıyan var mı yada bi tanıdığı yaşayan lütfen yardım edin
Ben uyudum şimdi 3 kişi uyuyoruzİşte bu yüzden herkesin yaninda uyumamak gerek![]()
Ben size kötü bir sey demedim ki neden saldırıya geçtiniz anlayamadım. Gercekten sevindim yani samimi olarak. Ergenlikte hata yapmayan arkadaslarım ileriki yaslarda hatalar yaptı simdj geçmise dönünce bana komik geliyor size değil yani gülüsüm :) Umarım hic hata yapmazsınız cookk mutlu bir hayat yasarsiniz ❣Herkesin ergenlik hatası olmak zorunda mı???
Nasıl bı yaklaşımınız var hayret ettim.
Evet bı hatam olmadı.
Arkadaşlarım sevgili peşinde koşarken ben çalışıyordum. Didiniyordum.
Teşekkür ederim sevinmenize.
Sizin hatanız var galiba bende sizin adınıza üzüldüm.