• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsülin Direnci ve kilo verme sürecini başlatıyorum

Ay evet evet. Neyse ki daha da gecikmeden aydınlandık ve bu yola baş koyduk allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın 🧿

Bak yapay zeka ne diyor :)

Eklentiler

• IMG_7558.webp
    IMG_7558.webp
    35 KB · Görüntüleme: 14
  • IMG_7557.webp
    IMG_7557.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_7556.webp
    IMG_7556.webp
    45,4 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_7555.webp
    IMG_7555.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 11
İnşallah canımmm Salı günü güzel güzel eksiler görelim inşallah. Sen bu yorulmaya nasıl uyuyup bi de iş için uyanıyorsun bravo valla benim pestilim çıkardı heralde:)))
Eskiden bu felan viz gelirdi bana ;)
Acayip disadonuk hareketli asla yerimde durmazdım:) azala azala anca bu kaldi :)

şifa olsun iyi olmus bende senden sonra biraz kitap okuyup uyudum :)

İnsallah eski enerjim yavaş yavaş geliyor bakalım :)

Bugün plan ne ?
Oh iyi yapmışsın :)

Bugün de işteyim şimdiden beş bin adım oldu. Bugün hava serinledi baya, rüzgar da var. Akşam yemekten önce leslie yapalım diye kararlaştırdık eşimle çok merak ediyorum nasıl yapacak 🤣

Senin planın ne bakalım

Oh iyi yapmışsın :)

Bugün de işteyim şimdiden beş bin adım oldu. Bugün hava serinledi baya, rüzgar da var. Akşam yemekten önce leslie yapalım diye kararlaştırdık eşimle çok merak ediyorum nasıl yapacak 🤣

Senin planın ne bakalım
ooo masallah sabahtan güzel adım bende henüz 3 bin ama akşama yuruyus yapayım diyorum.
Bugün spora gitmem artık diye düşünüyorum. ama 15 bin adım insallah tamamlarım.

Beslenme olarakta SAbah 2 yumurta yulaf maydanoz dereotu karıştırıp omlet yaptım 5 zeytin bir parça peynir Öğlen ise 15 kuruyemiş türkkahvesi akşam tavuklu salata öyle işte.

Tamamlarsın 15bine canım. Aa tavuklu salatayı ben de dün yedim bi de bugün tartıldım dayanamadım çok şükür toplamda beş kilo verdim 🤣

Ben de bugün omlet yiyeceğim akşam da köfte ve salata:)

Tamamlarsın 15bine canım. Aa tavuklu salatayı ben de dün yedim bi de bugün tartıldım dayanamadım çok şükür toplamda beş kilo verdim 🤣

Ben de bugün omlet yiyeceğim akşam da köfte ve salata:)
yiaaa canım benimmmmm çok tebrik ederim allahım bedenine şifa versin rabbim sağlıkla daha cok eksiler nasip etsin. Güzel ya masallah masallah

Bişi diyim mi başlayıp devam edeceksin unutacaksın günler gelip geçiyor. inan anlaşılmıyor bile. yaptıgın hep yanına kar. Fakat diğer türlü hep başla bırak başla bırak derken bi döngü içinde sıkışıp kalıyoruz. resmen bedenimizle ruhumuzla kavga içindeyiz.

Harekete geçmek gerçekten bereket azmini sabrını tebrik ediyorum. Masallah arkadaşım masallah

yiaaa canım benimmmmm çok tebrik ederim allahım bedenine şifa versin rabbim sağlıkla daha cok eksiler nasip etsin. Güzel ya masallah masallah

Bişi diyim mi başlayıp devam edeceksin unutacaksın günler gelip geçiyor. inan anlaşılmıyor bile. yaptıgın hep yanına kar. Fakat diğer türlü hep başla bırak başla bırak derken bi döngü içinde sıkışıp kalıyoruz. resmen bedenimizle ruhumuzla kavga içindeyiz.

Harekete geçmek gerçekten bereket azmini sabrını tebrik ediyorum. Masallah arkadaşım masallah
Sağol canımmm inşallah böyle eksile eksile fazlalıklarımızı atacağız inşallah 🙏🏻

Çoook haklısın. Kaç kere başlayıp bir hafta bile olmadan bıraktım. Kaç kere kendimle savaştım. Ama azcık sabredince devamı geliyor cidden.

Allahım bize kolaylıkla nasip etsin zayıflamayı. Yani kelimenin tam anlamıyla hayatımdaki ilk doğru dürüst ve sonuç aldığım diyet bu😍

Back
X